tiistai 24. helmikuuta 2015

#504: Linkkaa blogisi!

Mulla on monta postausta kirjoitettavana aiheiden kera teille tulevista ja menneistä tapahtumista (esimerkiksi rataharjoituksista ja klinikkareissusta, ihan muutamia mainitakseni), mutta koska aika on tänään ja mahdollisesti vielä huomenna sen verran kortilla, julkaisen tähän väliin toivepostauksen. Tätä toivottiin minulta muistaakseni eilen, joten kerrankin toteutan toiveita ajoissa ;)
 
Nyt saatte nimittäin linkata omia blogejanne tämän postauksen kommentteihin - käyn ne kaikki läpi ja valitsen noin viisi suosikkiani, jotka esittelen tulevalla viikolla blogissani! Linkattaville blogeille ei ole mitään ihmeellisiä kriteerejä, kunhan ne tavalla tai toisella liittyvät hevosiin.
 
 
Laittakaa kommenttinne yhteydessä linkki blogiinne, pieni esittely blogista muutamalla lauseella ja info siitä, saako bannerianne tai muita kuvia käyttää esittelytekstin yhteydessä tässä blogissa tulevalla viikolla. Jos haluat, voit linkittää kommentin yhteyteen jonkin mielestäsi lukemisen arvoisen postauksesi.
 
Blogeja voi jättää tämän postauksen yhteyteen kommenteilla sunnuntaihin 1.3.2015 asti, jonka jälkeen alan käymään blogeja paremmin läpi. Nyt on siis mahdollista luvan kanssa mainostaa omaan blogiaan!
 
Eikun blogeja linkkailemaan :)

231 kommenttia

 1. pippurinenponi.blogspot.fi

  Blogi kertoo 04 syntyneen tytön ja 5 vuotiaan shettis/risteytysponitamman Barbin elämästä :).

  VastaaPoista
 2. Http://hebbailuja.blogspot.fi/
  Kertoo kahden heppatytön elämästä vuokraponien kanssa. Mukaan mahtuu myös hoitoponeista,ratsastuskoulun tunneista ja lifestylestä juttua.:)
  Bannerin ja kuvia saa kopioida.:D

  VastaaPoista
 3. http://supertiimi.blogspot.fi/

  Supertiimi- blogissa seikkailee pieni russitamma Cindy sekä muita poneja. Blogia kirjoittaa vuosimallia 2002 oleva ponityttö suomesta käsin. Bannerin saa kopioida :)

  VastaaPoista
 4. http://ikuisesti-poniratsastaja.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 16-vuotiaasta tytöstä, joka opiskelee ensimmäistä vuotta ratsastuksen ohjaajaksi. Blogin päätähti on 13-vuotias zemaitukaruuna Karis II, jonka kanssa valmentaudutaan ja kilpaillaan seuratasolla aktiivisesti. Blogia monipuolistaa ratsastuskoulun tuntipostaukset, lukuisat erikoispostaukset, videot sekä kilpailut. :)

  Blogin banneria ja muita kuvia saa käyttää ihan vapaasti.

  VastaaPoista
 5. http://senjassofia.blogspot.fi

  Nuoren 15 vuotiaan ratsastajan blogi, joka toimii lähinnä kirjoittajan päiväkirjana ilman mitään päämäärää. Harrastan ratsastusta neljättä säännöllistä vuotta ja tällä hetkellä ratsastan ratsastuskoulu Ponilaaksossa Keuruulla kerran viikossa. Blogissa pureudutaan lähinnä tunteihin ja normaaliin peruskoululaisen arkeen sekä muutaman kerran vuodessa kisoihin. Otan kirjoittamisen rennosti enkä halua siitä mitään pakkopullaa, joten tekstiä tulee silloin kuin on tullakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aivan, blogin banneria ja kuvia saa käyttää vapaasti :)

   Poista
 6. Minä aloitin bloggaamisen ja omia hevosia ei löydy, mutta olen hevos rakas ja olen kerinnyt tehdä yhden hevos aiheisen postauksen, joten en tiedä käykö tämä, mutta silti...
  miunkullanmurut.blogspot.com
  kertoo pääosin minun ja rakkaitten eläinten elämästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus vielä tuohon edelliseen, että aloitin bloggaamisen vasta äskettäin...

   Poista
 7. http://www.labellas.fi/

  Blogi kertoo 23-vuotiaasta esteratsastajasta ja neljästä nykyisestä omasta hevosestani, haarukasta löytyy varsasta valmiisiin kisahevosiin joista suurin osa omia kasvatteja. Painottuu paljon kasvatukseen, nuoriin, niiden kouluttamiseen ja kilpailemiseen.

  Bannerin + kuvia saa kopioida.

  VastaaPoista
 8. http://lemppulife.blogspot.fi

  Blogini oli joskus "treenipäiväkirja", mutta nykyään lähinnä sairaspäiväkirja huono-onnisen hevoseni elämästä.

  VastaaPoista
 9. http://kopiokappale.blogspot.fi

  Blogissa seikkailee 6vuotiaaksi kääntyvä vuonoruuna jota itse opettajan avulla kouluttelen/ratsutan, Lisäksi siellä seikkailee samasta pihatosta 22 vuotiaaksi kääntyvä entinen ratsastuskoulu hevonen jonka kanssa jo vietellään rennompia päiviä. Kaikki siis 18 v tytön kertomana jolla osaomistajuus molemmist hevosista (:


  Bannerin ja kuvia saa kopioida (:

  VastaaPoista
 10. http://siivetonpegasos.blogspot.fi/

  Blogi kertoo -00 syntyneen tytön ja -06 syntyneen FWB tamman treeneistä. Toisinaan mukana seikkailee myös ikinuori kolmekymppinen ponivaari.

  Blogin banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 11. http://suomenhevostamma.blogspot.fi

  Blogi kertoo suokkitammasta ja blogia ylläpitää 14-vuotias tyttö eteläpohjanmaalta. Blogissa saa lukea niin huonoista kuin hyvistä ajoista. Tällä hetkellä blogiin on tullut vähemmän postauksia koulu kiireiden takia, mutta kun koulu alkaa helpottaa, alkaa postauksiakin tulemaan enemmän.
  Banneria ja muita kuvia saa kopioida! :)

  VastaaPoista
 12. Ai nii ja bannerin ym saa kopsata

  VastaaPoista
 13. http://todellaturha.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi, joka painottuu vuokraponin laukattua ikivihreille lähinnä läheisen ratsastustallin hevosiin. Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 14. http://siirixo.blogspot.fi/
  Trust is about us- blogissa seikkailee 18-vuotias tyttönen ja kuopiolaisen ratsastuskoulun ratsut, erityisesti oma vakkarini, huippuheppa Pilleri. Pillerin kanssa on nyt ekat kisat edessä ja kaikkea jännittävää tapahtuu, mutta heppaan luotto on rautaakin lujempi ja sen kanssa selvitään kyllä kaikesta :) Vaikka kuski kuinka nypläisi ja säätäisi vaikka sun mitä, niin heppa suorittaa aina parhaansa. Siksi siitä onkin muodostunut mulle esteheppa, kun itse olen niin lusmu vielä :)

  Kuvia saa kopioida *tähän yhteyteen* :)
  Tässä vielä postaus, jonka toivoisin sinun lukevan: http://siirixo.blogspot.fi/2014/12/ponivalit-ja-hevonen-ei-kay-kateeksi.html

  Ihanaa kevättä sinulle ja Champille! :) Olette mahdottoman symppiksiä ja ihania! :)

  -Siiri

  VastaaPoista
 15. http://esteratsut.blogspot.com

  Blogissa kerrotaan 16-vuotiaan tytön ja kolmen estehevosen aktiivisesta treenamisesta ja kilpailuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, unohtui edellisestä, mutta kuvia ja banneria saa käyttää.

   Poista
 16. http://ellipo.blogspot.fi/ - Tyttö ja ponit kisaradoilla

  14-vuotiaan Oulun seudulla asuvan tytön poniblogi, jossa seikkailee kotonamme asuvat kolme omaa poniamme. Valmentadun ja kilpailen yhdellä poneistani esteratsastuksessa, tällä kaudella 90-100cm luokissa aluetasolla. Treeni- ja kisapostausten lisäksi postauksia tulee useasti myös rakkaista pienistä puskaponeistani, jotka välillä lähtevät mukaan kisareissuille. Pyrin pitämään aktiivisen postaustahdin, yleensä postauksia ilmestyy joka toinen päivä ja lomilla useammin. Postauksia kuvittavat hyvälaatuiset kuvat ja usein myös videot!

  Blogin banneria ja muita kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 17. http://valttikalttia.blogspot.fi/


  Blogi kertoo enimmäkseen 03 syntyneestä tytöstä ja 05 syntyneestä risteytysponista.
  Saa kopioida kuvia ja bannerin tähän yhteyteen :)

  VastaaPoista
 18. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

  Kahden cavalier tytön (ja yhden enkelikoiran) elämää kuvin ja tekstein

  VastaaPoista
 19. http://valsijajanina.blogspot.fi

  Blogissa pääsee tutustumaan askellajiratsastuksen saloihin, kun blogin päätähtenä on Islanninhevosruuna Valsi, jolla tähtään tämän vuoden SM- kisoihin! Monipuolisesti kaikkea treeneistä rentoiluun, postauksia tulee aina kun ehdin koneen äärelle istahtaa! :) Blogissa on paljon kuvia ja videoita sinne ilmestyy tasaiseen tahtiin! :) Sunnuntaina saapuu yksi iso yllätys, siitä lisää sitten ;)

  Banneria yms.. saa käyttää :)

  VastaaPoista
 20. http://saranjahaninelamaa.blogspot.fi/

  Kertoo pääasiassa 9vuotiaasta puoliveriruunastani, joka asuu meidän omassa tallissa, jossa asustaa myös pari omaa tammaa :)

  Saa käyttää banneria ja muita kuvia.

  VastaaPoista
 21. http://animaaal.blogspot.fi/
  15-vuotiaan tytön blogi, jossa kerrotaan kilpailuista sekö treenaamisista treenihevosella. :) Kuvia/banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 22. http://megaponi.blogspot.fi/?m=1

  Blogia pitää 15 vuotias tyttö Savosta, joka kirjoitteelee elämästään raviponinsa Megan kanssa. Blogissa esiintyy myös mm. shetlanninponeja, suomenhevosia, ja tinker!

  VastaaPoista
 23. http://mandi-amancer.blogspot.fi/2015/02/kun-kroppa-ei-kesta.html

  17-vuotias lukiolainen Tampereelta, henkeen ja vereen heppatyttö. :) Blogini kertoo perheemme hevosen arjesta, valmentautumisesta ja kilpailemisesta. Kilpailemme tällä hetkellä alue 110cm-tasolla, tavoitteena ensikaudelle 120-luokat!

  Näin kirjoitan blogini esittelyssä, mutta matkaa mutkistaa huomenna oleva polvileikkaus ja siitä toipuminen josta kerron linkkaamassani postauksessa. :)

  Kaikkea materiaalia saa käyttää vapaasti!

  VastaaPoista
 24. http://teamhallanvaara.blogspot.fi

  Blogin päätähtenä koreilee 12-vuotias suomineito Halla, jonka menossa ja meiningissä yrittää pysyä allekirjoittanut. Blogi on ollut hiljaiselossa syksyllä, mutta heräilee taas horroksestaan entistä ehompana. Vaikeuksitta ei jukuripäisen ja menohaluja omaavan tamman kanssa olla selvitty, vaan koko yhteiselon alkutaival on ollut melkoista vuoristorataa ja taistelua. Nyt kuitenkin yhteinen sävel alkaa löytyä ja motivaatio tulevaan kauteen on korkealla. Kevään tavoitteet on asetettu ja vain taivas on rajana!
  Kynää kädessään pitelee 23-vuotias liikuntaneuvojaopiskelija, joka pyrkii pohtimaan monipuolisesti hevosharrastustaan ja siihen liittyviä kulmakiviä nuoren aikuisen kiikareiden kautta.

  Kuvia ja banneria saa käyttää tässä yhteydessä :)

  VastaaPoista
 25. Blogissani kerron minun, 12-vuotiaan tytön hevosteluista. Treenailen enimmäkseen estepuolella, ja kesällä kisaankin, toki myös kouluvalmennuksissa käyn. Minulla ole omaa/yp/vuokrahevosta, mutta useimmiten blogissa esiintyy suomenhevosruuna Tapsa.

  haaveitahevosista.blogspot.fi

  Banneria sekä kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 26. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.com/

  20v nuoren naisen ja lellilapsilämppärin elelyä ja ihmettelyä. Monipuolista harrastelua, asiaa ja asianviertä. Etenkin viimeisintä.

  Kuvia ja banneria ynnä muuta mitä tuolta nyt löytää saapi käyttää:)

  VastaaPoista
 27. remembertoenjoy.blogspot.fi

  Blogissa kerron minun ja 26-vuotiaan russponin elämästä varustettuna monilla kuvilla

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Ride love laugh
  Olen 24-vuotias kouluratsastaja/puskailija Ruotsista, Tukholman läheltä. Blogin päätähtinä ovat kaksi vuokrahevostani jotka tosin ovat molemmat olleet saikulla nyt jonkin aikaa... Toisella on nyt alettu ratsastamaan enemmän ja toinenkin pääsee varmaankin tässä kevään aikana takaisin hommiin. Muitakin aiheita löytyy blogista silloin tällöin mm. matkustusta ja valokuvausta. Omat lempikuvani löytyvätkin tästä postauksesta kun pääsin kuvaamaan yhtä upeaa friisitammaa.
  Kuvia ja banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 30. http://wekepoju.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 14v tytön ja 8v pv ruuna Weken valmennuksista sekä kisoista! Meidän elämä ei tietenkään pyöri vaan tiukan treenailun merkeissä vaan tehdään yhdessä ihan kaikkea maan ja taivaan välillä ja pyrin saamaan hevoselle paljon erilaista tekemistä:)
  Blogin banneria/kuvia saa käyttää:)!

  VastaaPoista
 31. http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/
  Blogin kuvia ja banneria saa käyttää. Blogia kirjoittelee 14-vuotias tyttö Etelä-Savosta. Blogin päätähtinä on kaksi lämppäriä Edmond Car "Elmeri" 14v ja Jenny´s Girl "Jenny". Elmeri on tällähetkellä minulla ratsuprojektina ja Jenny on minulla ja äidilläni ylläpidossa. Niiden kanssa pääosin harrastellaan rennosti kotona, mutta pyritään aina välillä kämään kisoissa ja valmennuksissa. Käyn myös muualla tunneilla ja kisailen sitten niiden tallien tuntihevosilla.

  Tässä on pari postausta: http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/2014/12/101-koulutunti.html
  http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/search?updated-max=2014-12-04T18:21:00%2B02:00&max-results=3&reverse-paginate=true

  VastaaPoista
 32. http://mina-ja-patkis.blogspot.fi
  Blogi kertoo 16-vuotiaan lukiolaistytön arjesta omassa pihassa asustavien suomenpienhevosorin, suomenhevostamman ja shetlanninponin kanssa. Kilpailen aktiivisesti kouluratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla. Blogi keskittyy pääasiassa kilpailuihin, valmennuksiin ja tavalliseen arkeen, mutta välillä joukkoon eksyy myös erikoisempia postauksia :)
  Kuvia ja banneria saa vapaasti käyttää!

  VastaaPoista
 33. http://aurijavillivee.blogspot.fi/

  18-vuotias kirjoittaja kertoo arjen iloista ja vastoinkäymisistä persoonallisen suomenhevosruunan kanssa. Tavoitteellista harrastelua (niin koulu- kuin esteratsastuksessakin), ystävyyttä ja mukavia hetkiä. Mukana reilusti ajankohtaisia, hyvälaatuisia kuvia ja videoita.

  Blogin sisältöä saa käyttää mahdolliseen esittelyyn. :)

  VastaaPoista
 34. http://pysteliina.blogspot.fi

  Tervetuloa yli 100 lukijan joukkoon lukemaan blogia, joka kertoo 16-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta oman suomenpienhevosen ja vuokrahevosen kanssa. Välillä postauksissa saattavat vilahtaa myös perheemme kissat ja kanit.

  Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 35. http://faithfulfriendsforeverr.blogspot.fi/?m=0

  Blogi kertoo pääasiassa 15-vuotiaan nuoren hevosteluista, mutta mukaan mahtuu myös touhuiluja kissan ja koiran kanssa. Joka postauksessa suuret kuvat, videoita saattaa tulla aina silloin tällöin materiaalin mukaan. Postaustahti oman koneen puutteessa ei ole kovinkaan kiitettävä, mutta postailen aina kun kerkeän ja on materiaalia! Koitan pitää postaukset mahdollisimman monipuolisina, jotta blogi pysyisi mielenkiintoisena.

  Saa käyttää banneria ja kuvia :)

  VastaaPoista
 36. http://momoona.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 19-vuotias Turusta. Blogin päätähtenä pv tamma Glitter jonka kanssa valmentaudumme sekä kilpailemme säännöllisesti esteillä seura,-sekä aluetasolla. Blogi keskittyykin siis suurimmaksi osaksi arjen treenaamiseen sekä kilpailuihin ja valmennuksiin! :)

  Banneria ja kuvia saa käyttää vapaasti

  VastaaPoista
 37. Blogi : Nollasta Sataan

  Blogi kertoo ratsastuskoulussa käyvän 15-vuotiaan esteratsastajan treenailuista valmennushevosensa kanssa. Kilpailemme 80-90cm tasolla, tavoitteena kehittää yhteistyötä entisestään. Ja kuvia / banneria saa käyttää tarvittaessa :)

  VastaaPoista
 38. http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön lifestyle blogia tähdittää myös aina silloin tällöin lapinlehmä Isabella. Paljon kuvia ja kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tietenkin unohdin mainita, et banneria saa käyttää!:D

   Poista
 39. www.viksujasenja.blogspot.fi

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä vuokrahevosensa kanssa. Blogissa suuret ja suurinpiirtein hyvä laatuiset kuvat! Postaustahti on aika aktiivinen, riippuu tietysti että onko kuvamateriaalia.

  Banneria ja kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 40. adiliini.blogspot.fi
  Sori en osaa laittaa linkkinä:/

  Blogin pitäjänä toimin minä, Julia. Olen 12, elokuussa 13v tyttö ja postailen elämästäni 14v vuono tamman kanssa. Blogi on siishevosblogi jossa seassa vähän life-stylea! ;D

  Banneria ja kuvia saa käyttää:D

  VastaaPoista
 41. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  I Dressyrsadeln -blogi kertoo 15-vuotiaan tytön ja uuden hevosystävän, 7-vuotiaan kouluhevosen Divan, treeneistä. Yhteistyö lähti käyntiin vuoden 2014 lopussa, ja tavoitteena olisi kisakentät kaudella 2015. Nuoren, tavoitteellisen kouluratsukon arjesta kertova blogi on täynnä piristäviä ja tuoreita kuvia! Postauksia tulee saattaa tulla myös ruotsiksi.
  Ja bannerin&kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 42. http://world-with-horses.blogspot.fi

  Blogi kertoo 20-vuotiaan ratsastajan elämästä hevosten parissa. Valmennuksia, kilpailuja sekä tavallista arkea iloineen ja suruineen. Toisinaan blogissa seikkailee myös pikkuinen aasiori ja lifestyleäkin tulee silloin tällöin. Tällä hetkellä toteutan yhtä unelmaani tehden heppatöitä Virossa.
  Banneria&kuvia saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 43. http://katkopiirto.blogspot.fi/

  Eläintaideblogi jossa seurataan taulujen valmistumista kuvina ja välillä videoinakin. Banneria ja kuvia saa tarvittaessa käyttää.

  VastaaPoista
 44. http://suskisuokki.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee kohta 14-vuotias tyttö. Päätähtenä blogissani esiintyy 7-vuotias sh tamma. Blogissa kirjoittelen meidän edistymisestä ja viikottaiset liikuttamisesta. Blogiini tulee tulee pari postausta viikossa. Pyrin laittamaan postauksiin paljon tekstiä ja hyvälaatuisia kuvia. Blogiini ilmestyy välillä myös myday tai videopostaus videoita.

  Saa käyttää banneria ja kuvia. :)

  (Ei tätä vrm ees valita mut kuitenkin laitan ny :D)

  VastaaPoista
 45. Tiianmaailmaa.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa tyttö Kainuusta, joka harrastaa ratsastusta. Kilpailen koulua sekä esteitä seura tasolla. Blogissa seikkailee monia hevosia enimmäkseen kuitenkin Lennu Suokki ja hoitohevoseni Mani. Kirjoitan enimmäkseen tunneistani ja vuokrauksistani, mutta lähiaikoina rupean tekemään lisäksi enemmän myustakin arjesta postauksia. Blogissa vierailee myös koirani Otto:)

  Banneria ja kuvia saat käyttää vapaasti

  VastaaPoista
 46. nanskunaskeleet.blogspot.com

  Blogi kertoo -01 syntyneen heppatytön elämästä poninsa Nanon kanssa

  VastaaPoista
 47. http://tiianjutut.blogspot.fi/

  Media-assistentiksi opiskeleva Tiia kertoilee blogissaan niitä näitä, mutta pääasiassa esillä on kuvia. Heippailuiden jäätyä tauolle on blogiin saapunut vierailevia tähtiä, Saara ja hänen vuokrahevosensa Kassu. Tällä kokoonpanolla ollaan saatu blogiin enemmän elämää!

  Muutama postaus, kun oli vielä heppakaveri (uusimmista postauksista näkee enemmän kuvia!):
  http://tiianjutut.blogspot.fi/2014/04/kaksi-vuotta.html
  http://tiianjutut.blogspot.fi/2014/07/kun-suru-haipyy-tulevat-muistot-ja.html

  Blogin sisältöä saa käyttää, kunhan muistaa tekijänoikeudet :)

  VastaaPoista
 48. Elämäni valttikortti

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tytön ja 8-vuotiaan ruunan touhuista. Pääasiassa treenaamme koulua, mutta arkeemme mahtuu myös esteitä ja muuta hauskanpitoa!

  Banneria ja kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 49. http://pikkuponeeeja.blogspot.fi/

  Blogi kertoo oman kasvattivarsan kasvusta ja ylläpitoponista, jonka kanssa tavoitteena olisi nousta kansalliselle tasolle.

  Kuvia ja banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 50. http://eejacee.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön elämää hevosten keskellä. Kuvioihin kuuluu treeni/kisaponi Cacru Perniön ponitallilta, sekä oma hevoseni Thelma. Valmentaudun ja kisaan seuratasolla esteillä, tähtäimessä aluetaso ensi kaudella. Tervetuloa seuraamaan!

  Kuvia ja banneria saa käyttää :-)

  VastaaPoista
 51. http://sarjaesteelle.blogspot.fi/

  Unelmien Prinssi kertoo minun ja 117cm risteytysponini, Prinssin elämästä. Blogi on täysin hevosblogi ja siellä seikkailee välillä perheeni muita hevosia ja Sarin tallin hevosia, koska käyn Sarilla kolme kertaa vuodessa leireillä.
  Prinssin kanssa kisaamme HeC ja tarkoitus olisi nousta esteissä 60c:stä 70cm:)
  Kuvia ja banneria saa käyttää tässä yhteydessä:)

  VastaaPoista
 52. http://myfairytale-tia.blogspot.fi/

  Lifestyle & hevosblogi, painottuu kuitenkin enemmän hevosiin. :)

  VastaaPoista
 53. http://annijabrygg.blogspot.fi

  Blogi kertoo minun, Kajaanista olevan 12-vuotiaan tytön elämästä hevosien kanssa. Kuvioissa pääosassa ovat risteytysponitamma Cora, jolla kilpailen koulua 1- ja 2-tasoilla, sekä puoliveriruuna Brygg, jonka kanssa kilpailimme viime kaudella esteitä aluetasolle asti. Blogissa kirjoitan välillä myös muista tekemisistäni.
  Banneria ja kuvia saa käyttää vapaasti. :)

  VastaaPoista
 54. Blogi kertoo valmennustallilla ahkerasti käyden 15 tytön ja kahden kisahevosen treeneistä,kisoista ja kaikesta mitä satumme touhuamakaan :) Mukaan mahtuu myös muita tallin hevosia :)

  http://valttijamaisa.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 55. hartikanlahti.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 20v 'nainen', päätähtenä esiintyy suomenpienhevos 6v ruuna jonka kanssa olemme vuoden päivät koulutelleet toinen toistaan. Tavoitteena on kehittyä yhdessä niin pitkälle kuin vain rahkeet riittää. Mukana myös seikkailee new forest 2v ori josta olisi tarkoitus tehdä tulevaisuuden estetykki.. ;) blogissa pääsee siis seuraamaan kehitystä, valmennuksien ja kisojen myötä. Tottakai rento maastoilu kuuluu arkeemme.

  Blogin kuvia + banneria saa käyttää tarvittaessa! :)

  VastaaPoista
 56. hartikanlahti.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 20v 'nainen', päätähtenä esiintyy suomenpienhevos 6v ruuna jonka kanssa olemme vuoden päivät koulutelleet toinen toistaan. Tavoitteena on kehittyä yhdessä niin pitkälle kuin vain rahkeet riittää. Mukana myös seikkailee new forest 2v ori josta olisi tarkoitus tehdä tulevaisuuden estetykki.. ;) blogissa pääsee siis seuraamaan kehitystä, valmennuksien ja kisojen myötä. Tottakai rento maastoilu kuuluu arkeemme.

  Blogin kuvia + banneria saa käyttää tarvittaessa! :)

  VastaaPoista
 57. kavionkopsetta-silja.blogspot.fi

  12-vuotiaan heppa- ja kepparitytön blogi, joka täyttää ensi kuussa vuoden! Mukana seikkalevat ratsastuskoulun hevoset ja kepparitallimme kepparit

  VastaaPoista
 58. http://jessicajahepat.blogspot.fi/

  Blogissa päästään seuraamaan nuoren tytön heppaelämää hevosensa sekä kahden ponin kanssa. Treenaillaan ja harrastetaan oman mielen mukaan, mutta tavoitteena kuitenkin päästä pian kisakentille. Mukana menossa myös pienen pieni shettisruuna, jonka kanssa harrastetaan temppuilua ja kärryttelyä, eli blogi ei kokonaan kuitenkaan painoitu treenaamiseen! Esteet ovat niinsanotusti se meidän juttu, ja tosiaan pian nyt keväällä alkaa tulla enemmän postauksia esteisiin liittyen.

  Blogissa esiintyviä kuvia, sekä myös banneria saa käyttää! :-)

  VastaaPoista
 59. http://reeetanblogi.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 17v tyttö ja blogin päätähti on 7v suomenhevostamma. Blogissa kerron meidän arjesta, valmennuksista, kisoista yms. Lisäksi käyn kerran viikossa ratsastuskoululla tunneilla, joten siletä tulee välillä postausta.:)

  Kuvia ja banneria saa käyttää vapaasti.:)

  VastaaPoista
 60. http://jussilaa.blogspot.fi/

  1996 vuotinen likka ja 2003 vuotinen ylläpitoruuna Pinrock's Quasimodo. Yhteistyötä vasta vähän takana, mutta tavoitteet kilpailla kenttää ja esteitä tulevalla kaudella.

  VastaaPoista
 61. http://heidijaponit.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön heppailuista ratsastuskoulussa ja vuokraponin kanssa. Vuokraponin lisäksi blogissa seikkailevat kaksi hoitohevosta, ratsastuskoulun muut asukkaat sekä esteitä hyppäävä ja temppuja tekevä kissa. Silloin tällöin tulee myös kisapostauksia ratsastuskoulun este- ja koulukisoista, erikois- ja kuvapostauksia sekä videoita.

  Blogin banneria ja kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 62. http://olgaja-aleksi.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 13-vuotias tyttö kahdesta omasta ponista treenien ja kilpailluiden merkeissä. Kilpaillen este- sekä kouluratsastuksessa. Uuden ponin kanssa ollaan tutustuttu toisiimme ja ensi lauantaina ensimmäiset kilpailut! Kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 63. http://perfect-pony.blogspot.com/

  Voitolla Tähtiin- blogi kertoo 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen elämästä kahden suloisen sheltanninponin kanssa. Päätähtinä toimivat 20-vuotias shetlanninponi ori Orion, ja 4-vuotias minishettis ruuna Knatte. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiden nelijalkaisten kaverusten seurassa jää todellakaan puuttumaan!

  Blogin banneria ja muitakin kuvia saa tarvittaessa käyttää!:)

  VastaaPoista
 64. http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/

  Blogini kertoo minun 02 syntyneen ikuisen heppatytön ja mun valloittavan erikoisen Inkku-ponin elämästä kisakentillä ja maastoissa ja kaikkea siltä väliltä. Välillä myös ripaus lifestyleä, yleensä kuvien muodossa. Kuvia, banneria ym saa käyttää vapaasti!

  VastaaPoista
 65. http://lopinviivi.blogspot.fi/ blogi kertoo kohta 16 vuotiaasta tytöstä ja hänen suomenhevosestaan.
  blogissa kerron valmennuksista, kisoista ja treeneistä ihan koti kentällä. Toiveeni on edistyä blogaajana sekä ratsastajana. Blogiin saa laittaa kommenttia miten voisin kehittää sitä, olisin siitä todella kiitollinen. Blogin pannerin saa näyttää.

  VastaaPoista
 66. http://pienenlotanelamaa.blogspot.fi/

  Pienen tytön elämää - blogi kertoo 16-vuotiaan lukiolaisen arjesta, yhdessä monien karvaisten ystävien kanssa, suurin osa kuitenkin lähitallin hevosia. Pieni kanin pallerokin pyrähtelee, joskus postauksissa, mutta pääaiheena kuitenkin on normaali arki hyvissä ja huonoissa asioissa.

  Banneria ja kuvia saa käyttää, jos haluaa! :)

  VastaaPoista
 67. http://neajaponit.blogspot.fi/

  Heips! Blogini kertoo minun ja vuokraponini Kyran arjesta ja treenailuista. Ponin kanssa jouduttiin alottamaan reilu kaksi vuotta sitten ihan puhtaalta pöydältä, sen ollessa pitkällä lomalla. Nyt ollaan kutakuinkin saatu vanhat muistot palautumaan ja aitoja löytymään. Vielä matkaa siihen mitä tavoitellaan mutta valitettavasti yhteistä ns. Treeniaikaa ei kauaa enää ole sillä ponivupdet ovat pian takanani ja alan olemaan liian iso :(

  VastaaPoista
 68. http://sarajakeni.blogspot.fi/

  Blogia pitää yllä 13 vuotias tyttö eteläsuomesta ja blogin päätähtenä esiintyy 15 vuotias new forest ruuna keni. Kentsun kanssa tehdään milloin mitäkin. Valmentaudutaan, kisataan, hömppäillään ja nautitaan elämästä. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 69. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisori Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta.

  Blogin sisältöä saa käyttää :)

  VastaaPoista
 70. http://emma-ja-allu.blogspot.fi

  Blogi kertoo 17v tytön arjesta oman ponin sekä treenattavan hevosen kanssa. Ponivuosien loppumisen johdosta ponilla kisataan vain 1-tason kisoja, mutta treenataan kuitenkin ahkerasti. Hevonen on vielä aikamoinen projekti mutta tarkoitus olisi kisata ainakin 2-tasoa 110cm asti.

  Kuvia sekä banneria saa käyttää vapaasti postauksessasi.

  VastaaPoista
 71. https://hulvatontamenoa.blogspot.com/

  Pian 16 täyttävä tyttö Satakunnasta ja saman ikäinen tilastoruuna Amur yrittävät treenata kohti tulevaa kisakautta, päällimmäisenä tavoitteenaan kenttäkisat toukokuussa. Vaikeuksilta harvemmin vältytään tämän ratsukon parissa ;) Valmentaudutaan ja kilpaillaan sen verran kuin lompakon nyörit antavat periksi :)

  VastaaPoista
 72. http://ellen-sofia.blogspot.fi/

  -98 syntyneen suomenruotsalaisen hevosblogi. Käyn ratsastuskoulussa ja kisailen aina välillä, kirjoitan sekä suomeksi että ruotsiksi. Lisäksi kirjoitan aina matkoista jotka perheeni kanssa teen. Se mikä tekee blogista ehkä vähän erilaisen on että saa samalla tutustua lyhytkasvuiseen, -eli minuun, kirjoitan lyhytkasvuisuudesta aina välillä!
  Tässä yksi postaus joka kannattaa lukea! :)
  http://ellen-sofia.blogspot.fi/2015/02/miten-lyhytkasvuisuus-vaikuttaa.html

  Kuvia ja/tai banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 73. kavioidenkopsetta.blogspot.fi

  -97 syntynyeen tytön ja vuokrasuokin arkea niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Treenaillaan nykyään vain omaksi iloksi koulua ja maastoillaan, mutta saattaa meitä kisaradoillakin nähdä niin koulu- kuin estepuolellakin. Blogissa esiintyy välillä muitakin tallin hevosia, nuoria ja vahnhoja :)
  blogin sisältöä saa käyttää esittelyä varten.

  VastaaPoista
 74. http://sarajamake.blogspot.fi/

  Lyhyen aikaa toiminut blogi jota pyrin nykyään useammin päivittelemään :)

  VastaaPoista
 75. Blogia pitää 19-vuotias naisenalku, joka kertoo yhteisestä taipaleesta keltaisen ponin kanssa. Blogissa myös kannanottoja ja omien mielipiteiden jakamista, mutta tietysti pääasiassa poniin liittyviä juttuja :)

  http://breathingbymyself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 76. http://lifeconfirms.blogspot.fi/

  16-vuotias tyttö kirjoittaa ikinuoren welsh-poni ruunan Skipperin ja ylläpitoponin Rotserin elämästä. Tavoitteena olisi tulevana kisakautena päästä kilpailemaan niin koulu- kuin estepuolellakin Rotserilla. Skipperin kanssa keskitytään kaulanaruiluun ja temppujen harjoitteluun. :)

  VastaaPoista
 77. Blogia kirjoittaa 14-vuotias tyttö. Elämää täällä päin- blogi kertoo uudesta tuttavuudesta ja ekasta omasta hevosestani Lucasta. :) Blogi pitää sisällään arjen askareita ja sen kohokohtia.

  http://elamaataallapain.blogspot.fi/

  Tässä postaus viime valmennuksesta :)
  http://elamaataallapain.blogspot.fi/2015/02/aurinkoa-ja-pakkasta.html?m=1

  Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 78. http://janikablogg.blogspot.fi

  14-vuotiaan tyttö Itä-Suomesta kertoo elämästä mm. koirien ja hevosten kanssa, myös paljon valokuvia. Viime aikoina ollut aika epäaktiivinen, mutta linkkaan nyt kumminkin :)
  Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 79. http://miksunlailla.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa -99 syntynyt tyttö Pohjois-Suomesta. Hevosharratus suuri osa elämää, blogi kertookin elämästäni ratsastuskoulussa ja välillä myös yksityistalleilla. Blogissa pyörii trakehner-tamma Gvenda, ratsastuskoulun ponit ja hepat (suuri rooli on Grey Clover- poniruunalla) ja myös lv-ruuna Pietro Negro. Blogissa myös tavoitteellista ratsastusta seuratasolla kilpaillen.

  VastaaPoista
 80. http://hessuheppa.blogspot.fi/

  Blogini kertoo 14-vuotiaan tytön heppailuista niin ratsastuskoulun tunneista kuin kisoista&valmennuksista tai rennoista maastoköpöttelyistä. Mukaan mahtuu monta heppaa mutta pääosassa on puoliverinen treenikamu Hessu ja entinen liikutusheppa Suvi.

  VastaaPoista
 81. http://elviirakouros.blogspot.fi/

  Tätä blogia kirjoittaa 19-vuotias tupla-abi Keski-Suomesta. Blogini kertoo kahdesta omasta hevosestani ja treenailusta niiden kanssa. Kilpailen suomenhevosellani seuratasolla ja valmentaudun nykyään molemmilla säännöllisesti. Postaustahti blogissani on tällä hetkellä hitaahko kirjoitusten ja opiskelukiireiden takia.

  Bannerin ja kuvia saa julkaista

  VastaaPoista
 82. http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

  Tervetuloa seurailemaan 17-vuotiaan tytön ylläpitämää blogia. Kirjoittelen kolmen suloisen agilitylampaan seikkailuista ja tietysti rakkaasta hevosharrastuksestani. Huumorilla varustetut postaukset/videot pistävät suupielet kohti kattoa jo silkasta myötähäpeän tunteesta. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Toivottavasti viihdyt ! :)

  -Banneria ja kuvia saa käyttää.
  -Blogin luetuimmat ja erikoispostaukset löytyvät sivupalkista :)

  VastaaPoista
 83. http://americannightkiss.blogspot.fi/

  Blogin kirjoittaja Viola, on 15-vuotias heppatyttö Pohjois-Karjalasta. Blogin päätähden virkaa toimittaa tuntiponina toimiva 8-vuotias risteytysponi ruuna Hessu. Muita poneja ja hevosia tallilta mahtuu mukaan matkaan! Hessun kanssa treenataan ahkeraan ja käydään kouluvalmennuksissa sekä poni on minulla monesti tunneilla. Hessun kanssa tähdätään käymään kesällä muutamia pieniä koulukisoja! Käyn pääsääntöisesti kahdesti viikkoon tunneilla, kerran kouluvalmennuksissa ja ratsastan myös paljon itsenäisesti.

  banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 84. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.  :) Treenaan tämän kesän Special Olympics kesämaailman kisoihin Los Angelsissa.

  VastaaPoista
 85. http://keskikesantarinaa.blogspot.fi/

  Tervetuloa seuraamaan 12 ja 14 vuotiaiden tyttöjen elämää 7 vuotiaan lämminveriorin kanssa! Blogissani kerromme talleilusta ja Mailin eteenpäin ratsastuksesta.

  VastaaPoista
 86. viljanelama.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 28.2. 13-v täyttävä täysin hevosiin hurahtanut tyttö. Blogissa seikkailevat paljon ratsastuskoulun hevoset ja oman keppihevotallin kepparit. Postauksia tulee vähän laidasta laitaan, mitä mieleen juolahtaa. Rakastan eläimiä, kuvaamista, ystäviä ja kesää.

  Blogini banneria ja kuvia sinä saat käyttää vapaasti.

  Muutama postaus jotka ovat ehkä blogini parhainmistoa:
  http://viljanelama.blogspot.fi/2014/12/105-kauden-vika-tunti-ricon-silmin.html
  http://viljanelama.blogspot.fi/2014/07/ratsastus-keppihevoset.html
  http://viljanelama.blogspot.fi/2015/01/113-hyva-parempi-siltasaaren-saga.html

  VastaaPoista
 87. miinajaponit.blogspot.fi

  13-vuotias tyttö kirjoittaa kahden poninsa elämästä. Russ-ruuna Aapo ottaa tällä hetkellä rennommin, ja eestinurheiluhevos tamma Clara on ahkerammassa käytössä. Tavoitellaan Claran kanssa kisakenttiä kesälle. Yritän saada aina kuvia ja mahdollisimman usein myös videoita!

  VastaaPoista
 88. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 89. www.words-of-love-wv.blogspot.fi
  97 syntyneen tytön blogi, joka kertoo tuntiratsastajan elämästä. Koulutuuppausta valmennuksessa ja myös kisoja. Hyvä laatusia kuvia joka postauksessa.

  VastaaPoista
 90. http://liidajaigo.blogspot.fi/

  Olen Liida ja kerron blogissani minun ja hevoseni arjesta. Arkeen kuuluu kisoja, valmennuksia ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Hevoseni on 11 vuotias wielkopolski ruuna jonka kanssa tähtäämme tänävuonna 110 luokkiin ehkä jopa 115 jos hurjiksi ryhdytään. Meillä on menossa kova treenikausi ja otamme kaiken ilon irti rankasta treenistä ja talvesta.

  Materiaalia saa käyttää esittelyssä :)

  VastaaPoista
 91. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 92. http://bardockboy.blogspot.fi/

  Blogi kertoo nuoren kenttähevosen arjesta ja treeneistä. Tekstin tuottajana toimii 22- vuotias hevosharrastaja, joka postailee säännöllisen epäsäännöllisesti opintojen ja työkiireiden seassa. Postaukset painottuvat pitkälti valmennuksiin ja kisoihin, mutta myös perus heppailijan arkea mahtuu mukaan. Valmentaudumme ja kilpailemme II- tasolla päälajinamme siis kenttäratsastus, mutta ratarutiinia haetaan tietysti myös I-II tason koulu- ja rataestekisoista.

  Matskuja saapi käyttää esittelyssä!

  VastaaPoista
 93. Blogi kertoo islanninhevostammasta ja sen 25-vuotiaasta omistajasta. Ostin tamman nelisen kuukautta takaperin ja se on ensimmäinen oma hevoseni, joten aiheet käsitellään tuoreen hevosen omistajan näkökulmasta. Ohjelmassa esimerkiksi askellajivalmennuksia ja ajolle opettamista.

  Blogin materiaalia saa käyttää esittelyssä!

  VastaaPoista
 94. http://skaskinen.blogspot.fi

  Ratsastuksenohjaajaopiskelijan elämää trakehnertamma Beedan kanssa. Blogissa käsitellään kaikkea aina opiskeluista asia-aiheisiin ja niiden kautta ratsukon treeneihin. :) Blogin kuvamateriaaleja saa käyttää linkkiä vastaan.

  http://skaskinen.blogspot.fi/2015/01/minua-pelottaa.html
  http://skaskinen.blogspot.fi/2015/02/ajatus-hevostaulusta.html

  VastaaPoista
 95. viriellajamina.blogspot.fi

  Hieman erilainen hevosblogi joka kertoo 01 syntyneen tytön hevoselämyksistä ja kahdesta väkivahvasta työhevosesta: maailman kilteimmästä työsankarittaresta Viriellasta ja oivasta kumppanista tukkajumala Jalo-Jussista.

  VastaaPoista
 96. http://laukka-askelia.blogspot.fi/

  Blogi kertoo nuoren hevostytön, omasta ponista haaveilen nuoren elämästä. Nyt 2 kuukautta taukoa olen ratsastuksesta pitänyt, ja tällä viikolla on taas tarkoitus nousta ratsaille.

  VastaaPoista
 97. http://vintiomaistamenoa.blogspot.fi
  Blogi kertoo 12-vuotiaan tytön hevoselämästä. Kiireiden takia postauksia tulee epäsäännöllisesti


  Blogin materiaalia saa käyttää esittelyssä!:)

  VastaaPoista
 98. puskaponnyt.blogspot.fi

  Blogissa pääsee seuraamaan minun ja vuokraheppani Freyrin elämää. Välillä blogissa esiintyy myös tallin muita hevosia ja perheemme koira.

  VastaaPoista
 99. Http://maastoillen.blogspot.com

  Hevospostauksia joka viikko järkkärikuvien kera. Lifestyle on osa blogin elämää. Blogin materiaalia saa käyttää esittelyssä. :-)

  VastaaPoista
 100. www.syitaolla.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13 vuotiaan arjesta ja heppojen kanssa puuhailusta. Blogissa esiintyy myös minun koira.

  VastaaPoista
 101. http://emiliajaponit.blogspot.fi
  Blogi kertoo 13 vuotiaan ponitytön arjesta. Blogissa sa kuulla kisoista, treeneistä este ja koulupuolella. Päätähdet blogissa on gotlannin poni Sture J "Turo" jolla kilpailen kouluratsastusta, esteponi Lucky Luke II "Late" ,oma heppa Weston Joychild "Skidi" ja tietysti shettis ruuna klockaas Findus "Findus"

  Blogin materiaalia saa käyttää esittelyssä

  VastaaPoista
 102. http://hollyponi.blogspot.fi/
  Blogini kertoo minun hevoselämästäni. Ratsastan ratsastuskoulussa (ja minulla on vuokrahevonen, mutta siitä en pahemmin postaile) ja postaukset kertovat pääasiassa ratsastunneistani, mutta pidän myös paljon kuvaamisesta, julkaisen kuvapostauksia ja muitakin erikoispostauksia ratsastuspostauksien lisäksi elävöittämään blogin sisältöä.
  Banneria/kuvia saa käyttää esittelyssä :)

  VastaaPoista
 103. http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittaa 18-vuotias tyttö Haapavedeltä. Blogi toimii ratsastuspäiväkirjana, tällä hetkellä ratsastan muutaman kerran viikossa sh- ja lv-ruunilla. Haaveena olisi kesän tullessa hankkia ylläpitohevonen, jos työasiat järjestyy.

  Kuvia ja banneria saa käyttää postauksessa.

  VastaaPoista
 104. http://timanttienkanssa.blogspot.fi/?m=0
  Blogi kertoo 15v. Tytön elämästä, joka harrastaa ratsastusta Haapavedellä ratsastuskoulussa. Ratsastustuntien lisäksi ratsastan yksityisillä sekä tuntihevosilla itsenäisesti, mutta myös valmennuksissa/kilpailuissa/tunneilla. Kilpailen ja valmentaudun tällä hetkellä pv tammalla Sekwanalla joka tuli Liettuasta viime kesänä.
  Bannereita ja kuvia saa käyttää.(:

  VastaaPoista
 105. Nyt tulee vähän erikoisempi blogi tänne heppablogien sekaan, eli koirablogi! cindyjafanny.blogspot.fi
  Päätähtinä seikkailee 5v samojedimix Cindy ja 2v karhukoira Fanny. Harrastetaan agility, tokoa, pekoa ja vetoa :)

  VastaaPoista
 106. Blogini löytyy osoitteesta http://elppigoes.blogspot.fi/

  Blogin kirjoittaja, siis minä, on 20-vuotias jyväskyläläinen humanisti-opiskelija. Käyn tallilla vain jokatoinen viikonloppu, joten ratsastus- ja tallipostauksia blogissa on verrattain vähän. Asun nimittäin eri paikkakunnalla kuin talli jolla ratsastamani hevonen asuu. Tasoltani en ole kovin kummoinen eikä minussa itsessäni suorastaan ole mitään erikoista nähtävää... :D

  Suurin osa blogin postauksista käsittelee siis muuta hevosmaailmaa, viime aikoina postauksia on ollut muiden muassa ratsastajan verryttelystä, varusteiden putsauksesta ja lähipäivinä on tulossa kirjaesittely! Tavallaan hieman perinteisestä poikkeava hevosblogi siis! :)
  Lisänä piirrän itse joihinkin postauksiin kuvitukset.

  Banneria (ei oma tekemäni mutta blogissa toki copyt) ja blogissa esiintyviä kuvia saa käyttää, mikäli blogini valittaisiin! :)

  VastaaPoista
 107. http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  Kohta 15-vuotiaaksi kääntyvän heppatytön ja reilu kymmenvuotiaan ex-ravuri suomenhevostamman arkea valmennuksissa, ja kisoissa. Valmentaudumme ja kisaamme aktiivisesti He B ja 80cm tasolle asti, vaikka tavoitteet täksi kaudeksi ovat korkeammalla.

  Banneria ja kuvia saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 108. http://by-lauras-things.blogspot.fi/2015/02/vuoden-ensimmaiset-kisat-sagalla.html
  Blogia kirjoittaa minä, 15-vuotias Helsinkiläinen heppatyttö, joka käy kerran viikossa ratsastuskoulussa, jossa vakkariponina on toiminut jo melkein 4 vuotta Saga niminen pikku poni. Blogissa saattaa ilmetä myös Lifestyle -postauksia sillon tällöin.

  Banneria ja kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 109. Johna & Kuningasideat pitää sisällään harrasteköpöttelijän ja hevosen omistajan arkea Espanjassa. Starana pyörii TT, 8-vuotias entinen laukkahevonen.

  Kaikkia kuvia ja systeemeitä saa käyttää, sikäli mikäli tykästyit blogiini :)

  VastaaPoista
 110. http://joskunstoori.blogspot.fi
  Ratsastuskoululaisen arkea ja erilaisten hevosten ratsastusta voit lukea minun blogistani. Osallistun aktiivisesti tallimme estevalmennuksiin ja kisoihin. Tällä hetkellä odotetaankin jännityksellä sunnuntain estekisoja. Blogia kirjoittelen suhteellisen aktiivisesti ja uusia kuvia tulee melkein aina. Pyrin julkaisemaan myös kaikenlaisia erikoispostauksia ja minut löytää usein kamera kädessä heilumasta tallilta. Tervetuloa tutustumaan!

  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 111. welifedream.blogspot.fi

  14-vuotiaan tytön lifestule/heppablogi. Tällä hetkellä ratsastelen parilla lämminverisellä, joiden kanssa tehdään milloin mitäkin, välillä maastoillaan ja välillä maastakäsitellään. Blogin kuvat otetaan Nikon D3200 järjestelmäkameralla.

  VastaaPoista
 112. tummathummat.blogspot.fi

  Minä 25v ja sh tammat 21v ja 3v plus mummoshettis 25v. Pieni kotitalli maalla. Ihmettelyä, päiväkirjaa, 3veen koulutusta jne. Jos nyt sattuisit tykkäämään, niin banneria/kuvia voit julkaista. :)

  VastaaPoista
 113. Blogia kirjoittelee 14- vuotias, Jyväskyläläinen, ruokaa, eläimiä ja luontoa rakastava otus hänen ja "uuden" Puolalaisen 7 vuotiaan poniruunansa elämästä. :3 Blogissa laidasta laitaan erilaisia postauksia: niin normaaleja kotitreenejä kuin valmennuksista kertovia postauksia, haasteita, höpöttelyä ja ohjeita/ vinkkejä. Kirjoittelee niin onnistumisista, epäonnistumisista kuin niistä iki-ihanista "maneesin hiekan maistelu" kokemuksista. :D

  Ja kuvia/ benneria saa käyttää. :)

  Kastanjapuunvarjossa.wordpress.com

  VastaaPoista
 114. Blogi jssa kerron tulevasta tallista johon muuttaa suomenputte ja minun issika ridailuista ja muista todella nopeista tempauksista. Koiriakin seikkailee.
  http://vastakarvaa.blogspot.com
  PS. HAITTAAKO VAIKKA ON KOIRIA?
  Tiiän että ei oo mitää mahiksii et valitaa mut laitoimpa silti

  VastaaPoista
 115. www.everyweekwithme.blogspot.fi
  15-vuotiaan syksyllä lukion aloittavan tytön elämästä ratsastuskoulu oppilaana kertova blogi. Sisältö vaihtelee lifestylestä tavallisiin tuntipostauksiin.
  Banneria ja muita kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 116. www.everyweekwithme.blogspot.fi
  15-vuotiaan syksyllä lukion aloittavan tytön elämästä ratsastuskoulu oppilaana kertova blogi. Sisältö vaihtelee lifestylestä tavallisiin tuntipostauksiin.
  Banneria ja muita kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 117. http://puksuponi.blogspot.com Blogi kertoo itsestäni , risteytysponi tamma Näkistä ja koirastamme Sulosta. Banneriani ja kuviani saa käyttää

  VastaaPoista
 118. banneria ja kuviani saa käyttää!
  http://vastakarvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 119. Banneria ja kuviani saa käyttää:
  www.minunomahevosblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 120. http://maalaishorinaa.blogspot.fi/ Blogi kertoo touhuistani kahden hevosen kanssa, meidän omassa tallissa Pohjois-Lapissa. Kuvia ja Banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 121. http://onnea-etsimassa.blogspot.fi/
  Elämää ilman omaa hevosta ratsastuskouluoppilaana. 17-vuotiaan tytön blogi vähän siitä mitä mieleen tulee.

  Kuvia ja banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 122. http://tanssitamma.blogspot.fi

  Pian 15-vuotias pv-tamma ja 16-vuotias ratsastaja treenailee ja kilpailee sekä este- että kouluratsastuksessa. Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 123. http://hilmajavili.blogspot.fi/
  Kertoo kahdesta -00 vuosimallia edustavasta tytöistä niin enemmän kuin vähemmän tavoitteellisesta elämästä yhdessa vuokrahepojen saksalaisen ratsuponin ja tällä hetkellä kevyempää liikutusta vaativan suomenhevosen kanssa. Näin talven pimeyden ja sen tuoman väsymyksen saattelemana postauksia tulee harvaan tahtiin
  Banneria ja kuvia saa käyttää :)

  VastaaPoista
 124. http://wollewolkenstein.blogspot.fi

  17-vuotiaan tytön kouluratsastuspainoitteinen blogi kertoo treeneistä ja kilpailuista 12-vuotiaan hevoseni Wollen kanssa. Tulemme kilpailemaan tällä kaudella junioreissa kansallisella ja toivottavasti myös KV tasolla.

  Banneria ja kuvia saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 125. http://ida-spirit.blogspot.fi/
  Leijonasielu kertoo 15 vuotiaan tytön hevosteluista. Tavallisten tuntipostausten lisäksi mukaan mahtuu grafiikkaa, valokuvausta ja ripaus lifestyleäkin.

  (Kuvia ja banneria saa käyttää)

  VastaaPoista
 126. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogissani juttua mm. omasta 17v. pv-ruunasta, kauneudesta, hyvinvoinnista ja kodista. :)

  Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 127. http://my-life-as-horses.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 14-vuotias tyttö Pohjois-Karjalasta. Minulla on ylläpitohevonen ja oma poni. Ylläpitohevosella kilpailen este- ja kouluratsastuksessa, mutta tavoitteena olisi joskus kilpailla aluetasolla tällä hevosella ja muilla jopa kansallisella.
  Blogi kertoo meidän arjesta ala- ja ylämäkineen

  Kuvia&banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 128. Blogi kertoo 17-vuotiaan lukiolaisen elämästä sekä mielipiteistä :)
  Amiinvited.blogspot.com

  VastaaPoista
 129. Blogi kertoo 17-vuotiaan lukiolaisen elämästä sekä mielipiteistä :)
  Amiinvited.blogspot.com

  VastaaPoista
 130. Projektina Poni

  Blogissa seikkailee pääasiassa kaksi hevosta, Suomenhevosruuna Tapsa jota vuokraan, sekä eestinhevosruuna Alvaro, jolla enimmäkseen ratsastan. Blogi painottuukin tämän vähän ratsastetun eestinhevosruunan kehitykseen ja treenailuhini sen kanssa.

  VastaaPoista
 131. http://camillan-blogi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 13v tytön poniarjesta, pääasiassa ruotsin kylmäveritamman ja shettisruunan kanssa. Paljon erilaisia poneja myl blogissa esiintyy, kaikki omanlaisia persooniaan (:

  VastaaPoista
 132. http://ablemajor.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 5-vuotiaan welsh cob -ruuna Jaskan arjesta omistajansa 23-vuotiaan Oonan kanssa. Blogissa kirjoitetaan ratsastuksesta ja elämästä nuoren hevosen kanssa sekä muistellaan myös lämminveriruuna Majuria, joka laukkasi vihreämmille niityille joulukuussa 2014.

  ja kuvia/banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 133. http://aiinon.blogspot.com

  20-vuotias varkautelainen heppatyttö kertoilee blogissa elämästä ensimmäisen oman hevosen, 9-vuotiaan Kallen kanssa. Meininki on rentoa ja blogissa käsitellään niin ylä- kuin alamäetkin hyvine ja huonoine päivineen.

  Saa käyttää kuvia tai banneria :)

  VastaaPoista
 134. http://russiponi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 19-vuotiaan tytön arjesta ja treeneistä vuokrahevosen ja ex-ravureiden kanssa.

  Kuvia ja banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 135. mossunelama.vuodatus.net

  Blogi kertoo eräästä hevospelistä omien irl lörinöiden kera, ei sen ihmeellisempää c::

  Kuvia / banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 136. http://www.aadajamortti.blogspot.fi/

  Blogi pitää sisällään 16- vuotiaan lukiolaistytön ja tämän hoitoponin arkiset askareet niin hyvinä, kuin huonoinakin päivinä. Blogiin mahtuu usein myös muut arkiset kuulumiset, tietysti kuvien kera.

  Kuvia/grafiikkaa saa käyttää :-)

  VastaaPoista
 137. http://riding-mylifestyle.blogspot.fi

  Ei oikotietä... Onneen sisältää 13-vuotiaan tytön kirjoituksia ratsastustunneista, valmennuksista sekä kilpailemisesta kuvien ja videoiden kera. Päätähtenä esiintyy 11-vuotias sekarotuinen hevosruuna, jonka kanssa kilpailen säännöllisesti.

  Kuvia saa käyttää. :) Banneria ei tällä hetkellä ole, koska Gimp päätti ottaa loparit just kun olin tekemässä uutta

  VastaaPoista
 138. katriseikkailee.blogspot.fi

  21v. Kuopiosta. Postauksia vuokrahepoista ja omista lemmikeistä extrana. Koulupainotteista harrastamista.

  Blogin kuvia ja banneria saa käyttää esittelyssä.

  VastaaPoista
 139. ennijavakaus.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13v tytön ja pääsääntöisesti 2 sh-tamman touhuiluista. Kumpikin tamma on vielä koulutusvaiheessa ja edetään pikkuhiljaa. Valmentaudutaan säännöllisesti koulupuolella. Hevoset eivät ole omia mutta käytännössä lähestulkoon kuin omia,hevoset asuvat 7 hevosen pienellä yksityistallilla. Myös tallin muut hevoset esiintyvät silloin tällöin blogissa.

  VastaaPoista
 140. http://kellyteamie.blogspot.fi/

  15-vuotias mikkeliläistyttö kirjoittelee blogia puuhailuistaan vuokraponinsa, 8-vuotiaan tukkajumalaissikkaruunan kanssa. Käymme tunneilla lähes viikoittain oppimassa uutta ja palauttelemassa vanhoja oppeja mieleen, ja välillä käydään vaan maastolenkeillä irrottelemassa ja hölläilemässä. Mukana seikkailuissa silloin tällöin myös kaverini ja hänen suokkitammansa, sekä kaksi koiraani ja ilkikurinen kissanrääpäle. Ajankohtaisia ratsastuskuvia ei ole, mutta jotain kuvatäytettä löytyy lähes kaikista postauksista.

  Vanhemmissa postauksissa seikkailevat entiset vuokraponini, joiden vuokraamisen lopetin alkusyksystä. Siellä kuitenkin enemmän ratsastuskuvia, jos tästä infosta nyt on mitään hyötyä.

  Kuvia ja banneria saa toki käyttää jos tämä nyt jotenkin päätyy valituksi.

  Tässä vielä linkki yhteen suosikkipostaukseeni:
  http://kellyteamie.blogspot.fi/2014/09/miksi-ihmeessa.html

  VastaaPoista
 141. http://all-these-ups-and-downs.blogspot.fi/

  All these ups and downs on 19-vuotiaan tytön pitämä blogi, jossa seuraillaan -03 syntyneen ratsuponiruunan arkielämää pienellä yksityistallilla. Pyrin elävöittämään bloggauksiani lukuisilla kuvilla, että videoilla, sekä satunnaisilla erikoispostauksilla. Tavoitteena on tällä kaudella metrin esteluokat ja treenaillaan monipuolisesti kesän skabailuja odotellen :)

  Blogin kuvia, sekä banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 142. Kaksi yläasteen viimeistä suorittavaa tyttöä kertoo ratsasteluistaan ravurista ratsuksi tyylillä! (Blogi ollut tauolla muta palaamassa maaliskuun alussa aktiiviseen toimintaan)
  truepuskaridarit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps: kuvia ja banneria saa käyttää :)

   Poista
 143. http://possuntiimi.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittavat serkukset Matilda ja Lydia. Kirjoittajien lisäksi blogissa seikkailee pieni mutta pippurinen shetlannin poni Kepsu, ja taatusti maailman lempein islanninhevonen Elli. Lisäksi blogissa on mukana viisi laamaa, ja silloin tällöin myös kourallinen rarsastuskouluponeja. Joskus mukana on myös ripaus lifestyleä, ja tietenkin valokuvausta!

  Blogin banneria ja kaikkia kuvia saa käyttää mahdollisesta esittelyssä! :)

  VastaaPoista
 144. Http://saraseeni.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 15 vuotiaasta tytöstä ja hänen kahdesta ikiomasta hevosesta. Blogin päätähti Sara on pieni suomenhevostamma josta pääosin koostuu postaukset. Saralla kisaan 70-80cm luokkia. Toinen blogin päätähti on ex-ravuri Raffe jota ratsukoulutan! Blogissa seikkailee välillä myös koiria, muita hevosia ja ihan lifestyle juttuja!

  Blogin banneria ja kuvia saa käyttää mahdollisessa esityksessä :-)

  VastaaPoista
 145. www.mtammin.blogspot.fi
  Aloitteleva ja keskeneräinen blogi joka kertoo 21v estepainoitteisen ratsastajan pääasiassa neljästä hevosesta, niiden treeneistä, kilpailuista ja muutenkin elämästä maneesittomalla omalla tallilla.

  VastaaPoista
 146. http://hallamaire.blogspot.fi/

  Entisen estejännittäjän matkaa kohti kesän kenttäkisoja konkari Rasantilla. Kehittyen Rassen lisäksi 4v Andalusiasta 2* kenttätammaan.

  Kuvia ja banneria saa käyttää jos esittelyyn pääsee :)

  VastaaPoista
 147. http://jennajasiiri.blogspot.fi/

  Blogi kertoo pian 14 vuotta täyttäneen tytön elämästä hänen uuden vuokrahevosensa kanssa. Uusi tuttavuus, joten pääsette seuraamaan meidän edistymistä ihan alusta asti !

  VastaaPoista
 148. Syntynyt Mestariksi kertoo nuoren aikuisen ja hänen 7v Lipizza/Hannover ruunan elämästä. Elämä tämän vauhdikkaan kakaran kanssa on jatkuvaa ylä-ja alamäkeä, mutta säännöllisellä valmentautumisella ja kovalla työllä yhteinen sävel on alkanut löytymään. Blogissa paljon hyvälaatuisia kuvia ja videoita. Tervetuloa tutustumaan. :)

  Banneria ja kuvia voi hyödyntää esittelyssä!

  VastaaPoista
 149. http://lifeasallu.blogspot.fi

  Blogi kertoo 18-vuotiaan Etelä-Suomelaisen tytön ja hänen 16v torinhevostamman kilpailuista HeB&HeA-tasolla sekä valmentautumisesta. Meidän yhteisellä 10-vuotis matkallamme on ollut epäonnea vaikka muille jakaa, mutta myös paljon onnellisia hetkiä. Näihin onnellisiin hetkiin; kuten kisamenestykseen ja iloisiin yhteishetkiin painottuu bloginikin.

  Kuvia ja banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 150. www.ellikki.fi tai www.ellikki.fi/hevoset
  Aikuisena aloittanut ratsastaja pohtii ratsastamisen vaikeutta ja ihanuutta, kertoo kymenlaaksolaisista hevostapahtumista ja muutama haastattelukin löytyy. Blogitallissa oli toimituksen blogissa minusta hiljattain juttu otsikolla "Täti satulassa".

  VastaaPoista
 151. http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaan shetlanninponitamman yhteisestä taipaleesta, joka on jatkunut viime maaliskuusta tähän asti, ja joka tulee toivottavasti jatkumaan vielä melko pitkälle tulevaisuuteen. Mukana aina välillä 23-vuotias lämppäritamma samalta tallilta.

  Kuvia ja banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 152. youngboyrider.blogspot.fi

  Kertoo 12 vuotiaasta pojasta jolla on haaveena joskus päästä kilpailemaan Olympialaisissa.
  Ratsastaa ja ajaa perheen hevosia ja pyöri eri talleilla.

  VastaaPoista
 153. http://elukoitaaaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14-vuotiaan eläinrakkaan tytön eläimellisestä elämästä sekä rakkaasta ja pitkäaikaisesta harrastuksesta ratsastamisesta.

  Blogissa seikkailee erilaisia eläimiä, marsusta hevosiin. Ratsastuskoulun hevoset, koirani Zorro, kissani Lilli sekä marsuni Fanny ovat pääosassa tässä ehkä hieman erikoisessa blogissa.

  Voisin kuvailla tätä minun elämäni kokonaisuudeksi. En kerro yksityisasioita, mutta elämäni on pääosin melko vauhdikasta, osaan kuitenkin myös rantoutua varsin hyvin. :)

  Ja kuvia ja banneria saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 154. http://hillitontamenoa.blogspot.fi/

  Blogini kertoo 14 vuotiaasta tytöstä sekä kahdesta ravurista, jotka asustelevat yksityistallilla. Käyn joka viikko ainakin kerran treenaamassa hevosia.

  Kuvia ja banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 155. http://pienipyoreaponi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 3/4 arabin ja ylikorkean shetlanninponin arjesta 03 syntyneen tytön kanssa omalla pikkutallilla. Kesällä kisaamme aktiivisesti, mutta talvella saatetaan mennä rennommen, esim ilman kamoja. Vaihtelua siis luvassa aina koulutreeneistä tarhassa humputteluun! Pyrin välittämään blogin kautta positiivista tunnelmaa.
  Tavoitteet kansalliselle tasolle sekä kisata koulua että esteitä.

  VastaaPoista
 156. Ja siis banneria ym. saa käyttää :)

  VastaaPoista
 157. http://janinajakarvakamut.blogspot.fi/

  Isän tytön, tekniikkaneron, kaikkien kaverin, eläinrakkaan, kouluratsastajan, herkän, mutta hullun tytön blogi.

  Kerron blogissani kaikkea hevosiin, koiriin ja valokuvaukseen liittyvää.

  Ratsastan Ratsunaisessa jatko 3-tasoisella tunnilla. Käyn epäsäännöllisesti ratsastamassa Tantta-nimisellä, pian 18-vuotiaaksi kääntyvällä, koulumammalla ja käyn myös välillä Terhin yksityisvalmennuksissa. Joskus blogissa saattaa myös esiintyä vanha vuokrahevoseni Iita.

  Omistan pian 5-vuotiaaksi kääntyvän sekarotuisen Nipsu-nimisen koiran. Nipsun kanssa tehdään kaikkea rennosta hulluun. Rentoon liittyy nukkuminen, syöminen ja löhöily. Hulluun kuuluu riekunnat ulkona. Kunhan pihat on kunnossa, hypytän Nipsua ahkerasti. Nyt talven aikana Nipsu on päässyt vähän lihomaan.. :D

  Valokuvaus on vähän uudempi homma blogissa. Useimmiten kuu-ja lintuvalokuvaus on vetänyt minut puoleensa. Mutta ei siinä vielä kaikki, blogista löytyy vaikka mitä luontokuvia!

  Pää osin koitan pitää blogin rentona ja laadukkaana! :)

  Suosittelen kipaisemaan, jos löytyisikin jotain mielenkiintoista ;)

  Banneria ja kuvia sää käyttää.

  VastaaPoista
 158. http://heppahoperojenelamaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo kahden -01 syntyneen tytön hevoselämästä, niin vuokra- ja hoitoponien kanssa, kuin ratsastuskouluponienkin kanssa. Minä (Oona) käyn myös valmennuksissa ja kisaan jonkin verran, Annika aloittelee kisaamista. Käymme eri talleilla tunneilla, jonka lisäksi leireillä tulee käytyä pitkin Satakuntaa (tämän lisäksi Annika käy yksityistallilla vuokraamassa), eli juttua tulee erilaisista hevosista ja talleista. Postauksiin yritetään saada mahdollisimman usein kuvia ja videoita, ja heppapostausten lisäksi tulee silloin tällöin muitakin postauksia, koska kummankin sydäntä lähellä on mm. valokuvaus.

  Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 159. kisateam.blogspot.fi

  Blogissa pääsee seuraamaan kolmen tamperelaisen tytön treenaamista ja kisaamista ratsastuskoulun hevosilla. Valmentaudumme kaikki sekä koulussa että esteillä ja kisaamme seura- ja aluetasolla.
  Banneria ja muita kuvia saa käyttää!

  Lukemisen arvoinen postaus:
  http://kisateam.blogspot.fi/2014/08/tuntsarit-2014.html?m=0

  VastaaPoista
 160. http://meandmyfavoritegirl.blogspot.fi/

  Kirjoittajana toimii 14-vuotias tyttö ja päätähtenä omalaatuinen vuonohevostamma. Treenataan pääasiassa esteitä ja kilpaillaan 1-tasoa. Blogissa kuvia, videoita, aktiivisesti postauksia ja mahdollisuuksien mukaan erikoispostauksia. Kuvia ja banneria saa käyttää.

  Lukemisen arvoinen postaus:
  http://meandmyfavoritegirl.blogspot.fi/2014/09/vuonohevosten-mestaruuskilpailut-2014.html

  VastaaPoista
 161. tanaan-huomenna.blogspot.fi

  "Tervetuloa lukemaan 12-vuotiaan elämästä, niin hevosten kera kuin muutenkin. Blogia tähdittävät kolme hoitohevostani, Sälli, Ville ja Poju, joista ainoastaan Sällillä ratsastan säännöllisesti. Muitakin hevosia saattaa blogissa silloin tällöin esiintyä, mutta silloin kerron hevosesta hiukan ennen asiaan menemistä. Opettajaan ei ole mahdollisuutta, joten ratsastus on "tavoitteellista humputtelua". Mahdollisuuksia ei erityisemmin ole, mutta unelmia löytyy vaikka millä mitalla. Toisinaan blogissa saattaa esiintyä muutamia muitakin eläimiä, kuten kaverini koira Pepi, tai hänen kissansa Pimpo. Minulla itselläni ei ole mitään lemmikkejä, eli mikään postauksissa esiintyvä eläin ei ole minun. Kamerana toimii Canon EOS 700D ja siihen 18-55mm DC III-objektiivi, jonka sain joululahjaksi vuonna 2014."

  VastaaPoista
 162. http://tiiajahilma.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 17-vuotias tyttö Itä-suomesta. Blogissani kerron treenaamisesta ja kisaamisesta hevoseni Hilman kanssa. Hilma on 2006 syntynyt puolalainen pv. tamma, jonka kanssa olen kisannut 110cm tasolla ja tähtäämme tällä kaudella kansallisiin ja 120cm luokkiin. Koulua mennään satunnaisesti HeC-B tasolla.

  Viimeaikojen postaus saldo ei mistään parhaimmasta päästä koska hevonen on ollut vähän kipeänä ja ollut muita esteitä lähteä valmennuksiin yms. joten blogista sen realistisemman kuvan saa vilkaisemalla vähän vanhempaa, eli viime kesän (heinäkuun) tai viime kevään postauksia :).. ja aktiivisemman bloggaamisen ja valmentautumisen makuun päästäänkin taas toivon mukaan mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja bannerin tai jotain muita kuvia saa kopioida :D, unohtui mainita

   Poista
 163. http://tarujanaanu.blogspot.fi/

  Blogin päätähtenä 23-vuotias suokkitamma Kauhu-Taru. Paljon kuvia, musiikkia ja ajatuksia.
  Blogin sisältöä saa käyttää luvan kanssa.

  http://tarujanaanu.blogspot.fi/2013/06/into-sea.html

  (huh minkä homman itsellesi sait, mutta kiva kun teit tällaisen postauksen!) ;D

  VastaaPoista
 164. http://zanzkuz1.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 15-vuotias tyttö länsi- suomessa. Blogissa kerron kahden oman ponini Cindyn ja Mustikan, sekä ylläpitohevoseni Selman elämästä. Puskailu ja itsekseen treenaminen on se meidän juttu mutta ollaan me joskus kisoissakin käyty;) 2015 kesällä olisi Selman kanssa tarkoitus käydä muutamat kisat läpi ja talvella mahdollisesti kantakirjaus. Hevoset asuvat omassa pihassa ja matkassa seikkailee myös välillä islanninhevos ruuna Vallu jolla on meillä tallipaikka.
  Banneria ja kuvia saa käyttää

  VastaaPoista

 165. Me täällä, eli Henu ja Late! 21v fysioterapiaopiskelija ja 7v kouluhevosruuna Turusta. Kisataan ja treenataan aktiivisesti kouluratsastuksessa, mutta tehdään säännöllisen epäsäänöllisesti myös kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä! Kuvia ja banneria saa käyttää jos päädyt mun blogia "esittelemään" :)
  ps. en jaksanut kirjautua bloggeriin sisälle xd

  VastaaPoista
 166. www.rajaharju.blogspot.fi

  Blogi kertoo kahden Etelä-Suomessa asuvien tyttöjen hevosteluista omilla ja muiden hevosilla.
  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 167. http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  Tiia & Maistro -blogi kertoo vuonna -97 syntyneen esteratsastajan elämästä oman pienen ja parhaan ponin kanssa. Kilpaillaan esteratsastuksessa blogin päätähden, Maistron kanssa. Maistro on 131,5cm säkäinen pikkuponi. Ratsastuksen lisäksi puuhaillaan kaikkea muuta kivaa, kuten maastakäsittelyä, ohjasajoa, irtojuoksutusta, agilityä, talvella pulkkaratsastusta ja kesällä uimista. Tervetuloa mukaan yli 500 lukijan joukkoon! :)♥ Banneria ja kuvia saa käyttää tässä yhteydessä.

  VastaaPoista
 168. Lifestylea koostuen pääosin omista oivalluksistani, muodista, tyylistä, ajankohtaisista aiheista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kuvia ym. saa käyttää, kunhan yhteydessä on selkeästi mainittu niiden alkuperä.

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 169. http://annisstyle.blogspot.fi/

  15-vuotiaan Etelä-Suomalaisen tytön hevosharrastuksesta kertova blogi. Kuorrutettu valokuvauksella ja unelmilla.

  Banneria saa käyttää, sekä tarvittaessa muitakin kuvia.

  VastaaPoista
 170. www.ratsastustarakkaudella.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13- vuotiaan tytön hevostelusta, kilpailuista Noa- ponin kanssa, ja hieman elämästäni ratsastuskoulun ulkopuolella :) banneria saa käyttää

  VastaaPoista
 171. peppijaponit.blogspot.fi

  15-vuotiaan tytön kisailua, ja valmentautumista! Päätähtinä blogissa on hevoset Solida KZI ja Bonaparte II, ja poni Marotte. Tämän hetkiset postaukset ovat lähinnä uudesta hevosesta Batesta, koska toinen hevonen on sairaslomalla. Marotte myös esiintyy monissa postauksissa!:)Tulevalla kisakaudella pitäisi alkaa kisaamaan kansallisella tasolla! :) Kuvia yms saa ilmanmuuta käyttää!:)

  VastaaPoista
 172. Esteheppa Codan elämää -blogi kertoo vuonna 2007 syntyneen pv-ruunan, ja 17-vuotiaan omistajan elämästä. Me valmentaudutaan 3-4x viikossa molempien lajien parissa, ja kilpaillaan melko aktiivisesti lähinnä esteiden merkeissä. Blogissa pyrin monipuolisesti jakamaan elämämme arkea ja juhlaa :)

  Kuvia ja bannerin yms. saa toki kopioida!

  ♥: www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 173. tiia-soldier-on.blogspot.fi/

  18-vuotias ratsastuslukiolainen kirjoittelee tunneista, kisoista, valmennuksista, vuokrahevosesta ja välillä jostain muustakin. :) Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 174. sannajalotko.blogspot.fi

  Blogi 19-vuotiaan esteratsastajatytön ja juuri 6-vuotiaaksi kääntyneen ESH-ruunan elämästä. Pääosassa blogissa ovat treenit ja kilpailut. Banneria ja muuta saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 175. socutehorses.blogspot.fi

  Kerron blogissani elämästäni ratsastuskoulussa, suurimmaksi osaksi ihan tunneista ja kisoista opetushevosilla. Banneria ja kuvia saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 176. elisariia.blogspot.fi

  Blogi kertoo parikymppisen harrastelusta oman hevosensa kanssa. Mukaan mahtuu niin valmennuksia ja kisoja kuin pelkkää puskailuakin.
  Banneria ja kuvia saa käyttää.

  VastaaPoista
 177. http://annijapate.blogspot.fi/
  Blogi kertoo kohta 15-vuotiaan tytön elämästä 2(3) hevosen elämästä, kisaan ja valmentaudun aktiivisesti. P.S aloitin kirjoittamisen vasta äskettäin eli blogi on vasta ihan uusi.
  banneria ja kuvia saa käyttää vapaasti.

  VastaaPoista
 178. http://emmanhevosblogi.blogspot.fi/

  Blogissa pääsee seurailemaan 16-vuotiaan tytön harrastelua ratsastuskoulussa sekä vuokrahevosen kanssa. Edellämainitun vuokrahevosen jäätyä hieman taka-alalle pitkän välimatkan takia, etsinnässä on toinen vuokrahevonen joka on nyt luultavammin pitkän etsinnän jälkeen löytynyt. Tästä alkaakin siis toivottavasti tavoitteellisempi valmentautuminen kohti tulevaisuuden kisakenttiä ratsastuskoulun ohella!
  Banneria ja kaikkea blogin materiaalia saa käyttää vapaasti :)

  VastaaPoista
 179. http://rozmaryn-z-sadyby.blogspot.fi/

  Lotta & Roi -blogi kertoo kohta täysi-ikäisen tytön ja hänen 8v poniruunansa touhuiluista niin valmentautuen, kisaillen kuin itsenäisesti treenaten!

  Jos blogini pääsee esiteltäväksi, niin banneria tai muita kuvia saa käyttää esittelytekstin yhteydessä.

  http://rozmaryn-z-sadyby.blogspot.fi/2015/01/128-motivaation-paluu.html
  Tässä voisi olla myös yksi lukemisen arvoinen postaus :)

  VastaaPoista
 180. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 181. http://soffenblog.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 4 vuotiaan raviponinalun elämästä niin onnistumisineen kuin epäonnistumisineenkin. Ravit tai ajo ei ole kuitenkaan se tärkein juttu vaan me pidetään hauskaa, eikä oteta tätä niin vakavasti. Pippurilla on nyt ratsastettukin viime kesän alusta lähtien ja ollaan päästy yhdessä maastoilemaan pieniä pätkiä. Mukana seikkailee myös mm. 20-vuotias Roki, jolla käyn välissä ratsastelemassa. Tavoitteena on saada molemmin puolinen luottamus ja ennen kaikkea pitää hauskaa!

  Tällä hetkellä parannellaan oikean etujalan sääriluun murtumaa. Nyt on jalka jo onneksi aikalailla parantunut ja päästään aloittamaan kuntoutus.

  Banneria ja kuvia saa käyttää ihan vapaasti :)

  Tässä klinikkareissusta postaus, jolloin saatiin tietää murtumasta:
  http://soffenblog.blogspot.fi/2015/01/tanaan-oli-aivan-kamala-paiva.html

  Ja tässä ihan normaali postaus ennen murtumaa:
  http://soffenblog.blogspot.fi/2015/01/ratsastusta-lumisateessa.html

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat