keskiviikko 18. tammikuuta 2012

023: Palattu arkeen

On tässä taas viikko vierähtänyt kunnon postauksesta! Tahkolta tosiaan palattu sunnuntai-iltana ja tää viikko on mennyt kauheella kiireellä opetellessa maailman valtioita, lukiessa enkun saniksiin, yo-kirjoituksiin, koeviikolle ja tehdessä eri esitelmiä.. Joten en oo oikein kerennyt tänne postailemaan. Mutta nyt olis taas aikaa, tää puoli tuntia :)

Tahkolla oli jälleen superkivaa. Lähdettiin perjantaina Cian kanssa ajelemaan kohti Itä-Suomea ja oltiinkin perillä puoli seitsemän aikaan. Iltapuuhana ratsastin Orendalla, Sweet Centillä, Reliifillä ja Coconutilla, ihan kevyesti (mitä nyt voi kuvitella kun viimenen menee siihen 10 aikoihin.. sitä mennään kuulkaa niin ilman järkeä taas :D) kaikki nämä. Nukkumaan päästiinkin vasta 12 jälkeen, koska paikalla olivat myös Milja ja Sanna, joten iltaa oli mukava viettää hereillä. Aamuherätykset ruokintaan 7 maissa ei sitten olleetkaan niin ihania, mutta kotona saa nukkua sitten!

Aina ei onnistu.. Igle Tahkon kisoissa elokuussa lk 105cm
Lauantaina pääsin aamutallin jälkeen ratsastamaan iltapäivällä. Ihan lyhyesti kerrottuna menin sileellä Artemiksella, Sweet Centillä, Valessalla ja Reliifillä. Hyppyjä otin muilla viidellä, vähän vaihdellen hevosesta: Orendalla (vanha estekonkari pv-tamma) kaikenkokoisia 120cm asti, Sanilla (hauska haflinger-tamma) 110cm asti, Reiskalla jotain ihan pieniä 80cm (tää on semmonen 5v poniruuna) ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Kunkulla (supersuloinen russ-poni, ihan tykki!!!) max 70cm (toi poni on ehkä 110cm korkee itte :D okei en osaa arvioida, mut pieni). Sunnuntaina meninkin vain viisi hevosta: Livonialla sileellä, Orendalla ja Centillä hyppäsin, taas siihen 120cm asti, Artemiksella hyppelin myös mutta varmaan 110cm asti ja Reiska tais olla viimeinen, silläkin samaa mitä lauantaina.

Kauhee lista tekemisistä! Kuvia ja videoita saan joskus.. Sanna kuvas kamerallaan ja Cia videoi, ja onhan mulla saamatta vielä lokakuultakin niitä videoita, mitä voisin teille laittaa kateltavaksi :)

Uusi loimi :)
Bling blingiä otsapannassa - must!
Kaprin kanssa on tapahtunut paljon ja tamma on mennyt huimasti eteenpäin siitä, mitä oli ennen viimeviikkoista kevyempää ratsastelua. Nykyään sen kanssa pystyy istumaan harjoitusravissa aivan ilman ongelmaa - ennen saattoi tarjota laukkaa ja muuta vastaavaa, koska on niin herkkä istunnalle ja sen pienellekin heilumiselle. Ennen myös pohjeapujen käytön kanssa sai olla varovainen, koska edellä mainittu ongelma päti myös tämän kanssa. Nyt nämä pari kolme päivää hevonen on ollut ihan super! Harjoitusravi parani jo viime viikolla, kun menin vain eteen-alas, mutta eilen tamma oppi myös seinäväistön ja hyvin oppikin. Tänään toistelin samoja juttuja, tällä kertaa myös laukassa, ja toimi ihan moitteettomasti. Takaosaa pystyi väistättämään sekä sisään että ulos ravissa. Muutenkin ollut todella tasainen ja mukava ratsastaa.

Nyt on ihanat säät kuvailla, kun tuli lumet maahan. Vaikkakin
nämä on otettu jo hämärän aikaan..
Viikon ohjelma olis seuraavanlainen: huomenna taidan köpötellä menemään pellolla (menin maanantaina Amandalla pellolla ja Kaprilla myös aluksi, oli kyllä hauskaa baanata ihan täysiä) ja perjantaina on vuorossa tunti tiistaiseen tapaan. Lauantaina päästään pitkästä aikaa hyppäämään! Lepopäivä sunnuntaina, jotta jaksaa taas poni ensi viikon..

Kurkistus :)
Hän yritti näyttää kiinnostuneelta..
Näiden kuvien laatu kusee, kun näitä
lisää tänne bloggeriin.. miksiiiii
Joo tiedetään, se arvonta. En oo osannut päättää, minkä palkinnon voisin kilpailuun laittaa: kertokaa tekin ihmeessä mielipiteitänne! Olisko jotkin ratsastushanskat tai -sukat (esim Kingslandin saapassukat?), kannukset, raippa vai mitäs muuta? Ja 50 lukijan erikoispostaus on luvassa lauantaina ;)

Tähän loppuun vielä biisi vähän kauempaa ajasta, mutta kyllä voin sanoa: varmaan parasta tuotantoa tältä "artistilta" kautta aikojen (mistä kertoo myös UTuben 110 miljoonaa katsojaa..). Nauttikaa!


2 kommenttia

  1. KL:n saapassukat ois kyllä aika jees palkinto :)

    VastaaPoista
  2. Hyviähän nuo kuvat on. Tarkkoja ja laadukkaita :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat