maanantai 13. helmikuuta 2012

034: Videopostaus

Tänään Jonna (Aaltonen) kävi taas pitämässä viikottaisen tunnin meille. Koska pääsin vasta kahdelta koulusta ja tunti alkoi kolmelta, tuli pikkanen kiire vaihtaa vaatteet ja rynnätä tallille. Tunti meni kokonaisuudessaa hyvin, tamma oli aluksi toodella jännittynyt (mentiin ulkokentällä, ei muita hevosia -> ihan tosi kauheeta, jep), mutta rentoutui nopeasti todella hyväksi. Tunnin aiheena oli lähinnä taas ratsastettavuuden parantaminen eli mentiin paljon ympyrällä, sekä rata pituussuuntaaleikkaalla suoraan ja laukassa avojen ajattelua. Tunnilta jäi ehdottomasti käteen taas se, että täytyy muistaa vahtia, ettei Kapri valu kulmissa liian alas vaan säilyttäisi niskansa tarpeeksi ylhäällä. Jonnalta taas tuli tämä tutuksi käynyt lausahdus: "kyllä siitä näkee että viikko viikolta vaan paranee". Ai että on ihana kuulla toi :)

Menin vielä Kaprin jälkeen Amandalla, se oli todella hyvä ja ihan yllätyin positiivisesti. En mennyt kovin pitkään (vähän väistöjä, muutamat vaihdot, keskiraveja ja sitten eteen-alas laukassa), sillä poni tuntui hyvältä ja meillä oli kiire hakemaan traikkua huomisia kisoja varten (Kauniaisiin estekisoihin). Saa nähdä miten siellä menee, koska ei olla päästy hyppäämään maneesin pohjan vuoksi nyt ollenkaan. Noo, harjoitustahan se Kaprille vaan on.

Koska oon ollut todella epäaktiivinen videoidan linkittäjä, päätin omistaa tämän postauksen pelkästään videoille. Tähän alle siis koottu videoita viime vuodelta ja kauempaakin, sekä muutama pätkä nyt ihan lähiviikoilta. Toivottavasti jaksatte katsella ja suurimmalle osalle saa nauraakin, kun ovat niin hauskoja :D Mutta nyt, videoita olkaa hyvä!


Tämä video on kuvattu viime sunnuntaina eli siis eilen, 12.2.12. Vähän tönkön näköistä menoa, kun toi kamera tiivistää tuota kuvaa ärsyttävästi.. Mutta siis Kaprilla vähän ravia + laukkaa.


Tässä tää lupaamani video siitä yhdestä pakkaspäivästä, kun mittarin lukemat laski -24 asteeseen.. Videossa ei sitten oo mitään järkeä, eli ne fiksummat skippaa suosiolla tän ja siirtyy seuraavaan.. Koska tässä Nea ja Ronja + minä selitetään ihan turhaa ja mennään vaan ympäri tallipihaa. Niin ja Ronja kuvaa Jonna-hevosen selästä.


Tästä en osaa sanoa, että onko jo ollut aiemmin esillä blogissani.. Mutta video on vuodelta 2010, kun olimme Janitan kanssa mummolassamme viettämässä kesää. Tää on hauska, tai itselleni tuo ainakin muistoja mieleen. Viime kesänä oltiin myös, mutta siitä en ole vielä kokonaista videota saanut tehtyä.. Pitää tehdä kunhan kirjoitukset ohi keväällä!


Kesältä kuvattu video tahkolta.. Tässä eri hevosia, en nyt muista näitä kaikkia mutta aika monta vissiin on. Estekorkeudet vaihtelee siinä 90-130cm näissä klipeissä vissiin :) Yritän edelleen saada niitä uusia videoita sieltä... Aika näyttää koska saan..


Tääkin on varmaan joskus ollut esillä jo mun blogissa, mutta tää on kanssa kyllä niin hauska hevonen! Tai siis oli, nykyään jo kuopattu. Vanha Pappa-ruuna :)

Tell me about this? :D
Paras tyttö eli Janita ♥ Kesällä 2011 mummolassa!
Tässä nyt oli muutama, en kerennyt enempää laittamaan koska Asko ajaa pois koneelta.. Ehkä illalla vielä muutama lisää!

1 kommentti

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat