torstai 16. tammikuuta 2014

#294: Kuukauden sponsorituotteet

Moni teistä saattoikin huomata edellisessä postauksessa Champin päällä uusia varusteita, jotka saapuivat viime viikolla minulle postin kautta. Tammikuun sponsorituotteina Veljekset Wahlstenilta meille annettiin meidän väreihin sopivat ja sävy sävyyn olevat villaloimi ja riimu. Tässä vähän esittelyä tuotteista kuvien kera!
 
Heti Champin tultua Suomeen viime vuoden helmikuussa selailin tuoreena hevosenomistajana tietysti kuumeisena kaikkia ihania hevostarvikekuvastoja ja haaveilin vaikka millaisista varusteista. Muutamassa blogissa olin nähnyt aiemmin ihanan pitkällä kaulaosalla varustetun ruskean tai tummansinisen villaloimen ja mietin pitkään, mistä voisin sellaisen löytää. Nopeasti tajusin Veljekset Wahlstenin kuvastoa selaillessani katsovani juurikin tuota samaa loimea ja silloin päätin, että vielä joskus se on Champilla päällä. Nyt se päivä on vihdoin koittanut!
 


 
Odotus todellakin palkittiin, sillä tämä Horse Comfortin full neck Luxus -villaloimi on ehkä hienoin villaloimi, jonka olen koskaan nähnyt. Se on 85 prosenttisesti villaa ja 15 prosenttisesti nylonia. Vaikka loimi on lämmin ja "tiiviin" tuntuinen, ei se silti ole kovin painava, kuten monet villaloimet tuppaavat valitettavasti olemaan. Etukiinnityksiä on kolme: ne ovat ruskeaa nahkaa kultaisilla soljilla ja säätövaraa on jätetty todella runsaasti. Loimessa on mahalenkkeinä perinteiset ristivyöt kultasoljilla, jotka ovat molemmista päistä irroitettavat - tätä voi siis hyvillä mielin käyttää vaikka alku- ja loppukäyntiloimena tai kisaloimena talvisin, kuten ajattelin itse tehdä! Loimen paikallaanpysyvyyttä auttaa vielä säädettävät jalkalenkit sekä häntälenkki. Reunoja koristaa kullanhohtoinen punos.
 
Ääh, voisin kehua tätä Luxus-villaloimea maasta taivaisiin, mutta ette te varmaan jaksaisi kuunnella..! Olen vaan niin rakastunut siihen. Haluan pitää loimen ns. paremmassa käytössä, mutta kahdesti olen sen nyt vajaan viikon sisällä heittänyt Champin selkään ja lähtenyt pellolle kuvaamaan. Ensimmäisellä kerralla isäni kanssa lumisateessa (niitä kuvia näittekin jo aiemmin) sekä tänään itsekseni hevosen riehuessa kipakassa pakkassäässä. Myöhemmin tällä viikolla tulette näkemään näitä kuvia, mutta voin jo nyt sanoa, että Champ riehui aikalailla, eikä loimi valunut sivuille oikeastaan ollenkaan - en korjaillut sitä kertaakaan koko aikana! Hintaa tälle Horse Comfortin full neck Luxus -villaloimelle tulee Veljekset Wahlstenilta 99,80€ ja sitä saa kokoa 125-165cm.
 

 
Loimen kanssa samassa paketissa saapui W-Profilen tummansininen huippulaadukas nailonriimu. Täytyyhän riimun ja loimen sopia yhteen väriensä puolesta, eikö totta ;) Oikeasti tarvitsin uutta riimua Champin retuuttaessa edellistä pitkin tarhaa aina päivisin ja tummansininen oli ehdoton valintani. En tiedä miksi, mutta mielestäni se on paras väri rautiaalle hevoselle! Tässä W-Profilen riimussa pientä erikoisuutta tuo vasemmassa poskiremmissä komeileva hillitty logo, joka ei kuitenkaan hyppää silmille. Riimun poski-, niska- ja turpaosissa on fleecepehmusteet, mikä on mielestäni vain hyvä juttu. En todellakaan voi sietää minkäänlaisia megapörröpehmuste-virityksiä arkiriimuissa niiden epäkäytännöllisyyden vuoksi (miettikää miten inhottavaa, kun sellainen kastuu läpimäräksi tai jäätyy kivikovaksi), mutta tässä riimussa pehmusteosa on niin "pieni", että se ainoastaan tekee riimusta mukavamman hevosen päässä.
 
Säätövaraa on runsaasti (niskassa sekä turvan alapuolella) ja itse otin riimusta koon full toisen vaihtoehdon ollessa cob. Mikäli tummansininen ei miellytä omaa silmääsi, saa riimuja myös mustana ja harmaana. Soljet/lukot ovat kestävää materiaalia ja kaikissa väreissä niiden värinä on hopea. Veljekset Wahlstenilta riimun saa ostettua hintaan 26€.
 

 
Mulla on kaksi postausta valmiina julkaisua varten, joten seurailkaahan loppuviikon aikana blogia tiiviisti!

20 kommenttia

  1. Ompa ihanat varusteet varsinkin tuo loimi! Mä tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Uuu! :D Meillä on samanlainen villaloimi ja olen ihan rakastunut siihen :) Joku Wahlstenin riimukin meillä on aikanaan ollut ja tykkäsin siitäkin kovasti mutta nuo kaverit tuppaavat repeleään niitä hienoja riimujaan tarhassa niin saavat ainakin näin talven ja pimeän aikaan tyytyä heijastinriimuihin Biltemasta : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mäkään en viitsi laittaa hienoja riimuja ulos, kun champ repii ne itse ihan rikki (on aidantolpassa, mutta heppa ottaa sen tarhaan ja repii sen siellä sitten kappaleiksi..) :D

      Poista
  3. Toi loimi on kyllä niin mageen näkönen! Ja ihana Champ tossa pellolla:)

    VastaaPoista
  4. Mä en käsitä miten toi sama loimi näyttää Champin päältä niin eriltä kuin Beedan päältä :D Vaikka Beeda on jäätävä kurkikaula niin sille sama loimi tulee tyyliin korvien päälle kun Champilla jää puoleen kaulaan :D

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana loimi ja päitsetki on tosi hienot...!!!!!!!!!!!!!! Sun heppa on tosi kaunis!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  6. Laitoin sulle jokunen aika sitten sähköpostia koskien sun blogikirppiksellä myynnissä olevia talviratsastuskenkiä muttet varmaan ole huomannut tai ehtinyt vastata mutta haluaisin tietää onko ne vielä myynnissä kun haluaisin ne todella ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori, oli mennyt roskaposteihin! vastaan siihen hetimiten :)

      Poista
  7. Ihana loimi ja ihana Champ:):):):)

    VastaaPoista
  8. Katsoin jo viime postauksessakin, miten ihana loimi! Sopii Champille tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  9. Meiltäkin löytyy tuo loimi ja rakastan sitä yli kaiken! Minunkin koukkupolvikamelini näyttää ihan hevoselta tuo päällään :D Meillä on isompi koko kuin normaalisti, että mahtuu satula alle niin ettei pylly vilku ;)

    VastaaPoista
  10. Vähän myöhään taas kommentoin mutta meidän Ellillä on tuo sama loimi mutta punaruskea. Että se on hyvä!

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat