tiistai 6. joulukuuta 2011

010: mitä mitä - lunta?!

Aluks ihan pakko sanoa, että aivan mahtavaa kun on tullut lumi maahan! Monet sanoo, ettei lunta pitäis tulla ollenkaan ja mieluumin plus kymmenen lämmintä koko talvijakson. En itseasiassa tiiä ketään toista joka toivoisi semmosta metrin hankee ja vähintään kymmentä tai jopa kahtakymmentä astetta pakkasta.. Mutta tosiaan toivotaan nyt todella, ettei lumet sulais poies, vaan päästäisiin nauttimaan valkoisesta joulusta - vai mites se meni..?

Ja kuten kaikki varmasti tietää, tänään on 6. joulukuuta eli kappas vaan, itsenäisyyspäivä. En tiiä miten te juhlistatte Suomen itsenäisyyttä, mutta meillä porukat oli nostaneet aamulla lipun salkoon ja pöydällä oli sinivalkoisia kynttilöitä ja joku pieni lippu sekä sinivalkoinen kukkakimppu. Plus tietysti joitain Suomi-konvehteja ja arvaatte varmaan mitkä niistä kiinnosti mua eniten :D Illalla must-to-do-homma on tietysti kattella linnanjuhlien pukuloistoa.
Amanda-poni (videolaatu..)
Amanda
Kävin tänään päivällä ratsastamassa Solbackassa. Piti mennä itseasiassa kaks hevosta, Nancy ja Mira, mutta koska pitikin lähtee syömään, en sitten mennyt kun Nancylla. Tai itseasiassa menin ihan hetkisen verran myös Nean ponilla Amandalla, koska poni kyttäili kaikkea maneesissa ja vaihdettiin sitten päittäin ratsuja lopuksi.

Nancy (videolaatu..)
Janita tuli koiransa Fasun kanssa kuvaamaan, joten sain sitten onneks kerrankin materiaalia tästä ratsastamisesta. Oikeestaan en kyllä tehnyt mitään koko ratsastuksen aikana, vaan köröttelin ympäri maneesia ilman sen kummempia suunnitelmia. Nancy oli ihan jees ja se on oikeesti varmaan maailman paras tuntihevonen: se ei säiky mitään ja jos säikkyy, ottaa yhden askeleen sivuun ja sitte unohtaa jo. Ja lisäksi sen selässä saa heilua miten vaan, eikä se välitä - mut toisaalta se osaa asioita ja on helppo ratsastaa. Nice!

istunta ♥ kun kevennän :D
Nancy (videolaatu..)
Kaikista paras oli varmaankin se, kun Nea "yritti" nousta Nancyn selkään jakkaralta niin, että hevosella oli filtti selässä. No, muutaman kampeemisen jälkeen tyttö pääsi hevosen kyljelle asti, mutta yhtäkkiä putos maahan ja veti filtin samalla mukanaan niin, että jäi filtin alle makaamaan ja hevonen vaan seiso vieressä ku mitään ei ois tapahtunut. Naurettiin Janitan kanssa ja tää oli hulvaton näky - uskokaa tai älkää - ja se olis pitänyt saada videolle.. Joskus toiste sitten! Loppujen lopuksi Nea lyhensi jalustimia 12 reikää mun jalustimista.. Hmm :D

En nyt saanu laitettuu videota, mutta joskus toiste.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat