sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

#716: Tunnelmia Tampereelta

Takana on mitä ihanin viikonloppu ystävien, hevosten ja messuelämän parissa. Tampereen hevosmessut on jokavuotinen perinne, joka kääntää kevään toden teolla käyntiin! Mä vietin paikalla aikaa lauantaiaamusta aina sunnuntai-iltaan asti, joten mukaan mahtui yhtä jos toista puuhaa, elämyksiä sekä kerrottavaa tuleville päiville. Upeita hevosia monien eri rotujen parista, naurua, valtavasti lajimme harrastajia samassa tilassa, tsemppausta rohkeille ratsukoille esteluokissa ja suuri valikoima tuotteita näytteilleasettajien kojuissa. Sitä ja paljon muuta taisivat tämän vuoden hevosmessut olla!

Koska kello lähentelee puoltayöta, en valitettavasti ala kertomaan viikonlopun tekemisistä nyt sen tarkemmin. Tämä postaus onkin julkaisu pienelle videokoosteelle, jonka kuvasin puhelimellani Tampereelta: klippejä sieltä täältä, mutta ei mitään suunnitelmallista saati millään tasolla kovin järkevää materiaalia. Ajattelin, että saattaisitte kuitenkin tykätä tällaisen videokoosteen näkemisestä. Varsinkin te, jotka paikalla olette olleet - videolla nimittäin pääsee kurkistamaan hieman myös "kulissien taakse".

Palataan tarkemmin viikonlopun tapahtumiin ja messujen antiin tulevalla viikolla! Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikille teille, jotka tulitte moikkaamaan mua messujen aikana. Oli ilo nähdä teitä kasvotusten ja kuulla hieman messukuulumisianne. Bloggaajan elämä saattaa välillä olla vähän yksinäistä täällä ruudun toisella puolella, joten siksi kaikki tällainen livekontakti lukijoihin on aina piristävää :) Mutta nyt itse asiaan eli kuvien ja videoiden pariin!

Olitko paikalla messuilla?
Mikä näytös tai ohjelma oli suosikkisi?













Tästä kaverista oli pakko laittaa kuva, sillä hän pääsi toisen minihepan kanssa kirmailemaan vapaaksi kentälle päivän viimeisenä ohjelmanumerona. Toinen antoi kiinni helposti, mutta tämä veijari ei tykännyt ideasta ihan yhtä paljon. Tässä se näyttää niin maansa myyneeltä ollessaan jälleen kurissa ja järjestyksessä kaiken sen baanailun jälkeen :D


36 kommenttia

  1. Hienoja kuvia olet saanut! :) Kiva video myös :) Olin itse myös messuilla lauantaina.

    VastaaPoista
  2. Itse olin messuilla lauantaina, ja oli taas ihan mahtava tapahtuma! Suosikkiohjelmanumeroa on kyllä vaikea sanoa, mutta ainakin Ypäjän katrilli, vikellysnäytös ja estekisat olivat todella kivoja ja mielenkiintoisia. Näinkin sut siellä kentällä laittamassa esteitä, mutta harmiksi muuten en sua messuilta bongannut, olisi ollut nimittäin kiva tavata :) Mutta oli silti kiva että ylipäätään näin sut, jotenkin vasta siinä vaiheessa kunnolla tajuaa, että hei, se ruudun takana istuva Aada onkin ihan oikea ihminen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, ihan aito ja elävä olen ;D vikellys oli kyllä hienoa katseltavaa, mitä nopeasti kerkesin näkemään!

      Poista
  3. Olin messuilla kuvailemassa molempina päivinä, ehdoton suosikkini oli sunnuntain kouluklinikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klinikassa oli kyllä todella hyvä esitystapa! :)

      Poista
  4. Mä olin paikalla sunnuntaina ja valjakkoajo vei mun sydämen täysin. Upeaa menoa!

    Nappasin susta pari paparazzikuvaa jossain esteluokassa kun nostelit puomeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin siellä kuvasin estekisoja ja jälkeenpäin huomasin, että yhessä kuvassa sä Aada vaan juokset tukka putkella kentällä ja vielä hienosti ihan kuvan etualalla :D

      Poista
    2. Apua :D Anniina laita ihmeessä kuvia mulle sähköpostilla (aadalatti@gmail.com), Riinan tiukka putkella -kuvia en ehkä halua edes nähdä, jos juoksen siellä tomerana joku tosi hieno ilme naamalla :DD

      Poista
    3. Hahah, oot siinä kuvassa vähän sillein "mäkin haluan mukaan kuvaan" :D

      Poista
  5. Mikä ihmeen turpahihna tuolla 10. kuvassa olevalla hevosella on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina tätä ihmetellään... Hevosella on kaksoisturpahina. mm. Dyonilta löytyy kyseinen suitsimalli. Hevosille, jotka avaavat suutaan liikaa. jotkut tekevät sitä pehmeästä ratsastuksesta ja hyvästä suun kunnosta huolimatta.

      Poista
    2. Jep, kuten jälkimmäinen anonyymi sanoi. Champillekin tätä suositeltiin joskus :)

      Poista
  6. Miks ihmeessä piirrät sun kulmat tollasiks? Niiden ei todellakaan kuulu olla tollaset pyöreet tosta keskeltä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa jokainen tekee sellaiset kulmat kuin itse haluaa :)

      Poista
    2. "Kuuluuko" ihmisten meikata ylipäätään? Kuuluuko värjätä hiuksia? Lista on loputon. Jokainen koristautukoon juuri niin kuin itse haluaa, eikä mitään päästä keksittyjä kulmakarvastandardeja ole pakko noudattaa. :D

      Itse pidin kyllä estekisoista eniten. Samanlaista tunnelmaa ja yleisömääriä kun saisi vaikka kansallisiin kisoihin ylipäätään niin olis tosi hienoa! :)

      Poista
    3. Itse kysymykseen vastaus: en osaa sanoa :D en mä koskaan mieti sen kummemmin kun meikkaan, nyt ne on näyttäneet tuolta. Harmi, jos häiritsee noin kamalasti!

      Ja kiitos kahdelle jälkimmäiselle anonyymille! Tuohon yleismäärään pakko sanoa, että sanos muuta: näin todellakin toivoisi :)

      Poista
  7. Ketkä ovat kasi kuvassa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jasmin Sikström ja hänen hevosensa, jos oikein muistan :) älkää tuomitko jos olin väärässä!

      Poista
  8. kiva postaus ja video! näinkin sut messuilla, mutta en kehdannut tulla moikkaamaan. :D Ainut mikä häiritsee tossa videossa on se, että ääni menee eri aikaan kuin video. Esim. kun puhut niin sun suu liikkuu eri aikaan kuin puheääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) sanos muuta, se on tosi ärsyttävää.. En saanut niitä kohtaamaan :/

      Poista
  9. Kiva postaus ja video. Oma suosikki esitys oli askellaji näytös.

    VastaaPoista
  10. Hei!
    Olin messuilla lauantaina ja teen postauksenkin siitä mahdollisimman pian. Kivaa oli ja ostoksia tuli tehtyä ehkä jopa liikaakin! :D Näin sinut siellä ihan päivän loppupuolella, mutta en ehtinyt moikkamaan valitettavasti. Lempiesityksiäni olivat rotuesittelyt ja amerikan miniatyyrihevosten kirmaaminen areenalla.

    Terv. Doris
    Etenemisen tempo -blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että viihdyit messuilla :) miniatyyrihevoset olivat tosi suloisia <3

      Poista
  11. Olipas kiva video! :D Oot saanu muuten otettua todella hyviä kuvia! Mun kuvat eivät onnistuneet läheskään näin hyvin.. Itse olin paikalla lauantaina ja tykkäsin ratsastuspilateksesta, josta olin jo alun perinkin hyvin innoissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastuspilates olisi ollut tosi mielenkiintoista nähdä! Harmi, etten ole koskaan päässyt sitä seuraamaan - ehkä joskus sitten :) ja kiitos!

      Poista
  12. Olin messuilla molemmat päivät kokonaan. Enkä silti nähny sua ollenkaan! :D Valjakkoajo oli ihan paras! Myös molemmat klinikat (koulu- sekä este) oli mielenkiintosia, suomenhevosoriit oli hienoja ja miniatyyrihevoset oli kans aika valloittavia. :) Valjakkoajo oli kyllä silti se kaikista paras ohjelmanumero.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valjakkoajossa oli kyllä menoa ja meininkiä :D

      Poista
  13. Hyviä kuvia, ite en päässyt messuille, mutta jos ens vuonna;D Sori muuten jos tulee paha kysymys, mutta osaatko sanoa, kuka on punahupparinen kouluratsastajatyttö, olisko neljännessä kuvassa. Näyttää kovin tutulle mutta en tiedä kuka on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista nimeä! Varmasti osallistujat löytäisi messujen sivuilta :)

      Poista
  14. Hahha!! Mites toi meiän ruokapöytäkeskustelu.. :D ..ja pikku repparimoovit :D

    Kiitti kivasta viikonlopusta, Ypäjällä nähään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Erika <3 keskustelu oli koko viikonlopun ajan 5/5, etten sanois ;D

      Poista
  15. Ketkä olivat tossa toka vikassa kuvassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amateur tour-bonusluokan voittanut ratsukko, nimeä en muista :)

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat