tiistai 27. elokuuta 2013

#222: Kameran toisella puolen


Viihdyn ehdottomasti paljon paremmin kameran kuvaajapuolella napsimassa otoksia ystävistäni, mutta maanantaina teimme hienon sään ja hyvän inspiraation puitteissa poikkeuksen ja suuntasimme Ronjan kanssa kohti kuvauspaikkaa. Luvassa on paljon kuvia ja tällä kertaa minusta itsestäni, hassua! Älkää välittäkö, vaikka näytänkin sotkuisen tukkani kanssa melko peikolta.. Pitäisi ehkä tehdä sille jotain.  
 
Haluaisin ottaa vastaavia kuvia myös Champista samanlaisella taustalla, mutta tallimme lähistöltä ei sänkkäreitä löydy. Ajattelinkin ajaa hevosen joku päivä tulevalla viikolla lähitallille, mikäli saisin heidän pelloillaan hieman ratsastaa ja kuvata.  Katsotaan miten onnistuu. Huomenna on luvassa Equstomin liikunta- ja ratsastuskeskuksen avajaiset klo 18 alkaen, tulkaahan kaikki innokkaat paikalle! Luvassa mm. Marko Björsin ratsastusdemo ja vaikka mitä muuta :)
 
Oletteko te ottaneet hevosistanne/itsestänne kuvia sänkkäreillä?
 











 

26 kommenttia

  1. Oi, oletpas nätti! Ja ei ole itselläni mahdollisuuksia ottaa... Ihania nämä kuvat kyllä, varsinkin viimeinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Vikassa nauroin kun yritin nousta ylös ilman käsien apua.. :D

      Poista
  2. Älä tee mitään sun hiuksille♥ Tai lahjota mulle ne! vaihetaanko ? Oot ihan sika upee :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ne on kasvanu muutamassa vuodessa ihan sikana! mieti, vielä ysillä ne oli ihan tooosi lyhyessä polkkatukkamallissa! mutta kiitoksia :3

      Poista
  3. Toi eka istumiskuva ja toi ihan viiminen kuva on super kauniita! :) ♥ Oot niin nätti!

    VastaaPoista
  4. Oii ihanii kuvii, etenki toi pomppuloikka ! Ja joo omg toi tausta, tommosee hepan kaa ois aika perrrfect !! Meki kelattii kuskaa hepat yhelle toiselle tallille mis on iha sikakivat pellot mut saa nähä saadaanko aikaseks :D

    VastaaPoista
  5. Meillä ei oo peltoja lähistöllä, mut on yks superkiva paikka mist löytyy mm. pieni söpö silta, ranta, perus puita ja nurmee ja sit silleen et ku tää paikka on joen rannassa, niin sieltä pääsee sinne keskelle jokee hyppimään kiviä pitkin joita on tosi paljon :) oon miettiny et siellä tulis kivoja kuvia mutta saa nähä uskallanko kameraa viedä sinne ku aika riskialtista :D mutta tosi hienoja kuvia ja oot niin kaunis!

    VastaaPoista
  6. Super kivoja ja nättejä kuvia susta! :)

    Tänä syksynä ei olla ehditty vielä ollenkaan sänkkärille, mutta eiköhän sinnekkin vielä ehditä niinkuin joka syksy! :> Kiva kun on tallin vieressä isot pellot niin ei tarvitse kauas lähteä.

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia, varsinkin vika ! :)

    VastaaPoista
  8. Wau, tosi mageita kuvia! Oot super nätti! :)♥

    VastaaPoista
  9. apua miten hienoja kuvia, oot niin nätti !

    VastaaPoista
  10. Vähän sulla on nätti hymy :)

    VastaaPoista
  11. ihana oot ja mul saman lainen paita:)))

    VastaaPoista
  12. Tiiätkö mikä toi pikkuhousunsuojamainos tossa sivun yläpuolella on? Kun ei sitä joka blogissa ole mutta joissakin :)

    VastaaPoista
  13. oi aada oot iha super kaunis ♥ ja noi hiukset on iha täydelliset! :)

    VastaaPoista
  14. Oi ihania kuvia! :)

    Olet niin kaunis ja sun hiukset on just ihanat! ♡
    Enemmän kuvia missä oot kameran tuolla puolella! ;)

    VastaaPoista
  15. Heeei, mistä oot ostanu ton paidan ja oliko muun värisiä? :D
    Elä tee mitään pehkolles, voiku itelläniki olis tuota tukkaa noin paljon :D

    VastaaPoista
  16. oot tosi nätti aada! voisitko joskus tehdä videopostausta tallilta? oon pahoillani jos oot joskus selittänyt miksi et tee usein niitä, mutta olen laiska enkä jaksa etsiä postausta D:

    VastaaPoista
  17. Wau, upeita kuvia! Oot kyllä kaunis tyttö! :)

    VastaaPoista
  18. Nätti oot :) Ihanat hiukset <3 Ja tykkään noist aurinkolaseista!

    VastaaPoista
  19. Voi eikä miten upeita kuvia, oot kyllä ihan Ä L Y T T Ö M Ä N kaunis, wau!:o Varmaati kauneimpia bloggareita mitä tiiän, noi kuvakki on iha superihania wau wau ja vielä kerran WAU!!!:D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat