lauantai 15. joulukuuta 2012

#125: Joulukalenterin 15. luukku - joulukuvia

 
Joulukalenterin viidestoista luukku pitää sisällään muutamia jouluisia kuvia tältä päivältä. Kuvaussää ei ollut ihanteellisin, sillä lunta satoi ja taivas oli pilvien peitossa. Oletteko ottaneet hevosista vielä jouluisia kuvia? Muistakaahan osallistua valokuvauskilpailuun, sivun oikeassa laidassa linkki! :)
 
Mikä näistä on suosikkikuvanne?
  

26 kommenttia

 1. kolmas kuva ylhäältä mun lemppari. :) tuu toki kuvaa meitäki joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tulla ens viikolla? Miten olis esim tiistai? :)

   Poista
  2. mulla on tiistaina iltatalli, et en varmaan jaksa tulla valosan aikaan.. Mulle käy ainaki viikonloppu, ma ja pe jaa sitte joululomalla ihan mikä vaan päivä :)

   Poista
  3. Hmm mä oon Ylläksellä 22.-26.12. mut tuun sitten himaan tekee tallia to-la, eli periaatteessa sitten sunnuntaina tai maanantaina tän kuun lopussa pystyis ehkä valosaan aikaan? :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mun suosikkeja olivat kuudes ja tuo eka laukkakuva :) Täälläkin kuvaussää ei ollut kovin kummoinen, lunta tuiskutti koko ratsastustunnin ajan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Täälläkin on satanut tosi paljon lunta, onneksi nyt ei ihan niin paljoa pyryttänyt, pääsi edes vähän kuvaamaan!

   Poista
 3. Kaikki kuvat on ihania mut parhaat on mun mielestä viides, kolmastoista ja neljästöistä :))

  VastaaPoista
 4. 15 kuva oli paras! :))

  VastaaPoista
 5. Mitä Canonin järkkäriä suosittelsiet ekaksi järkkäriksi. Ei meil.mitään muoviroskaa vaan vähän jo edistyksellsiempää.
  On tulltu käytettyä Nikon d7100, canon eos 7d ja olympys e500 :)
  Olisko eos 600d varteenotettava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on ollut käytössä Canonin 7D, suosittelen ehdottomasti sitä! Ja jos et niin arvokasta kameraa halua, on hyviä vaihtoehtoja esim. Canonin 60D tai 600D/650D. Tietty kannattaa kerralla sijoittaa hyvään kameraan, sillä huonompaan kameraan kyllästyy nopeasti ja jos olet todella intohimoinen kuvaaja, haluat varmaan pian uuden kameran ominaisuuksia parantamaan :)

   Mulla ei ole kokemusta satasarjaisesta 600D tai 650D, mutta mitä olen muilta kuullut, kyseessä on hyviä kameroita, joilla on helppo päästä alkuun. 60D:stä mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa! Kannattaa käydä kyselemässä vinkkejä ihan ammattilaisilta eri liikkeistä. Onnea kameran etsintäään :)

   Poista
 6. Tosi ihania kuvia kaikki! Tykkäsin erityisesti 3 ja 13 kuvasta :)

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia! :) toi 1. on paras

  VastaaPoista
 8. eka ja toisiks vika (:

  VastaaPoista
 9. Onpas kivoja! Eka ja kolmanneks vika lemppareita. C:

  VastaaPoista
 10. Kaikki kuvat ovat kyllä ihania, mutta jos nyt joku pitää sanoa niin viidestoista on kyllä ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
 11. Eka ja toinen oli parhaita!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat