perjantai 16. joulukuuta 2011

012: Königs Kapris KS ja muuta mukavaa..

Ensikskin, anteeksi kauheesti kaikille ihanille lukijoille (joita on jo huimat 23!!) ja muille stalkkaajille kun en oo kerennyt moneen päivään kirjoitteleen mitään. Ongelmana on ollut nimittäin se, että olin ensiksikin viime viikonlopun Tahkolla ratsastamassa torstaista sunnuntaihin ja siellä ei ollut nettiä, ja toiseksi tiistaina sattui tää juttu mistä kerroin viime postauksessa: jotain toosi mukavaa. Mulle tuli nimittäin koeajalle fwb-tamma Königs Kapris KS!

Königs Kapris KS
Tämmönen rautias kuusvuotias tamma siis putkahti mulle Solbackaan majailemaan. Kapris on varsonut kahdesti, joten ei siis ollut mitenkään aktiivisessa valmennuksessa, kuhan ratsasteltu. Todella hienosti tamma on kuulemma nuorena hypännyt irtohypytyksessä ja kivat liikkeetkin omaa. Kattoo mihin asti päästään tuon kanssa nyt talven ja kevään aikana etenemään ennen Belgiaan lähtöä kesällä :)

Tamma siis tuli tiistaina. Se on ehkä maailman ihanin otus, omistajan mukaan ei oo pahaa maailmaa nähnyt ja kyllä sen mukaan käyttäytyykin: ei osaa pelätä oikeen mitään ja jos jotain pelästyy, hyppää vähän eteenpäin ja rauhoittuu! Semmonen rapsuteltava tapaus, tulee syliin ja hirmu luottavainen. Oli myös tiistaina ekaa kertaa elämässään maneesissa :D

tokaa kertaa selässä :)
 
kauhee estehirmu (joo siis todella lähestytään estettä ravissa..)
Huomenna sitten olis tarkoitus vaan irtojuoksuttaa Kapria maneesissa ja koristella sen karsinan ulkopuoli kauheilla määrillä joulukoristeita :D Sitten lähdenkin Turusta asti tulevia kavereita vastaan Helsinkiin ja shoppaillaan loppupäivä ja illalla meille takas kotiin. Sunnuntaina pääsen taas hyppäämään vähän otuksella ja kattoo kuin innoissaan nuorukainen on silloin!

Jollekin, joka sukutauluista jotain tietää voin kertoa, että hieno suku Kaprilla on: i. Königin's Sohn KS e. Romita G BRD ei. Ramiro's Son I. Isällä vissiin jotain 220 jälkeläistä Suomessa ja ensimmäinen A-arvon saanut suomalainen puoliveriori (jälkeläisten perusteella), sekä emä että isä ovat kantakirjattu ykkösellä ja emä lisäksi kisannut 140-tasolla sijoittuen.

Rafina S (Tahkolla syksyllä 2011 kisoissa, lk. 115cm, 2.sija)
Olin siis taas Tahkolla pidennettyä viikonloppua viettelemässä. Oli ihan superhauskaa aikaa Miljan ja Sannan kanssa! Sain ratsastaa taas paljon ja lisäksi tein jotain muitakin tallihommia, mm. aamu- ja iltatallit ja klippailin moonta hevosta (vissiin 5?). Kyllä muuten väsytti ihan kauheesti sunnuntaina, kun olin nukkunut tyyliin viikon jotain kuus tuntia yössä.. Ei kannata kokeilla, voin kertoo.

Elokuussa Tahkolla (Milja, Igle ja mä)
Jos jollain on ehdotella mulle kaikkii kivoja HEPPATAVAROITA mitä kannattais ostaa, voi laittaa kommentilla tulemaan! Nimittäin asia on niin, että kaikki pitäis ostaa lähestulkoon satuloista kaviokoukkuun asti. Onneks saan aluksi lainata tallin tavaroita.. Eli tulemaan merkkiä ja väriä, mikä sopis rautiaalle! Yritän ottaa parempia kuvia Kaprista huomenna, kun käyn sitä vähän lenkkeilyttää valosaan aikaan :)

Yritin taas lataa jotain videon tapaista, mut arvatkaa vaan antoko.. Ei. Vähän se on lihakseton ja ihan vaavihan toi Kapri on, mutta kehittyy varmasti, joten ei kannata tulla inisee :D

2 kommenttia

  1. yks kalle (königs carlos) on muuten tuon mahti orin jälkeläinen:) leiriratsuna toimi 2010 kesällä:D

    VastaaPoista
  2. Nonii, hyvä että oot päässyt Königiläisiä ratsastelee, eikös ookkin mukavia? :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat