lauantai 21. joulukuuta 2013

#281: Hyvää syntymäpäivää Sarina!

Tämä postaus ei kuulu joulukalenteriin ja voittekin käydä lukemassa päivän luukun hieman alempaa. Meillä on kavereiden kesken tapana laittaa syntymäpäivänä kaverin seinälle kuvakollaasi kaikista tyhmistä kuvista, joita matkan varrella on kansioihin kertynyt. Yksi kaikkein parhaimmista ystävistäni viettää tänään 19-vuotis syntymäpäiväänsä ja halusin tehdä hänen "kunniakseen" postauksen blogiini. Eli teitä lukijoita tämä ei välttämättä varsinaisesti kiinnosta, mutta tarkoitus onkin vain saada näille varsin loistaville kuville mahdollisimman paljon katsojia ja kostaa oman syntymäpäiväni kuvakollaasit tässä samalla.. :D (Olin myös kiltti ja jätin ne kauheimmat kuvat julkaisematta.)
 
Syntymäpäiväsankari on siis tietysti Sarina, joka asuu normaalisti Turussa, mutta viettää tällä hetkellä elämää Australian kuuman auringon alla työskennellen. Ensimmäisen kerran näimme Sarinan kanssa joskus vuonna 2007, mutta oikeastaan vihasimme toisiamme erinäisten syiden vuoksi (vanha postaus). Vuosien kuluessa meistä tuli kuitenkin yhä parempia kavereita ja viimeistään vuonna 2011 kaikki muuttui ja siitä lähtien Sarina onkin ollut erittäin tärkeä ihminen elämässäni.
 
Kaikki ne, jotka Sarinan tuntevat paremmin, tietävät hänen olevan muiden muassa erittäin huumorintajuinen, huolehtiva, ahkera ja helposti lähestyttävä persoona. Sarina ei tietysti ole ainoa ihminen, johon tutustuin paremmin heidän "porukastaan" vuonna 2011, mutta hän ja Stephanie ovat heistä tärkeimmät itselleni. Sanatkaan eivät riitä kuvaamaan, miten paljon välitän heistä ystävinä.
 
No mutta, nyt niitä kuvia! Sarinalle vielä: malta odottaa sitä mun ja Steffin tekemää yhdistettyä joulu- ja syntymäpäivälahjaa, vaikka se tuleekin aika lailla myöhässä sinne etelään. Se todellakin on odottamisen arvoinen..!
  
PALJON ONNEA SARINA ♥
parhaimmat kuvat yritän säästää facebookiin ;)

10 kommenttia

 1. Ei hemmetti xd onneks tosiaan oon täällä turvallisen välimatkan päässä nii ei tarvi hävetä silmiä päästään ku kulkee kadulla! <3:llä mä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No häpeet sit ku tuut bakkii :D:D

   Poista
  2. Ei näitä sit ketään enäää muista x) -s

   Poista
 2. xD vika kuva! Mä niin nauran noille kuville! :D

  VastaaPoista
 3. Aada ootkos sä siinä videossa mikä on Kaktun ja Emmin ja Aadan yhteinen videopostaus?? xDD

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat