keskiviikko 5. joulukuuta 2012

#115: Joulukalenterin 5. luukku - aikataulupostaus

 
Olen jo pitkään ajatellut toteuttaa aikataulupostauksen, mutta vasta nyt mulla on ollut siihen todella aikaa (ratsastamattomuuden vuoksi). Päätinkin kirjoittaa tekemisiäni ylös eilen, kun vuorossa oli hieman tavallisesta poikkeava arkipäivä.
 
Muistakaa lisäksi osallistua valokuvauskilpailuun! Mitä enemmän osallistujia saadaan, sitä enemmän panostan myös kilpailun palkintoon. Blogin sivupalkissa oikealla on pieni muistutusteksti, jota klikkaamalla pääsette valokuvauskilpailun aloitusviestiin :) Mutta nyt, asiaan:
 
07:45 Herään, vaikka herätys on asetettu vasta kahdeksaksi. Olen kaverillani yötä, sillä en pääsisi muuten kouluun aamulla - en jaksa herätä aikaisempaan bussiin tai kävellä, joten menin illalla lähempänä koulua asuvan Janitan luokse. Herätys johtui itseasiassa siitä, että Fasu-koira tunki kuononsa naamani ja halusi selkeästi aamuapaa..
 
08:05 En ole vieläkään jaksanut nousta, vaan makoilen sohvalla ja katson aamu-uutisia. Prinssi William ja Kate saavat lapsen! Muistan, kuinka puhuimme siitä äitini kanssa joskus ja olin ihan varma, että Kate on raskaana. Tuskin oli vielä silloin, mutta hassu yhteensattuma. Lopulta nousen ja syön aamupalaa sekä meikkaan ja puen päälleni.
 
08:50 Lähdemme kävelemään koululle ja matkalla kaverini Sanni liittyy mukaan. Rupatellaan niitä näitä, ulkona on melko kylmä, mutta reipas kävely ja lämmin pukeutuminen estävät paleltumisen.
 
09:05 Odottelemme koulun vieressä olevan jäähallin pihalla bussia, joka tuleekin viitisen minuuttia myöhässä. Mulla olisi tänään vapaapäivä, mutta lähdemme koulun kanssa Studia-messuille Helsingin messukeskukseen, joten vapaapäivää ei luonnollisesti ole. Bussissa päästään istumaan taaimmaisille penkeille ja matka taittuu kuunnellen musiikkia Youtubesta ja jutellessa.
 
Studia-messuilta. Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu kännykällä, joten laatu ei ole ehkä sitä mitä vaaditte :)
10:00 Kierrellään messualueella. Osallistun muutamaan kilpailuun, joissa pääpalkintona on muun muassa televisioita, iPadeja ja lentolippuja ihan minne tahansa (voittaessaan kannattaisi keksiä joku tosi erikoinen ja kallis paikka - joku oli kuulemma kirjoittanut siihen, että haluaa päästä Turkuun..). Kilpailuja on varmaan satoja, mutta sanon lopuille, että olen jo osallistunut. Kaapataan kavereiden kanssa ständeiltä mukaan liikaa karkkeja ja näytetään kiinnostuneilta teknillisestä yliopistosta. Ei siis mitään järkevää tekemistä!
 
11:15 Huomaan ilmoittautuneeni viestinnän valmennuskurssille yliopistoa varten, koska saimme siihen 140 euron alennuksen. Kerron asiasta äidilleni, ja hän luulee aluksi mun ilmoittautuneen jonnekin ratsastusvalmennukseen ja ihmettelee, miksi ihmeessä - enhän voi edes ratsastaa tällä hetkellä!
 
11:30 Lähdemme pois Studiamessuilta, sillä emme keksineet siellä enempää tekemistä. Suuntaamme Pasilan juna-asemalle odottelemaan Helsingin junaa. Juna saapuukin 11:46 ja aivan aikataulussa, hyvä vr!
 
Viikon terveellisin ruoka-annos.. tai sitten ei?
12:10 Istumme McDonaldsissa syömässä epäterveellisesti: kananugetit, ranskalaiset, juoma sekä McFlurry. Mitä te muuten syötte käydessänne hampurilaispaikoissa?
 
12:40 Kiertelemme Forumissa ja Kampissa erilaisia kauppoja etsien sopivia joululahjoja kavereille, sukulaisille ja perheenjäsenille. Ostan muutaman joululahjan ja ihailen kaikkea kiiltävää ja timanttista. Päätän kuitenkin, etten osta mitään vaatteita tai muuta turhaa itselleni, sillä rahaa siihen ei todellakaan ole ja kaikki tarpeellinen löytyy kotoa. Lopulta mukaan tarttuu vielä Garnierin BB-päivävoide, joka lupaa heleyttää, kosteuttaa, tasoittaa ihon virheitä sekä antaa UV-suojan. Mulla ei ole tällä hetkellä mitään meikkivoidetta, joten tuo sävyttävä päivävoide saa riittää. Kokemusta ei tästä ole aiemmin, saa nähdä, millainen on käytössä. Kokemuksia?
 
Mahdottoman ihanat korot! Mulla on korkkarit, jotka onkokonaan täynnä tommosia timantteja, en tosin oo niitä kuin
kerran raaskinut käyttää.. Onko teillä jotain heikkouksia, joihin aina tartutte (ts. vaikka pitsipaidat jne)?

Innostunut.... :D

Aivan törkeen ihana rasia! Ja korutkin tietty.
 
Forumissa oli ihanasti jo joulukoristeet paikoillaan :)
14:40 Olen kävellyt Terveystalolle Kampin lähelle, jossa mulla on lääkäriaika solisluun takia. Ensin röntgenkuvat, jotka hoituvatkin nopeasti alta.
 
15:00 Lääkärin piti alkaa varttia vaille, mutta se on myöhässä. Päästyämme sisään lääkäri katsoo röntgenkuvat ja tutkii oikean käden liikeradat ja kipukynnystä, joka onkin hyvällä tasolla. En ole syönyt kipulääkkeitä enää viikkoon enkä käyttänyt juuri kantosidettä ja pystyn käyttämään kättä lähes normaalisti (kantamaan kevyitä tavaroita, nostamaan esim. niin, että saan ponnarin hiuksiin.. Kaikki muut liikkeet onnistuvat, paitsi oikean käden vieminen yhtään keskilinjan tuntumaan tai sen vasemmalle puolelle). Katkeamiskohta on alkanut luutumaan ja lääkärin suositus on, ettei leikata. Selvä, tehdään sitten niin. Varaamme aikoja fysioterapiaan, jotta käden liikeradat saadaan kuntoon. Tuntuu, että tapaturmasta on jo ikuisuus, vaikka siitä on vasta puolitoista viikkoa. Kolmen viikon päästä (jouluaattona!) saan jo ratsastaa normaalisti. Huippua!
 
Tällainen tuli näpsäistyä matkalta.
15:17 Tässä on tarkka minuuttilukema, sillä pääsen lääkäristä kolme minuuttia ennen bussin lähtemisaikaa. Seuraava bussi lähtisi vartin päästä, mutta kaverini ovat päättäneet lähteä tällä bussilla kotiin ja joudun siis juosta hulluna Terveystalolta Kampin bussiasemalle. Liukuportaissa pyytelen ihmisiltä anteeksi, kun juoksen kaikkien ohi ja meinaan kaatua matkalla ainakin viisi kertaa. Olenkin paikalla juuri, kun bussikuski on sulkemassa portin ovea. Onneksi pääsin vielä kyytiin! Kaverini nauravat nopealle saapumiselleni (meinasin kaatua vielä kun pääsin paikalle) ja olivat kuulemma olleet varmoja, etten kerkeä kyytiin.
 
16:20 Bussi on ruuhkien takia melkein puoli tuntia aikataulustaan myöhässä pysäkillä, jossa jään pois. Piude on hakemassa mua ja käyttää nopeasti mut kotonani vaihtamassa tallivaatteet, sillä lähden mukaan kisoihin apukädeksi.
 
17:05 Starttaamme hevosautolla tallin pihasta ja matkaamme kohti Kauniaisten ratsastuskoulua. Matkaseurana livingissä on paitsi Nea, Max ja Ella, myös kaksi labradoriurosta. Toinen nukkuu lähes koko matkan pää sylissäni, itsekin istun ryhdikkäästi jalat pöydällä ja meinaan torkahdella jatkuvasti.
 
20:25 Pääsemme lähtemään kisoista pois. Ella starttasi Cyralla (hän on sillä nyt mennyt, kun en ole itse voinut) ja Sallilla 80cm sekä jälki-ilmoittautui Sallilla vielä 90cm. Nea hyppäsi ponillaan 80cm. Kenelläkään ei oikein sujunut, joten eipä siitä sen kummempaa mainintaa. Korjaus, Ella oli 90cm-luokassa neljäs, mutta lähdettiin ennen tulosten saamista. Paluumatkalla nukahdan hetkeksi ja Ella herättääkin mut juuri ennen tallille saapumista.
 
Kauniaisten ratsastuskoulun maneesia, vasemmalla rata ja oikealla verkka.

Cyra chillailee hevosautossa :)
21:20 Seison Janitan oven ulkopuolella ja yritän saada kännykkääni toimimaan, sillä mun pitäisi hakea sinne jääneet tavarani takaisin. Talo on pimeänä enkä siis viitsi soittaa ovikelloa, jos he nukkuvat jo. Lopulta löydän numeron numeropalvelun avulla (omasta kännykkästäni siis akku loppu)  ja saan tietokoneeni sekä muut tavarat ja matkaan kotiin.
 
22:00 Syön iltapalan ja selailen nettiä mietiskellen samalla, missä mun englannin 3-kurssin kirja mahtaa olla. Meillä on siitä huomenna sanakoe, koko kirjasta siis, enkä ole vielä kerennyt, siis muistanut aloittaa lukemista.
 
22:30 Totean, etten löydä kirjaa mistään. Kaikki muut kirjat kyllä löytyy, paitsi juuri se kolmas. Päätän siis, etten pysty lukemaan kokeeseen yhtään. Toisaalta olen sanonut opettajalle, etten pysty kirjoittamaan solisluun takia, joten saan varmaan tehdä kokeen myöhemmin. Ensi viikolla mulla onkin sitten hommaa, kun kaikki koeviikon kokeet siirtyi eteenpäin loukkantumisen vuoksi.
 
23:00 Alan kirjoittamaan tätä postausta ja katson samalla televisiosta jotain todella turhaa ohjelmaa nimeltään Luksusmamma. En ymmärrä yhtään koko ideaa ja syvennyn sen sijaan tietokoneen pariin. Selailen netistä lentoja Hollantiin ja päätän, että lähtö voisi olla tammikuun alkupuolella, mikäli saan jokun kaveriksi silloin mukaan.
 
0:30 Oho, onpas kello jo paljon. Valitsen muutamia kuvia postaukseen ja julkaisen sen kohta. Vielä pitäisi käydä suihkussa ja siivota huone ennen nukkumaanmenoa. Onneksi englannintunti on ainoa kouluaine huomenna ja loppuviikko onkin vapaata.
 
Mitäs piditte?

11 kommenttia

  1. Kiva postaus! Mulla on muuten tuota garnierin bb-voidetta. Tykkään siitä, mutta ehkä siinä on vähän liian paljon kuitenkin väriä mun iholle.

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus!! Tee useammin tälläisiä :)

    VastaaPoista
  3. heei tää oli mun mielestä tosi kiva idea, tälläsiä jatkossakin! ja varsinkin kiva kun olit laittanu pari kuvaa mukaan postaukseen!:)

    VastaaPoista
  4. Tää oli kiva! lisää!

    VastaaPoista
  5. Tää oli tosi kiva! (: lisää tälläsiä!

    VastaaPoista
  6. Ai olit peikissä :D katsoin aluks vaa et näyttää iha peikiltä (itte ratsastaen siellä) nii ajattelin jo et iha samanlainen maneesi :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat