lauantai 1. joulukuuta 2012

#111: Joulukalenterin 1. luukku - kilpailu

 
Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! Tänään alkaa siis tämän blogin joulukalenteri, joka tulee kestämään toivottavasti aina jouluaattoon asti. Joulukalenterin tarkoituksena on ensinnäkin se, että postaan teille päivittäin, mutta myös se, että saatte jotain vähän uutta ja erikoisempaa tietoa menneisyydestäni, nykyhetkestäni sekä tulevaisuudestani. Jos suunnitelmani toteutuu, huipentuu joulukalenteri aattona kivaan yllätykseen. Saas nähdä :)
 
Ensimmäinen luukku aukeaa poikkeuksellisesti valokuvauskilpailun merkeissä. Järjestin viime keväänä vastaavan kilpailun, johon kaikki halukkaat eivät kerinneet osallistua lyhyen kilpailuajan vuoksi. Monet pyysivät uutta yritystä myöhemmin, joten päätin toteuttaa idean nyt joulun alla uudelleen.
 
Tällä kertaa kilpailussa on vain yksi sarja, johon kaikki saavat osallistua niin monella kuvalla kuin haluavat. Voit siis lähettää kilpailuun vaikka kymmenen mielestäsi hienointa ottamaasi valokuvaa! Kaikkien valokuvien joukosta valitsen jonkinlaisen tuomaristoraadin kesken osallistujamäärästä riippuen +/- kymmenen parhainta otosta, kuitenkin niin, että jokaiselta osallistujalta mukaan parhaimpien joukkoon pääsee vain yksi kuva. Nämä parhaimmiksi valitut kuvat laitetaan esille tänne blogiin, jonka jälkeen te lukijat saatte päättää voittajan äänestyksen avulla. Eniten ääniä saanut valokuva voittaa kilpailun ja siihen liittyvän palkinnon.
 
Valokuvia saa lähettää tästä hetkestä lähtien aina 31.12. kello 24 asti eli kuvausaikaa jää hienosti yli neljä viikkoa. Valokuvat tulee lähettää osoitteeseen aadalatti@gmail.com.
 
Osallistuaksesi valokuvauskilpailuun lue alla olevat ohjeet ja etene niiden mukaisesti:
 • Nappaa kamera mukaan tallille tai kaivele vanhoja kuvakansioita. Tarkoituksena on lähettää kilpailuun talvinen hevoskuva, jossa on jotakin, mikä liittyy jouluun. Asian ei tarvitse olla konkreettinen esine, sillä kuvasta voi myös esimerkiksi näkyä jouluinen tunnelma. Mielikuvitus käyttöön!
 • Ennen kuvan/kuvien lähettämistä varmista, että ne ovat hyvälaatuisia ja mielestäsi onnistuneita.
 • Sinun ei tarvitse olla blogin rekisteröitynyt jäsen osallistuaksesi kilpailuun, mutta ensisijaisesti kilpailu on kuitenkin tarkoitettu blogin lukijoita varten.
 • Lähetä kuva/kuvat osoitteeseen aadalatti@gmail.com 31.12. kello 24 mennessä.
 • Liitä sähköpostiviestin yhteyteen oma nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Kuvien lajittelua helpottaa myös, jos nimeät kuvat omalla nimelläsi (esim. "MollaMaija1", "MollaMaija2" jne.).
 • Voit halutessasi laittaa pienen tekstipätkän jokaisen kuvan yhteyteen ja kertoa hieman, mitä siinä tapahtuu.

Viimeksi kilpailun yhteydessä nousi esiin omien valokuvien mainostaminen blogeissa. Koska en voi mitenkään vahtia kaikkia, en voi myöskään kieltää omien valokuvien äänestyspyyntöjä, enkä itseasiassa nää siihen edes mitään syytä. Jokainen siis saa pyytää vaikkapa mummoaan ja vaariaan äänestämään kuvaansa sitten, kun sen aika koittaa! Muistakaa, että jokainen kuitenkin äänestää juuri sitä kuvaa, jonka itse kokee hienoimmaksi.
 
Tsemppiä kaikille kilpailuun ja nyt eikun kuvia tulemaan!

PS. Muokkasin ulkoasua hieman jouluisemmaksi, tarkoitus olisi myös saada uusi banneri sitä varten. Kaikki innokkaat bannerintekijät voivat kokeilla, millaista jälkeä saavat aikaan! Mitä mieltä olette tästä punaisesta taustasta? Aika klisee (itse en punaisesta juurikaan pidä), mutta pidänkö jouluaattoon asti vai vaihdanko jonkin asiallisemman sävyn - minkä? Lisäsin myös "tykkää"-painikkeen postausten loppuun, eli klikkailkaa sieltä, mikäli tekstien sisältö miellyttää! :)

13 kommenttia

 1. pidä vaan punainen tausta jouluun asti :D 27.12 voi sit taas oll jotain muuta. sopii hyvin sun joulukalenteriteemaan :)

  t. Adara Adaralla Fiksumpaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla saattaa itsellä mennä hermo tähän tosin jo huomenna, mutta katellaan... :D

   Poista
 2. Harmi, kun pitää olla joulunen/talvinen kuva, kun mulla ois ollu yks tosihyvä kuva tähän kilpailuun.

  VastaaPoista
 3. pidä tää tausta jouluun asti! :)

  VastaaPoista
 4. punainen tausta on ainaki erillainen kun muilla, eikä se oo niin räikee että pomppais liian häiritsevästi silmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en oo muilla (mitä nyt oon selaillut muutamaa blogia) huomannut punaista taustaa vaihtuneen joulukuun kunniaksi :)

   Poista
 5. Mun melest tää on kiva tää punanen. Kannattaa pitää jouluun asti ja sul on muuten tosi kiva blogi

  VastaaPoista
 6. Saako kuva/kuvat jolla osallistuu olla muokattuja? Jos kuvan idea ja muu pysyy silti samana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kuvankäsitellä, mutta ei tietysti mitään kesäkuvia kannata alkaa talvisiksi muokkaamaan :)

   Poista
 7. osallituin :) ja ihan sairaan hieno toi kuva!!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat