lauantai 20. syyskuuta 2014

#416: Paljon onnea vaan!

Uskomatonta - tänään on mun 20-vuotissyntymäpäiväni. Olo ei kyllä ole yhtään sen vanhempi kuin eilenkään, mutta niin ne vuodet vierivät eteenpäin. Kohta pitää kärsiä ikäkriiseistä.. Onneksi sinne on vielä matkaa!
 
En ole enää teini, mutten oikeastaan aikuinenkaan. Jonkinasteinen "junnusennu", niin kuin jotkin viisaammat tätä ikää nimittävät. Omassa elämässäni mulla on menossa varsin kiireinen aika: käyn töissä keskimäärin 25 tuntia viikoittain, opiskelen avoimessa yliopistossa viestinnän aineopinnot pelkästään tämän syksyn aikana, harrastan ratsastusta niin tavoitteellisesti kuin osaan ja siihen päälle kirjoitan blogia, teen kotitöitä ja yritän joskus nähdä perhettäni tai kavereita. Harvemmin tulee hetkiä, jolloin voisin istahtaa täysin vailla tekemistä sohvalle ja avata television katsoakseni esimerkiksi elokuvia.
 
Oman haasteen opiskeluille tekee se, että yli kaksikymmentä kirjaa ovat englanninkielisiä - esimerkiksi muutaman viikon kuluttua olevassa tentissä mulla on tentittävänä kolme noin 300-400 sivuista englanninkielistä teosta organisaatioviestintään liittyen. Kiinnostavaa, mutta haastavaa. No, onneksi olen aina pitänyt haasteista!
 
 
Tulevalle syksylle ja talvelle on suunnitteilla vaikka mitä ja voitte uskoa, miten paljon toivonkaan asioiden toteutuvan haluamallani tavalla! Blogin osalta syksy tulee olemaan varmasti kesää hiljaisempi, mutta toivon pystyväni julkaisemaan ainakin kaksi tai kolme postausta viikkoon. Mikäli suunnitelmat pitävät, tapahtuu vuoden vaihteen jälkeen jotain tosi kivaa, varmasti myös teidän lukijoiden kannalta. Siihen asti nautiskellaan kuluvasta syksystä ja toivottavasti varsin runsaslumisesta talvesta.
 
Mulla on tänään edessä yhdeksän tunnin työvuoro, joten syntymäpäivä vietetään töissä. Onneksi lähdemme illalla työkavereiden kanssa syömään Helsinkiin ja jatkamme siitä baariin juhlimaan pyöreitä vuosia. Sunnuntaikin kuluu tosin töiden merkeissä, joten vapaata ei tänä viikonloppuna sen kummemmin ole. Ensi viikonloppuna onkin vuorossa Ypäjä ja siellä pääsen näkemään muitakin kavereita pitkästä aikaa - jes!
 
Toivottavasti teillä on mukava viikonloppu :)

28 kommenttia

 1. Oikein mukavaa syntymäpäivää! :)

  -Nea

  VastaaPoista
 2. Paljon onneeaa vaaan, paljon onneea vaan, paljon onnea Aada! Paljon onnea vaan:P

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää!! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 5. Onnee!!!:)😊😊👌👍💪✌️

  VastaaPoista
 6. Meillä on synttärit sattuneet siis samalle päivälle! Itsellä mittariin vaan tuli 22 :) Siispä, paljon onnea meille :D

  VastaaPoista
 7. Ei uskois että täytit 20 :DD ehkä 19 ois ollu... :P

  VastaaPoista
 8. Hei mullakin on tänään synttärit! Täytän kyllä 15 vuotta vasta... :D :)

  VastaaPoista
 9. Ja kiva että tulee kivoja muutoksia :)

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea! :)

  Olet siis saman ikäinen kuin minä. Tosin vietin pyöreäni jo puoli vuotta sitten.

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea Aada! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea paljon Aada! :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat