perjantai 25. toukokuuta 2012

054: Pientä uudistusta

Pikainen ilmoitus vain, tein teidän lukijoiden iloksi nyt vihdoin tuollaiset sisäsivut, joista voitte halutessanne käydä lukemassa jotain minusta tai Kaprista tai vaikka molemmista. Kirjoitin kaiken aika nopeasti, joten virheitä ja muuta voi löytyä, mutta parantelen ja muokkailen kunhan tulee uutta mieleen!

Tiistain estevalmennuksessa Kapri oli ihan superhieno. Mentiin tehtävää, jossa oli ensin vain yhden laukka-askeleen välein puomeja ja siitä lähdettiin veryttelyn jälkeen esteille. Hypättiin taas maapuomien avulla ja hypyt olivat todella hyviä. Piude sanoi, että "hyvin hyppää" ja siihen oli hyvä lopettaa. Tuli hyvin takaisin, ei rynninyt, oli pehmeä ja elastinen.

Keskiviikkona vuorossa oli Jonnan tunti, jossa teimme paljon kokoamisia ravissa. Viime viikolla samaa tehtiin laukassa ja ravissa silloin enemmänkin keskiraveja, joten nyt toisin päin. Kaprilta irtosi alun jännityksen jälkeen aika hyvin kokoamisasteita, ja Jonna totesi, että hevoselle saisi varmasti helposti opetettua piaffin, sillä se tarjosi sen tahtista ravia monta kertaa. Tällaisen työskentelyn jälkeen Kapri alkoi toden teolla työskentelemään koko kropan läpi (alkutunnista lähtien, mikä ei tälle ole tavallista), minkä sain todeta itsekin: enää ei vain voinut istua kyydissä, sillä liikkeistä tuli niin isot, että niissä oli suoraan sanottuna tuskaa istua :D Jopa laukassa Kapri työskenteli selkänsä läpi ja hikosikin paljon vatsan alta sekä takajaloista.

Puomiharjoituksia ravissa torstain estevalmennuksessa.
Ainakin takajalka nousee, jos ei muuta!
.. ja etujalkakin laukassa :)
Villiks rupee, "huisin kivaa mennä puomeja" sanoo Kapri!
Hmm.. Välillä näinkin :D
Väsynyt tamma tunnin jälkeen
Torstain estevalmennus ei sitten mennyt ihan näin hyvin kuin kolme edellistä päivää. Kapri oli väsynyt, joten se vähän veti vastaan ja painoi kädelle. Mitään radikaalia tai katastrofaalista ei kuitenkaan meno ollut, mutta edellispäivien "wow" oli kuitenkin kaukana. Sellainen, sanottaisiinko peruspäivä tällä kertaa. Tehtävät olivat samoja kuin tiistaina, mutta rytmi ei löytynyt niin hyvin kuin aiemmin. No, tottakai sellaisiakin hetkiä on välillä ja tänään voin tsempata sitäkin enemmän ratsastuksessa! Ilman niitä ei edistystä tapahtuisi.

Postaan teille varmaan illalla vielä Turun matkasta jotain kivaa. Löysin nimittäin huonetta tyhjentäessäni kaikkea ihanaa, mistä nousi muistoja mieleen muun muassa Turun porukasta :) Tosiaan, tyhjensin mun koko huoneen kaikista tavaroistani (jäljellä sänky, tyhjät kaapit ja vaatteet), sillä haluan remontoida ja sisustaa koko huoneen uudelleen ennen kesälomaa. Lauantaina olisi tarkoitus lähteä ostamaan maalia/tapetteja sekä kalusteita ja sisustusrekvisiittaa. Kaikkineensa sain huoneestani yhteensä kuusi isoa banaanilaatikkoa (sellaista n. metri x 60cm pahvilaatikkoa) tavaraa, joista veikkaisin puolien menevän roskiin. Huoneesta löytyi myös vanha koon 36 Horzen kisatakki (käytetty ehkä kahdesti), kameralaukku, kisahousuja ja -paitoja ja paljon paljon muuta, jotka ajattelin myydä mulle tarpeettomina halvalla pois.

Tällainen pikapostaus tähän, huomenna on muuten lähtö Porvoon aluekisoihin heti aamulla ja herätys siksi jo kello 06:00... Ainiin, suurensin tähän postaukseen kuvia yhdellä koolla. Haluatteko vielä isompia?

17 kommenttia

 1. vielä isommat kuvat olisivat kivempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, katon miten paljon blogi kuormittuu/hidastuu jos laitan kuvat vieläkin isommiksi :)

   Poista
 2. sulle on haaste http://sinttila.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Minkä kokoisia kisahousuja olet myymässä? entä paljonku pyydät tosta kameralaukusta? Olisin kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisahousut on kokoa 38, mulle sopivat muuten mutten käytä enää kun ostin uudet. Ja kameralaukusta en osaa vielä sanoa, mutta jotain pari kymppiä varmaan :) Voisin laittaa kuvia tänne, niin näät ne, jos haluat?

   Poista
  2. Joo no noi kisahousut kyllä kiinnostais kovasti ja toi laukku myös :) joo laita vaan kuvat!

   Poista
  3. Oisko sulla jotain sähköpostiosotetta koska s.postilla vois olla helpompi jutella näistä tavaroista? :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Suhteilla ensiksi, sitemmin Belgiassa Stephexillä kun olin hänen hevosenhoitajana viime kesänä :)

   Poista
 5. Minkänäköset housut ja laukka? Voisitko pistää kuvia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä laitan heti kohta (huomenna) kuhan saank kuvattua ne ;)

   Poista
 6. Aadaa jätin sulle haasteen http://ourunlimiteddreams.blogspot.com/2012/05/haasteita.html :) vastaile jos jaksat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pauliina :) Katon tota heti kun kerkeän!

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat