torstai 6. joulukuuta 2012

#116: Joulukalenterin 6. luukku - linkkaa blogisi!

Joulukalenterin kuudes luukku on tällä kertaa teiltä lukijoilta aktiivisuutta vaativa, sillä muutoin ensi viikolla ilmestyvä luukku jää toteuttamatta. Tarkoitus siis olisi, että lähetätte tähän postaukseen kommentin, jossa kerrotte oman bloginne osoitteen sekä oman nimenne ja mahdollisesti jotain pientä tietoa blogistanne. Käyn kaikki linkitetyt blogit läpi keretessäni ja teen kymmenestä parhaasta pienen esittelyn johonkin joulukalenterin luukkuun.
 
Tämä on hyvä tapa toteuttaa muutamien lukijoiden toivepostaus, jossa he halusivat tietää millaisista blogeista pidän ja mitkä ovat suosikkiblogejani. Muut lukijat saavat myös mahdollisesti joitakin uusia blogeja seurattaviksi!
 
Kerron pienessä tiivistyksessä blogin perusidean ja lisään mukaan blogin bannerin, joten jos et halua banneriasi julkaistavaksi blogissani (mikäli blogisi valitsen), mainitsethan siitä linkin yhteydessä. Nyt eikun kaikki ilmoittamaan omasta blogistaan :)
 
Ainiin, blogeja saa linkata lauantaihin 8.12. asti. Muistakaahan, että vain tähän postaukseen tulleet blogit otetaan huomioon ensi viikon parhaimmiston valinnassa!

143 kommenttia

 1. Blogi kertoo 15- vuotiaan tytön sekä ponin kisoista ja mietteistä. Molemmilla innostuksena kenttä, tavoitteena korkeammat luokat sekä siisti yhteistyö.(:

  http://tipsuponi.blogspot.fi/
  Veera

  VastaaPoista
 2. 14 vuotiaan tytön heppailun arjesta ja juhlasta, eniten estepuolella. Blogissani seikkailee myös vuokraponini Maija :)

  http://fannymaija.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Blogi kertoo vaihtelevasti minun ja heppaseni sekä vierailevien tähtien toilailuista :)

  http://pomppivapallo.blogspot.fi/
  Annaroosa

  VastaaPoista
 4. lifestyle- blogi kertii 14-vuotiaan tytön elämästä:) innostuksen kohteena hevoset ja kaverit yms! :) kuvia pistän joka postaukseen!

  http://saaraasofia.blogspot.fi/
  saara

  VastaaPoista
 5. 15 vuotiaan tytön touhuista hoitohevosen ja ponin kanssa. :)

  http://hevosenhoitajanelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Blogi kertoo junnutytön reenailuista alue-kansallisella tasolla uuden kuusi vuotiaan ruunansa kanssa!:)

  http://esteunelmia.blogspot.fi/

  KaisaK

  VastaaPoista
 7. 17 vuotiaan tyttösen kirjoittelua (nyt kylläkin hieman epäaktiivisemmin -> hevosen sairasloman takia) suomenhevostamman elämästä. Ennen sairaslomaa on kuitenkin tullut aktiivista kirjoittelua ja valmentautumisesta ja aluetasolla kilpailemisesta.

  http://marliinu.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. http://ponylife-tessa.blogspot.fi/

  14v tyttö ja ponitamma kisaa SM-tasolla esteitä, kuuluu A-renkaaseen. ;)

  VastaaPoista
 9. momoona.blogspot.fi

  17-vuotias tyttö kirjoittelee arjesta vuokrahevosen parissa. Innostuksena esteet. Postauksia satunnaisesti kisoista, valmennuksista, tunneista ja yleensäkkin tallipäivistä! :)

  VastaaPoista
 10. blogi kertoo 15 vuotiaan tytön elämästä kilpailen ponillaan ja hevosellaan alue-kansallisia luokkia esteissä :)

  http://fanny-ja-ponit.blogspot.fi/

  fanny
  ja joo bannerii ei oo nyt koska kuvatila on loppu enkä osaa ladata sitä lisää ! :(

  VastaaPoista
 11. http://sjille.blogspot.fi

  14-tyttö kertoo elämästään oman ponin kanssa. Nyt olemme kilpailleet aluetasolla esteitä, mutta ensi kaudella siirrytään kansallisiin ja hieman kaukaisempana tavoitteena ensikaudelle myös SM -kisat....

  VastaaPoista
 12. Kaiken maailman höpönlöpöä aina toimittajareissuista hevosteluun :D

  niinarautiainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Pohjois-Suomessa asustava 15 vuotias tyttö kertoo oman hevosen ja poninsa kuulumisia rennosti ja huumorimielellä, yleensä uusilla kuvilla varustettuna. Pääasiassa harrastelua, mutta myös tavoitteita on asetettu ensikaudelle -tarkoituksena olisi kisata esteillä seura- ja aluetasolla. Ollaan vasta palailemassa kisakentille ja valmennuksiin hevosen jalassa olleen murtuman jälkeen.

  http://roosaetkonit.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. http://rjathevoselamaa.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö kertoo elämästä ratsastettavien hevostensa kanssa. Hevoset tosin pian menossa "vaihtoon" eli vaikea sano vielä, mitä tulevaisuus tuo blogiin ja harrastukseeni tullessaan. Mutta nuorten hevosten ratsukoulutusta jatkossakin :)

  VastaaPoista
 15. 17 vuotias tyttö, ratsastuskoulu heppa ja mahdollisuus valmentautua ja kilpailla alue tasolla. Tämä blogi kertoo siitä miten unelmat joskus toteutuvat

  http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. http://fluorinviri.blogspot.fi

  Blogi kertoo kahdesta yläaste ikäisestä tytöstä ja niiden kahdesta monitoimi hevosesta! Blogi sisältää todella paljon videoita, mutta niidenkin edestä myös kuvia. Postauksia blogiin tulee viikottain muutama ja joulun alla blogissa on joulukalenteri! :-)

  Meiju

  VastaaPoista
 17. Parikymppisen naisenalun, koiraeläimen ja kaviokkaan arkisia tekemisiä ja pohdintoja elämästä. Arkea ei kannata ottaa turhan vakavasti, sillä muuten elämästä tulee aika synkkää. Pienestäkin voi olla iloinen, vaikka haaveet olisivatkin korkealla.

  http://iltapaivapulla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 18. Blogia kirjoittelee pilke silmäkulmassa elävä Adarainen, joka harrastaa hevosia henkeen ja vereen. Tänne päätyy tekstiä niin arjesta, kuin tapahtumista.

  Ratsatuksellisia tavoitteita on kisaaminen Fiksulla joka lajissa aluetasolla, ja Bellalla kansallista koulua sen palattua takaisin kuvioihin. Kenttä on rakas lajini, ja sen vaatimaa tyypillistä hurjapäisyyttä ja iloittelu-uskaliaisuutta löytyy -joittenkin mielestä liiankin kanssa.

  talvisin terveisin, Adara / fiksumpaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. 15-kesäisen ponitytön tarinoita arjesta, kisoista ja valmennuksista. Ponipääosassa on 23-vuotias hoito- ja kisaponi Maxie. Mukana seikkailee myös muita ratsastuskouluheppoja.

  http://heppaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. http://superhepsu.blogspot.com

  Blogi keskittyy lähinnä 7-vuotiaan ykkösesteheppani elämään, lähinnä valmentautumiseen sekä kisoihin. Välillä postauksissa seikkailee kujeileva rist. ruuna sekä 9-vuotias pikku pv-tamma, jotka asuvat kotitallilla.

  VastaaPoista
 21. http://lahjattomatreenaa.blogspot.fi/

  Blogissa kerrotaan vähemmän tiukkapipoisen kouluratsastajan arjesta hevosensa kera.

  VastaaPoista
 22. sateenkaarisitruuna.blogspot.fi

  20v nainen kertoo elämästään 8v westernkoulutetun quarter-tamman kanssa. Tällä hetkellä meininki on kevyttä mutta tulevaisuudessa olisi tarkoitus kisata ja kouluttelen hevosta tässä samalla pikkuhiljaa kouluun ja esteisiinkin vaihtelun vuoksi. Blogista löytyy sanastoa, joten westernistä ymmärtämätönkin pääsee helposti jutun juoneen kiinni.

  VastaaPoista
 23. http://m-itsdream.blogspot.fi/


  Nuori tyttö kertoo elämästää kahden suurikokoisen ponin kanssa. Toisella ponillani kisaan ja valmennaudun mutta toinen on vielä hieman remontti, toivottavasti tulevaisuudessa toinen kilpaponini.

  VastaaPoista
 24. http://ikuinenhevostytto.blogspot.se/
  Pääasiassa blogissa kerron elämästäni Ruotsissa sekä heppailusta vaikken ratsastakaan nyt kovin usein.

  VastaaPoista
 25. http://aramisponi.blogspot.fi

  Blogini kertoo suht uuden ponini kanssa treeneistä ja kisoista :)

  VastaaPoista
 26. http://iidanblogitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. http://sadejasanni.blogspot.com

  Treenaan hevoseni kanssa tavoitteellisesti, ja ens kaudella tähtäimessä ovat junnujen vab-radat. Toisen hevoseni kanssa kisaan kansallisella tasolla (120) estepuolella. Aika monipuolista touhua siis! :D

  VastaaPoista
 28. Ansku / http://hiekkalaatikonkukka.blogspot.com
  Blogi liittyy lähinnä hevosvalokuvaukseen, mutta mukana myös puuhastelua oman sekä muiden hevosten parissa.

  VastaaPoista
 29. http://lifewithismo.blogspot.fi/
  17-vuotiaan tytön ja 8v wielkopolski ruunan touhuja

  VastaaPoista
 30. http://vastalaukassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. http://tuupejajenny.blogspot.fi/

  Melko uusi blogi, päätähtenä suokkitammani Tuulispää. Blogiin kirjoittelen kehityksestämme ratsukkona ( T on siis entinen ajohevonen ), ja muutenkin touhuistamme.

  VastaaPoista
 32. http://pullaftpulla.blogspot.com

  17 vuotias omistaja ja 12 vuotias eestinratsuponi. Epäsäännöllisen säännöllistä puskailua, seurakilpailuja lajissa kuin lajissa, sekä kaikkea siltä väliltä.

  VastaaPoista
 33. http://jennamakke.blogspot.fi/


  Blogia kirjoittelee minä, Jenna 17 vuotta ja 15-vuotias hevosenivuokraaja Emma. Päätähtenä siis hevoseni Makke, jonka kanssa yritämme ainakin kisata aktiivisesti seuratasolla koulua ja esteitä. Ensikaudelle hakusessa alueluvat, tosin eri hevosen kanssa. Juttua riittää siis muistakin kaviokkaista, ja välillä myös elämästä yleensäkin.

  VastaaPoista
 34. http://kodapallokala.blogspot.com

  Käppänä vauvvan blogi :)

  VastaaPoista
 35. http://tanaanonhuominen.blogspot.fi/

  Keskittyy lähinnä (hevos)valokuvaukseen, mutta muitakin juttuja löytyy, lähinnä hevosiin liittyen kuitenkin :-)

  Banneri vielä erikseen; http://1.bp.blogspot.com/-xQmUbGUAsxY/T8SSOBXewvI/AAAAAAAABzo/QZQLDzuP0og/s1600/banneriblogiin4.png

  VastaaPoista
 36. http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  Kirjoittaja on hevosiin sekä valokuvaukseen hurahtanut 17-vuotias nuori. Blogiin tulee tekstejä niin näistä kahdella edellä mainitusta asiasta sekä hieman omasta elämästä.

  VastaaPoista
 37. http://peakhillslady.blogspot.fi/

  Blogi kertoo kahden lämppäritamman ja 12 vuotiaan tytön touhuilusta.
  Ratsastus painoittuu lähinnä tuuppailuun ja puskailuun, emmekä treenaa veren maku suussa! :)

  Tervetuloa seuraamaan elämäämme!

  VastaaPoista
 38. http://kritsaijnelamaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pääosin 16v tytön ja oman hevosen treeneistä ja kilpailuista lähinnä kenttäratsastuksessa. Välillä mukaan mahtuu myös muuta tarinointia.

  -Krista

  VastaaPoista
 39. http://liidanhevoselamaa.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 12-vuotiaan tytön elämästä tallilla,kisoissa ja tunneilla. Blogin ylläpitäjä Liida (eli minä), Petu (elämäni unelmahevonen) ja Donna 1/5 osa hevoseni ja muut tunti hevoset sekä kaverit seikkailevat tässä blgissa. Toivottavasti viihdyt! :-D:-D

  VastaaPoista
 40. http://annu-thisismylife.blogspot.fi/

  Blogi kertooo 13 vuotiaan tytön elämästä niin tallilla kuin kotonakin ja kavereiden kanssa,Lifestyle tyylinen blogi :)

  VastaaPoista

 41. 15-vuotias tyttö Pohjois-Pohjanmaalta treenailee ja kilpailee hevosensa kanssa alue/kansallisella tasolla esteratsastuksessa. Blogissasi pääset seuraamaan meidän kehittymistä ratsukkona kohti isompia haasteita. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :)
  http//myworldwithhorses.blogspot.fi

  Kirsi

  VastaaPoista
 42. http://mantakisse.blogspot.com

  15 -vuotias tyttö kertoo treenailuistaan xx-vuokrahevosensa kanssa kohti koulukenttiä. Välillä mukana myös muita hevosia, joilla käyn tunneilla. :)

  Manta

  VastaaPoista
 43. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 44. http://www.kiteri.blogspot.fi

  Blogi Itä-Suomalaisen tytön ja kahden hevosen arjesta. Mukana seikkailee puoliveritamma ja vanhempi suomenhevosherra. Jos sinua kiinnostaa oman pikkutallin elämä, valmentautuminen, pikkukisaaminen ja mielipiteet, olet tullut juuri oikeaan blogiin !

  - Anna

  VastaaPoista
 45. http://juliaaaw.blogspot.com

  14- vuotias tyttö treenaa tavoitteellisesti ylläpitohevosellaan kohti kouluratoja ja ponilla kesän esteratoja varten, etsien samalla ns. epäaktiivisesti omaa hevosta :)

  Julia

  VastaaPoista
 46. http://www.kuldaponi.blogspot.fi/

  12-vuotias tyttö kertoo puuhistaan 10-vuotiaan risteytysponitamman kanssa. Jos etsit blogia johon kuuluuu ahkeraan kilpaileminen ja valmennukset, olet väärässä osoitteessa. Yritän tehdä myös erikoispostauksia aika usein. :)

  Susanna

  VastaaPoista
 47. www.partofmylifeidaa.blogspot.com
  Ratsastuskoulun 10-vuotiaan tamman ja yksityisruunan Niponin hoitaja, kertoo omasta elämästä tallilla. Seuratasonkisaaja 60cm luokissa ja HeC/B-tason kouluratsastaja. 125cm-luokkien hyppääjällä Niponilla hän ei ole vielä hypännyt :)
  Ida

  VastaaPoista
 48. http://sefir07.blogspot.fi/

  Kahden 18-vuotiaan tytön kirjoituksia. Pääasiassa kerromme hevosteluista, mutta mukana on myös ripaus muutakin elämää. Sefir on ollut yhteisenä hoito- ja projektihevosena n. kolmen vuoden ajan ja nyt se on aloittanut pikkuhiljaa tuntihevosen hommia. Päivittelemme mahdollisimman usein myös Sefirin kuulumiset :)

  VastaaPoista
 49. http://lanters-ronja.blogspot.fi/
  Ronja

  17-vuotiaan tytön ja oman kapasiteetikkaan 6v. hepan elämää kisoissa, valmennuksissa ja muutenkin. Reilun vuoden yhteistyö ja hepan kouluttaminen takana, ekat 110cm radat saavutettu ja eteenpäin pyritään koko ajan kehittymään. :)

  VastaaPoista
 50. http://jakefactor.blogspot.fi/

  Kertoilen juttuja jotka pyörivät eläkeläislämppärin ja nuoren pv-ruunan ympärillä, harrastajaomistajan näkökulmasta, ja blogissa on myös aivan liian paljon varusteurheilua ja siihen liittyvää hehkutusta, tavaroiden tuunailua yms yms. :)

  VastaaPoista
 51. http://enni-heppoilu.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 15 vuotias tunti ratsastaja P-Karjalasta.Kirjoituksissa kerron tunneistani,parista muusta yksityisistä hevosista ja tietysti tallilla jossa käyn hoitamassa ravureita.

  VastaaPoista
 52. http://jokainensekuntti.blogspot.fi/
  14v. tyttö, käyn yhdellä tallilla eteläsuomessa. En omista omaa hevosta/ponia joten postauksia tulee sen takia vähän harvemmin. Olen kumminkin alkanut tekemään sekaan vähän ei heppa aiheisia postauksia, koska olisi muuten niin "kuollut" blogi.
  Blogissa esiintyy eniten 137cm New Forest tamma (Ostia Ger) joka on syntynyt -09

  VastaaPoista
 53. http://girl-and-eight-hoofs.blogspot.fi/

  kertoo 11 vuotiaan tytön elämästä kahden ponin kanssa. normi ratsasteluja viikoittain ja kevääll mennään luultavasti claran kanssa! : )

  VastaaPoista
 54. http://kitarataivastahdet.blogspot.fi/

  kohta 17-vuotiaan opiskelijan arki- ja hevoselämää. Hevoshommat ovat nyt hieman jäissä, kun koulu vie suuren ajan, mutta kohta taas paranee :)

  -Annika

  VastaaPoista
 55. http://jansku-myworld.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 16 vuotiaan esteratsastajan arjesta Ypäjän hevosopistolla, opiskellen ensimmäistä vuotta hevosenhoitajaksi. Lisäksi mukana on kisaamista ja valmentautumista oman hevosen kanssa. Kilpailen kansallisella tasolla 110-120cm luokissa. :)

  VastaaPoista
 56. lauraratsastaa.blogspot.fi
  Blogi kertoo 20- vuotiaan opiskelijan hevoselämästä,treeneistä, kisoista ja oman hevosen odottamisesta :)

  VastaaPoista
 57. http://empunnnn.blogspot.fi/

  15-vuotiaan ratsastuskoulu elämästä ja hiukan muustakin kertova blogi. Minulla on kaksi hoitoheppaa, joista myös tulee juttua sillointällöin. Postauksissa on aina kuvia ja/tai videoita!

  VastaaPoista
 58. prinsessan--paivakirja.blogspot.com

  Blogia kirjoittelee kaksi 14-vuotiasta tyttöä jotka kertovat vuokrahevosensa elämästä ja kutsuvista kisaradoista!:)

  VastaaPoista
 59. http://heppatyton-elamaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 18-vuotiaan hevostytön elämästä. Suurimmaksi osaksi blogissa on hevosjuttuja, mutta välillä mukana on myös muuta elämää. Mukana sekkailevat omat eläkeponini sekä ratsastuskoulun ratsuja. :)

  VastaaPoista
 60. http://estetykit.blogspot.fi/

  Estetykit kertoo kahden tytön sekä heidän hevostensa elämästä:) Tällä hetkellä pääasiassa joulukalenteri, mutta eiköhän peruspostauksiakin tule johonkin väliin:)

  VastaaPoista
 61. http://siirinponiunelmia.blogspot.fi/

  'Valkoinen poni' kertoo tavallisen 12-vuotiaan ponitytön hevosarjesta, valkoisesta hoitoponista ja ratsasteluista.

  VastaaPoista


 62. Kirjoittelen eestinponiruunastani joka sairastaa vakavaa sairautta, borrelioosia. Mukana kuvioissa on myös nuori Holsteiner- tammani jonka kanssa toivottavasti pystyisimme kisaamaan ensi kaudella paremmin kuin tällä kaudella ja saataisiin vielä poni mukaan reissuille. :)

  VastaaPoista
 63. Blogi kertoo 17 vuotiaan lukiolaisen elämästä Rautalammin lukion ratsastuslinjalla. Blogi sisältää kaikkea hevosista kuvailuihin, ja tekstien aiheet liittyvät täysin blogin kirjoittajan elämään. Kertoilen myös 5-vuotiaasta tilastotammasta Bellasta, jota liikutan viikottain.

  http://sryfpr.blogspot.com

  VastaaPoista
 64. http://ffightforyou.blogspot.fi/

  15-vuotiaan wnb-kuvaajan heppapainotteinen blogi :)

  VastaaPoista
 65. http://nonsku-blogspot.fi/

  Blogi kertoo helsinkiläisen -98 syntyneet tytön heppailuista tällä hetkellä aktiivisesti ratsastuskoululla. Pyrin aina elävöittämään tekstejä lukuisilla erikoispostauksilla, kuvilla ja videoilla!

  VastaaPoista
 66. http://team-june.blogspot.fi/

  "Poninkoukkuja" on nimensä mukaisesti poniblogi. Päätähtinä toimivat haflinger-ruuna Martti ja saksalainen ratsuponi Maitzu. Blogia ylläpitää ponien 16 ja 17-vuotiaat vuokraajat. Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 67. www.lifeedreamm.blogspot.fi

  Blogini kertoo pian 15-vuotiaan tytön hevosteluista ja mukaan mahtuu toki myös asioita tallin ulkopuoleltakin. Blogissa tällä hetkellä joulukalenteri:) Ja lukijaks saa liittyy;)

  VastaaPoista
 68. http://ratsastuskyvyttomyys.blogspot.com/

  Vasta noin kaksi vuotta harrastaneen ihmettelyjä ratsastukseen ja hevosiin. Kirjoittaja 17-vuotias ja haaveet liian suuria ja tavoittamattomissa - mutta haaveilla saa. Paljon tekstiä ja vähän (ei yhtään...) kuvia, mutta jos tykkää niin... sitten siitä tykkää! :)

  Anna-Stina

  VastaaPoista
 69. http://sailanblogii.blogspot.fi/

  15.v tyttö kertoo elämästään. Harrastaa ratsastusta 2-3 kertaa viikossa, oma poni toisella paikkakunnalla. Paljon kuvia ja erikois postauksia. Ei pelkästään hevos blogi, mukaan mahtuu paljon muutakin! :)

  Saila

  VastaaPoista
 70. http://kultakimpaleen.blogspot.fi/

  14-vuotias tyttö kertoo elämästään hevosten parissa.. hevosteluun kuuluu hänen 2 omaa minihevosta...ja muut jota hän käy ratsastamssa esim. suomenhevonen, norjanvuonohevonen..+ hän käy myös muillakin talleilla ratsastelemassa ja tunneilla.. kisaamisen aloitan varmaankin ensikesänä jos saan ylläpitoponin! (: blogi on vain hevosiin painottuva! Toivottavasti tykkäät blogistani! (:

  -Janika

  VastaaPoista
 71. http://kauramoottoreita.blogspot.com/

  pienessä tuppukylässä asuvalla 13.v tytöllä hevosblogi. Käy yksityistallilla ja haaveilee ylläpitohevosesta. Bloggaustaidoilla minua ei ole pilattu, joten tekstit ja kuvat ovat mitä ovat!

  Neea

  VastaaPoista
 72. kuinka pitkä olet? :)

  VastaaPoista
 73. www.kaisakopi.blogspot.com

  Blogi kertoo entisen ''kilparatsastajan'' nykyisenä puskailijana, kilpailuihin sopivan hevosen puututtua. Päätähtenä toimii lämppäritamma ''Kopi''. Sekä ensi kesän jälkeen blogi käsittelee elämästä vaihto-oppilaanan Amerikassa. Mutta näillä näkymin blogiin tulee uus päätähti, pieni ponitamma, jolla tavoitellaan tähtiä :)

  VastaaPoista
 74. http://tarujanaanu.blogspot.fi/

  20-vuotiaan suokkimummon puskailua, ja toipumista monenlaisista jalka ongelmista --> vuodelta 2011.. Blogi sisältää tekstiä laidasta laitaan ja ennen kaikkea paljon kuvia! (puskailu blogi, ei heikko hermoisille :D) Hope you like! :)

  Saana

  VastaaPoista
 75. http://ponifiiliksia.blogspot.com

  14 vuotias tyttö kertoilee valmentautumisesta, tavoitteista, ja muusta arjesta vuokrahevostensa kanssa. Päähenkilöinä toimivat neljä vuotias suomenhevostamma, sekä 19 vuotias poniherra. Ajatuksena olisi kisata ton nuoremman kanssa kenttää sitten joskus :)

  Mila

  VastaaPoista
 76. http://just-dont-think.blogspot.com/

  Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön ja oman hollanninpuoliveriruunan elämästä. Ahkeraa treeniä ja tavoitteellista kilpailemista esteillä :)

  VastaaPoista
 77. Täysi-ikäisen tuntiratsastajan elämästä kertova blogi. Sisältää hevospostauksia ja muutakin kivaa silloin tällöin.

  kivisydan.blogspot.fi

  irene

  VastaaPoista
 78. http://alwaysbethesame-kelly-venla.blogspot.fi/

  kahden 13-vuotiaan tytön tarinoita arjesta ja välillä heppailustakin (:

  venla

  VastaaPoista
 79. http://tradingfirmrapi.blogspot.fi/

  Kahden täysi-ikäisen tytön blogi, jossa kerrotaan jokapäiväisestä elämästä lämppäri-tamman kanssa opetellen ratsastuksen saloja ja pikku kisoja kiertäen :)

  Eveliina

  VastaaPoista
 80. http://pienipolledelia.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä ensimmäisen oman hevosensa kanssa:)

  VastaaPoista
 81. http://essijavallu.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 16-vuotias tyttö elämästään hevosten parissa. Oma poni on ollut, tällä hetkellä hoitelee valmentajansa ja monen kaverinsa hevosia ja ensi vuoden puolella edessä on uuden, oman hevosen hankinta.

  VastaaPoista
 82. team-happy.blogspot.com
  Kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä oman ja lainahepan kanssa! (:

  VastaaPoista
 83. http://workingwithmaster.blogspot.com/
  Olen Rosse 22v ja blogissani kerron vuokrahevoseni, 7-vuotiaan pv-tamman kanssa touhuamisesta.

  VastaaPoista
 84. www.dancingonallfours.blogspot.com

  Blogini kertoo 12-vuotiaan kutosluokkaa käyvän heppatytön arjesta, sen hyvinä ja huonoina hetkinä. Tällä hetkellä käyn vain kerran viikossa ratsastustunnilla, mutta vuokrahevonen on etsinnässä, ja välillä käyn myös ratsastelemassa kaverini kanssa eräällä suokkiherralla.

  Joanna

  VastaaPoista
 85. http://emmijakamut.blogspot.fi/

  Koira-aiheinen, koirankasvatuksesta ja koiraharrastuksista kertova blogi jossa on päivityksiä vaihtelevasti pelkistä kuvapäivityksistä pitkiin pohdiskeleviin erikoispostauksiin. Jos koirat kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti liittyä lukijaksi! Kirjoittajana toimii minä, 22 vuotias nuori koiraharrastaja ja koirankasvattajan alku.

  VastaaPoista
 86. forestnails.blogspot.com

  Blogi on valokuvaus- ja kynsiaiheinen. Ennen kertoi pelkistä kynsistä, mutta nopeastihan siihen kyllästyin ja nyt siellä on siis enemmän lifestyle-/valokuvauspainotteisia postauksia. :)

  VastaaPoista
 87. http://murunroope.blogspot.fi/

  Pääosissa seikkailee sh-o Roope ja miniori Torsti, joiden elämää varsasta aikuisuuteen seurataan kuvien ja tekstien kautta. Tällä hetkellä meno on aika ajopainotteista, kun molemmat ovat vasta 2,5 vuotiaita, mutta pikkuhiljaa aletaan tutustua ratsun hommiin :)

  VastaaPoista
 88. http://kristiinalantti.blogspot.fi/

  Blogissani kerron kisoistani, valmennuksistani, tunneistani sekä muista heppailuistani. Kirjottajana on 14-vuotias ratsastuskoulussa ratsastava tyttö, mukana myös valmennusvakkari Lantti sekä hoitohevonen Bertta! :)

  VastaaPoista
 89. http://aatuponinelamaa.blogspot.fi/

  Rento puskailublogi 18-vuotiaan russponin elämästä :)

  VastaaPoista
 90. Vastaukset
  1. blogi kertooo minun ja 13-vuotiaan tammani kisoista,valmennuksista ym. ajasta yhdessä meno ei aina ole niin vakavaa ja kaikkea hauskaa mahtuu myös elämäämme.

   Poista
 91. Blogini kertoo vuokrikseni ja mun elämästä. Joulukalenteri meneillään:)
  www.hemulijemulijee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 92. Blogini kertoo 12 vuotiaan (kohta 13) heppa-elämästä rasastuskoululla rakkaan hoitsunsa ja vuokraponinsa kanssa eli minä :DD


  rasmusjarella.blogspot.com

  VastaaPoista
 93. http://www.myfour-wheeldrive.blogspot.fi/

  Blogi kertoo minun ja vuokrahevoseni, sekä toisen liikutettavan hevoseni arjesta!:)

  VastaaPoista
 94. http://www.jotainparasta.blogspot.fi

  14 vuotiaan tyttösen lifestyle blogi jossa mukana heppailua!

  VastaaPoista
 95. Blogi kertoo perheeni 4 lemmikistä, mutta mukaan vilahtelee myös hevostouhuilujani joihin blogi pääasiassa perustuu.

  http://palleroblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 96. http://jauhokuono.blogspot.fi

  2-vuotiaaksi kääntyvän vuonohevosvarsan elämää; ajokoulutusta, maastakäsittelyä jne. Varsan rinnalla suuressa roolissa on tämän 20-vuotias emätamma, jota edelleen liikutetaan ahkerasti, ja joka ensi kesänä toivottavasti pyöräyttää meille uuden varsan..

  VastaaPoista
 97. http://sonjasonjasonjasonja.blogspot.fi/

  14 vuotias tyttö kirjoittaa lifestyle blogia (:

  VastaaPoista
 98. http://momentswithhorses.blogspot.fi/

  Siskosten ratsastuskouluelämästä kertova blogi. (:

  VastaaPoista
 99. http://saranheppaelamaa.blogspot.fi
  Blogi kertoo elämästäni hevosteni kanssa ja kilpailuistani.
  Samalla blogissa kerron elämästäni ym, mutta pääasiasiassa hevoselämästäni. :)

  VastaaPoista
 100. http://pigmenttihairioita.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 24v.lv:n kanssa touhuilua 14v. tytön näkökulmasta(:

  VastaaPoista
 101. http://annanelamaaa.blogspot.fi/
  Blogin kirjoittajana on 21vuotias naikkonen, joka harrastaa hevostelua siskojen hepoilla. Välillä mukana pyörii mittelihaukku veeti..

  VastaaPoista
 102. http://stollejaserena.blogspot.fi/
  Blogini kertoo 23v naisen elämästä kahden lv-hevosen kanssa.
  Katja

  VastaaPoista
 103. http://kipusiskonelamaa.blogspot.fi/
  16v tytön elämää ponimaisen 9v suokkitamman kanssa :) Yhteinen elämämme on vasta alussa (se tuli meille viime heinäkuussa), ja pollen taidoissa koulupuolella on vielä paljon hiomista.

  VastaaPoista
 104. http://punapaat.blogspot.fi/

  Vähän aikaa sitten aikuisiän ylittänyt nuori tyttönen, jonka blogi "redheads" kertoo ratsastajan ja hevosen yhteiselosta ylä- ja alamäkinensä. Kerron ylläpitohevoseni treeneistä ja kilpailuista, sekä omista ajatuksistani ja hevosjutuista, mitä nyt mieleen juolahtaakaan.

  VastaaPoista
 105. Pärlahästar // http://emppsi.blogspot.fi/

  19-vuotias ratsastaja ja 5-vuotias kisahevosen aihio, suomenhevosversiona :) Sisältää myös varustehankintoja, valmennuksia, muita hevosia ja ratsastusta.

  VastaaPoista
 106. http://pinjan-elamaa.blogspot.com

  Blogi kertoo 15-vuotiaan pohjosen likan ja 6-vuotiaan hevosenalun elämästä ja valmentautumista, sen myötä- ja vastoinkäymisineen. Mukaan mahtuu myös ihan asioita muualtakin kun tallilta, ystävät, perhe, musiikki ja muut asiat mitkä on lähellä sydäntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi jäi siis vielä laittamatta, eli Pinja :)

   Poista
 107. 13-vuotiaan tytön ja 12-vuotiaan ponin koulutuuppailua ja muuta elämää.

  Tervetuloa lukijaksi! (:

  www.koulutuupparit.blogspot.com

  VastaaPoista
 108. http://kisamatkalla.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailee kaksi kenttäpainoitteista suomenhevosta, kirjoittajana 20 vuotias nuori nainen :)

  VastaaPoista
 109. http://alicanheppablogi.blogspot.fi/

  Olen 15v tyttö uudeltamaalta. Blogi kertoo russ-ponin, poni kokoisen Lämppärin ja Hannoerin elämästä omalla pikku tallillamme. Tarkoitus käydä seuraestekisoissa ensi keväänä. Usein postailen viikonlopun jälkeen, koska viikonloppuisin minulla ei ole mahdollisuutta laittaa kuvia/ videoita koneelle.

  - Alica

  VastaaPoista
 110. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 111. http://ponnylife.blogspot.fi/

  Blogi kertoo omasta elämästäni hevosten parissa. Käyn tulevalla kaudella tästedes ratsastamassa 2 kertaa viikossa+hoitamassa hoitohevostani pienellä yksäritallila. Jos ei ole asiaa ratsastuksesta, niin kerron jotain muuta hevosiin liittyvää.
  Blogia olen pitänyt vasta 10 postauksen ajan, mutta se ei haittaa. Toivottavasti mahdollisimman moni kiinnostuisi alkamaan blogini lukijaksi:)

  VastaaPoista
 112. http://skaskinen.blogspot.fi

  Siiri Kaskinen-blogi käsittelee nuoren puoliveriratsun (ja silloin tällöin nuoren suomenhevosratsun) eteenpäinviemistä, tunteita ratsastajana ja kouluratsastusta sekä sen merkitystä. Mukaan mahtuu myös pintaa raapaisevasti ratsukon valmennus- ja kilpailutoiminta. Tervetuloa.

  VastaaPoista
 113. http://virazasox.blogspot.com/

  Blogi keskittyy 14-vuotiaan täysveriarabin elämään estehevosena aktiivisessa kilpailu- ja valmennuskäytössä.

  Heidi

  VastaaPoista
 114. kertoo vähän kaikesta. pääasiassa turisen vain omasta elämästäni, johon kuuluu työn lisäksi karvatassu ja avopuoliso, myös heppailu on mukana kuvioissa ajottain. hyvin ei-kiinnostavaa tavaraa muiden rinnalla. :--D

  http://jjenskan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 115. www.naikantarinat.blogspot.fi
  Mun blogi joka kertoo -aika nuoren- tytön elämästä, mukana on kamuja ja hepoisia :) Myös mun hamsteri on mukana :D

  VastaaPoista
 116. oma nimeni:Maria
  blogini osoite:www.kalleintaelamaa.blogspot.fi
  esittely: Blogissa kerron pääasiassa talleilusta ja siinä sivussa muusta elämästäni. Päätähti on vuonohevosruunani Carlo II:) Blogi on uusi ja kaikkia hienouksia ei vielä ole. Toivottavasti viihdyt blogissani:)

  VastaaPoista
 117. muistaahan kaikki onnitella minua!

  VastaaPoista
 118. http://wunderbaumjakumppanit.blogspot.fi/
  Kertoo jokapäiväisestä elämästämme kotitallilla taitavan kouluhevosen, hannover ruunan Wunderbaum alias Mossen kanssa. Blogissani pääset seuraamaan minun, 14-vuotiaan tytön halua kehittyä VaB+ tasolle (Mossen osaamistasolle) asti. Kuka ties, minkälainen ratsastaja minusta tulevaisuudessa tuleekaan...

  VastaaPoista
 119. www.nneaway.blogspot.com

  Blogi on lifestyle, jossa on kaikkea maan ja taivaan väliltä, hevosia, kynsijuttuja, normaalia arkea ja muuta! Blogia kirjoittaa 15 vuotias tyttö Hämeestä ja hevoskavereina on trakehner (pv) Symppis, ja pieni shetlanninponi Dante. Tervetuloa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 120. Tavoitteelista kisaamista ja valmentautumista, sekä myötä- että vastoinkäymisissä pv-tamman kanssa aluetasolla ratsastuksen kaikissa kolmessa päälajissa. Haaveena vielä joskus kansallisen
  tason kilpailut, osataan kuitenkin silti pitää hauskaakin ja mukana myös rentoa menoa!

  http://piritajavera.blogspot.com
  Pirita

  VastaaPoista
 121. http://noworneverblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 122. http://feliciaponski.blogspot.fi/

  Kertoo 13-vuotiaan ponitytön elämästä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. :)

  VastaaPoista
 123. Saanko mäki laittaa :D

  http://ponitarinoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 124. http://lifewithbella-essi.blogspot.fi/
  No siis olen Essi, kerron haffutammani Bellan elämästä (:

  Sun blogis on oikeesti ihan älyttömän ihana, tykkään tästä tosi paljon!

  VastaaPoista
 125. http://lifeasallu.blogspot.com

  Kertoo aluetason torinhevostamman kuntouttamisesta takaisin kilpakentille ja nyt sen ollessa huonommassa kunnossa omasta elämästäni valokuvien kautta. Muutenkin blogissa paljon kuvia ja vähemmän tekstiä.

  VastaaPoista
 126. http://hannaspinkdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 127. http://hannz-justdreams.blogspot.fi/

  16-vee omalaatuinen tyttö kertoilee elämästään ja mietteistään. Lifestyle & valokuvausblogi siis C:

  VastaaPoista
 128. http://alinasaksassa.blogspot.ch/

  21-vuotias tyttö kirjoittelee heppahoitajan arjesta sveitsissä.

  VastaaPoista
 129. http://t-makemyday.blogspot.com

  Tavoitteellisen tuntiratsastajan tunnelmia sekä arkea hoitohevosten kanssa.

  VastaaPoista
 130. http://team-essi-k.blogspot.fi/

  Hyvin alkutekijöissä oleva blogi, joka tulee kertomaan uuden hevoseni matkasta kohti kilpakenttiä sekä innokkuudestani valokuvata, tehdä jouhikoruja ja otsapantoja!

  VastaaPoista
 131. http://life-of-milja.blogspot.fi/

  17vuotiaan tytön lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 132. http://thesmallpartofmylife.blogspot.fi/

  oon eve, 16-vuotias lukiolainen ja kirjottelen valokuvapainotteista lifestyle-blogia:)

  VastaaPoista
 133. www.larijasuvi.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13-vuotiaan ja aluetason ponin päivistä, valmennuksista, kisoista tms.:)

  VastaaPoista
 134. Blogi kertoo ylä-astelaisen tytön ja 5 vuotiaan Gotlannin Russ tamman päivistä. tavoitteeseen on pitkä matka mutta edistystä rupee pikkuhiljaa näkymään:)

  http://pikkuponinsuuretunelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 135. http://bigworldsmallpeoplebyjozuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat