lauantai 28. heinäkuuta 2012

074: Päivän ratsastukset kuvina

Tänään oli taas todella lämmin päivä: ilma oli jopa sumeaa ja se väreili ajoittain! Koska kello on jo paljon, en ala kertomaan tarkemmin päivästä. Tänne saapui tiistaina kaksi kolmetoistavuotiasta tyttöä (Tiinan veljen tyttö Katri ja hänen ystävänsä Sara), jotka ottivat kuvia ratsastuksistani. Kuvia tuli yli 800, joten tässä esillä parhaimmat :)

Nauttikaa nyt lämpenevästä säästä Suomessa! Toivottavasti nämä säät jatkuvat ja loppukesän saamme nauttia helteistä. Nyt on muuten puolet ajastani täällä vietetty, hauskaa ja opettavaista on ollut. Samoilla mennään loppuaikakin!24 kommenttia

 1. Eikö sielä käytetä kypäriä? :D
  Mutta ihania kuvia kuitenkin ja kiva postaus (: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käytetä, paitsi hypätessä pidän. Ja kiitos :)

   Poista
 2. ootko päässy viel hyppää kellää hevosel vai meetkö vaa niinku kouluu ?

  VastaaPoista
 3. Onks niil aina nurmihokit jalaa vai meeksä nurmel ilman mtn

  VastaaPoista
 4. Jälleen ihana postaus :)
  Ja hienoja kuviakin oli, joten sano ihmeessä Adalta terkut Saralle ja Katrille :D

  VastaaPoista
 5. onksul muuten omaa hevosta? kenen se kapri oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapri oli ilmeisesti Aadalla ylläpidossa, nykyään on myyty

   Poista
  2. Ekalle anonyymille: ei ole omaa, ainakaan vielä :) Ja toiselle: nimenomaan näin, se oli mulla ratsastettavana puoli vuotta ja oli silloin Eeva-Liisa Penttilän ja myytiin viime viikolla Tampereelle!

   Poista
  3. jep, tunnen/tiedän Kaprin uuden omistajan:)

   Poista
 6. Olis ollu kiva jos olisit kertonu vähän näistä hevosista ketä oli kuvissa, edes nimet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli laiska enkä jaksanut alkaa niitä laittamaan.. Mutta ekana, kimo 5-v tamma Cita - oma lemppari täältä. Toisena Princess, joka on 15-vuotias ja hypännyt 140-150cm luokkia, kolmantena Philippa, jokaon 9-vuotias tamma (ollut vähemmällä käytöllä + varsonut kahdesti, joten menty 120-tasolle asti). Kivoja kaikki :)

   Poista
 7. Kiva postaus taas :D Kaveeraaks noi 13-vuotiaat sun kaa? :DD Ootko tykänny enemmän Guttecovenist vai Stephexistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo kyllä ne kaveeraa, täällä on mun kanssa nyt noi kaksi 13-vuotiasta ja Tiina joka on 37.. Ja tietysti kaksi koiraa ja hevoset :D Parin päivän päästä tulee uusi työntekijä, ja kun kysyin sen ikää Ninalta, sain vain vastaukseksi "ettei ole sulle bileseuraa"... :D

   Poista
  2. Ainiin, tohon vikaan kysymykseen: Guttecoven ja Stx on niin erilaisia kokemuksia, etten osaa päättää kumpi on "parempi". Täällä pääsee todella tekemään sitä hevosenhoitajan työtä (ratsastamaan, siivoamaan karsinoita, ei taukoja,rankkaa ja fyysistä) kun taas Stephexillä meillä oli vain hevosten kuntoonlaittoa ja ratsastelua, illat vietettiin yleensä kaupungilla ja seurana oli viitisentoista samanikäistä nuorta.. Mutta jos tarkoitat paikkana, niin Stephex on ehdottomasti hienompi :)

   Poista
 8. voi ihanaa♥ vihdoin pystyy kommentoimaan anonyyminä, kiitos tästä (:

  kiva postaus (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toivottavasti kommentit pysyvät asiallisina!

   Poista
 9. Jos saa vähän ehdotella postausideoita tai jotain vastaavaa niin mua kiinnostas hirmusesti, että mitä varustemerkkejä siellä suositaan? satulahuovissa, suitsissa, suojissa, satuloissa, ratsastushousuissa, paidoissa ymsyms, ja muutenkin yleisesti hevosten ja ratsastajien varustamisista oon kiinnostunu (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettiny tätä samaa :) ois kiva jos tosiaan kertoisit vähän mitä merkkejä siellä suositaan :)

   Poista
  2. Voisin katella jos päästään kisoihin uudelleen. Olin toissapäivänä kisoissa mukana, muttei tullut sillon katseltua merkkejä :)

   Poista
 10. Hei miten pääsit töihin tuonne tai sinne toiseenpaikkaan missä olit ? :D

  VastaaPoista
 11. Ja puhuttiinko tallilla englantia ?:)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat