sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

042: Aurinko paistaa - kevät?

Taas on yhdet kisat takana ja Kaprilla kasassa kahden startin verran lisää kokemusta! Olimme siis lauantaina Keravalla KRATSin seuraestekilpailuissa hyppäämässä luokat 50cm ja 70cm, ja kotiintuomisina puhtaat suoritukset molemmista luokista + ruusuke. Tamma oli ehkä vähän jännittynyt, mutta kuitenkin todella hyvä ratsastaa. Lastaukset ja kaikki muu sujui vaivatta, joten tamma alkaa pikkuhiljaa tottua "kisahevosen" elämään :)

Radat sujuivat hyvin, pienemmässä luokassa piti vähän esteiden jälkeen vaihtaa laukkoja, kun esteet ovat niin pieniä Kaprin mielestä, ettei kunnolla hyppää niiden yli - laukka ei aina vaihdu. Jälkimmäisessä luokassa tempo oli jo sellainen, että ajattelisi esteitä hypättävän, joten laukatkin vaihtuivat. Tämä onkin Kaprin ykkösjuttu nyt, mitä pitää treenailla. Tamma vaihtaa välillä takaset myöhässä, joten sitä harjoitellaan!

Solbackan maneesin pohja on nyt ollut 2kk todella huono, eikä siinä ole päässyt hyppäämään ollenkaan. Siksi onkin sopinut hyvin Kaprille, että mennään kisoissa pieniä ratoja, kun ei oikeestaan puomeja ja kavaletteja korkeampia ole päästy edes treenaamaan. Onneksi kohta on kevät ja kenttä käytössä! Pitää muistaa, ettei valita jos vähän hiekka pölisee.. Parempi sekin kuin kivikova maneesi.

10.3. KRATS seuraeste: huomatkaa, oon panostanut, ihan valkoiset
housut tungin jalkaan.. Reilusti lisäpisteitä mukaan, eikö? ;)
Hirmu kiinnostavaa kaikki kisapaikalla aina.. Ei malta keskittyä!
Kisoissa näki tuttujakin, joten mukavaa oli. Seuraavana suunnitelmissa on ensi viikonloppuna lähteä Ypäjälle TeHon kisoihin (ei toki Kaprilla, vaan töihin) ja luvassa on taas hauskuutta koko viikonlopun edestä. Seuraavalla viikolla on psykologian yo-kirjoitukset ja jes, sitten nekin on ohi! Onneksi koulunkäynti ei lopu siihen, sillä heti reilun viikon päästä edessä koeviikko.. Mutta Kaprin kanssa seuraavat kisat voisi olla 24.3 lauantaina, jos saan jostain kuskin. Vaihtoehtoina mennä KRATSille vääntämään koulua tai Eholle hyppäämään 70cm ja 80cm. Saas nähdä :) Sitten 31.3 lauantaina lähden joko Tahkolle kisoihin tai Jokelaan esteitä hyppelemään Kaprin kanssa. Tai jotain sinnepäin, mistähän sitä tietää mitä tässä vielä tapahtuu!

Alla on kuvia tältä päivältä. Kuten huomaatte, ei kovin järkeviä, vaan otin tällaisia huumorikuvia tällä kertaa :D Koettakaa kestää.. Yritän joskus ottaa kunnon rakennekuvat Kaprista ja laittaa teille tänne esiin vähän jonkinlaista ennen-jälkeen vertailua, jotta voitte itse sanoa, onko kehitystä teidän silmissä tapahtunut.

Kapri chillaili auringonpaisteessa, kun oli +12 astetta mittarin
mukaan. Ei ollenkaan huono!
Nean Amanda-poni
Amanda on kans tosi kuvauksellinen.. Tästä
tulee mieleen ne lelueläimet, mitä ainakin joskus
myytiin (ne isopäiset, onko enää ees myynnissä?)
Ihan samanlaisia :D Nea 9v ja Kapri 6v eli melkeen saman ikäsiäkin.
Mitä kuvassa tapahtuu: Nea juoksee ja raahaa perässään joulu-
kuusta (!!), Amanda ravaa perässä korvat luimussa ja yrittää syödä
kuusta vauhdista ja Kapri yrittää pysyä perässä ja miettii että häh.
Oli niin hyvä viimeinen joulukuusi, että ihan piti ilmaan nostaa..
Yksi puoli-järkevä kuva tuli otettua tänään, ja tadaa siinäkin
Kapri kattoo hienosti kieroon ♥ Se on kuvauksellinen, totta.
 Huomenna taas Jonnan valmennus ja heppakerhon pito + Amandan ratsastus. Ainiin, kävin kokeilemassa sitä Jonnan kouluhevosta lauantaina, mutta siitä kerron lisää sitten kun on enemmän aikaa kirjoittaa. Hauska tapaus, yritetään löytää sopiva päivä, että uusiks pääsisi kokeilemaan.. Ainakin vauhtia riitti, kun lunta tippui katolta!

5 kommenttia

 1. Ihana toi kuva toka kuva Amandasta

  VastaaPoista
 2. Luin vahingossa tosta alusta:
  Tamma oli ehkä vähän jännittynyt, mutta kuitenkin todella hyvä ratsastaja xDD

  // Ei sillä ettet mun mielestä ois taitava ♥//

  VastaaPoista
 3. multa löytyis videoita kisoista teistä! et jos haluut niitä, niin voin laitella niitä johonki. :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat