maanantai 11. helmikuuta 2013

#152: Kuukauden sponsorituotteet!

Sain tällä viikolla Veljekset Wahlsténilta postiin paketin, jonka mukana saapui kolme kappaletta loimia. Olinkin odotellut kyseistä toimitusta "pitkään" (eli muutaman päivän, mutta tunnetusti odottavan aikahan tuntuu pitkältä!) ja innoissani sovittelin loimet Champille. Kaikki olivat sopivia ja ihanan näköisiä, joten nyt on luvassa kuukauden sponsorituotteiden esittelyt! Muistakaahan vierailla Veljekset Wahlstén Oy:n kotisivuilla ja selata kuvastoa, joka on täynnä laadukkaita ja klassisen kauniita hevostuotteita.
 
Ensimmäisenä esittelen Horse Comfortin tallitoppaloimen. Kyseessä on 200g:n täytteellä varustettu ruskearuudullinen kaulakappaleeton talliloimi, joka sopii hevoselle lapalaskosten ja muun istuvuutensa ansiosta. Vaikka Champilla on oldenburgilaisille tyypilliseen tapaan melko lihaksikas/kookas etuosa, istuu loimi sille todella hyvin!
 
Tallitoppaloimessa on etukiinnitystä varten kahdet säädettävät pikalukot, mahan kohdalla säädettävät ristivyöt sekä joustavat ja säädettävät takajalkalenkit. Säätövaraa oli todellakin riittävästi, eikä nyt käynyt samalla tavalla kuin aikaisemmissa loimissani Kaprin kanssa, joissa pienin mahdollinen säätö oli tammalle liian suuri. Häntäläppä on tässä kyseisessä Horse Comfortin loimessa myös hyvä lisä!
 
Champ tykkäsi liikkua loimen kanssa, joten se ei varmasti kiristänyt tai puristanut mistään. Loimen ulkopinnan materiaali on sen tuntuista, ettei siihen tartu lika ihan heti kiinni, mikä on tietysti vain positiivinen ominaisuus talliloimea valitessa. Omaa silmääni miellytti erityisesti loimen ulkonäkö, sillä pidän ruskeasta väristä ja loimen sävy on kaunis! Hintaa loimella ei todellakaan ole liikaa, vaan se kustantaa Veljekset Wahlsténilla 69 euroa.
 
 
 
Seuraavana esittelyssä on tallitoppiksen kanssa samanmerkkinen, eli Horse Comfortin merkkiä kantava puuvillaloimi. Tätä loimea saa vain tummansinisenä, mikä sopii mielestäni kaikista väreistä parhaiten juuri rautiaalle hevoselle. Loimi on vahvaa puuvillaa, ja se sopii hyvin esimerkiksi talliloimeksi lämpimämmillä säillä tai edustusloimeksi kisatilanteissa koristepunosreunojensa ja häntäkoristeensa ansiosta.
 
Tässä puuvillaloimessa on edessä normaali solkikiinnitys kahdessa kohtaa, joten säätövaraa on mukavasti erityyppisten hevosten mukaan. Ristivyöt ovat irrotettavia, mikä tekeekin loimesta hyvän edustusloimen. Reunan koristepunokset menevät kahdessa rivissä, toinen on kellertävä ja toinen hieman vaaleampi. Hännän koristepunos on mielestäni ihana yksityiskohta (rakastan loimia, joissa tällainen punos on!) ja loimen päällä pysyvyyttä lisää erikseen oleva häntäremmi, minkä saa sujautettua kätevästi hännän alle ja varmistettua näin sen, ettei loimi esimerkiksi valu eteenpäin.
 
Luulin kyseisen loimen olevan todella ohut, mutta yllätyin positiivisesti sen paksuudesta! Puuvilla vaikuttaa todella kestävältä, eikä varmaankaan hajoa tai reikiinny herkästi. Loimelle tulee hintaa Veljekset Wahlsténeilta ostettuna vain 59 euroa. Hyvä hankinta alkavaa kisakautta ajatellen ;)
 
 


 
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä esittelen vielä Horse Comfortin ratsastusloimen. Olettekin nähneet kyseisen loimen jo aikaisemmin täällä blogissa, silloin kylläkin eri värisenä ja Kunkku-suomenhevosen päällä. Equstomissa monella yksityishevosella on juuri tämä sama ratsastusloimi juuri sen paksuuden, kätevyyden ja ulkonäön ansiosta!
 
Ratsastusloimi on paksu puuvillaa ja se on saatavana kahdessa eri värissä, tummansinisenä tai ruskeana. Itse päädyin tummansiniseen, sillä mielestäni se sopii aavistuksen ruskeaa paremmin rautiaalle hevoselle. Myös tässä loimessa on puuvillaloimen tapaan koristepunosreuna ja koristepunos hännässä sekä erillinen häntälenkki. Ratsastusloimi kiinnitetään tarranauhalla satulan edestä niin, että loimen reunat menevät satulasiipien alta. Mielestäni tämän mallinen ratsastusloimi on normaalia "vain takaosan peittävää" mallia parempi ja pysyy myös paremmin paikallaan.
 
Otimme ratsastusloimesta kuvia vain tallissa, sillä menin tänään vain höllötellen ilman satulaa ja näin ollen satula jäi talliin. Olen kuitenkin ratsastanut tämän loimen kanssa jo aikaisemmin Champilla - loimi pysyy hyvin paikallaan (ei valu eteen/taakse/sivuille) eikä ole mitenkään tiellä. Loimesta on saatavana kahta kokoa, cob ja full. Otin itse fullin ja se onkin meille oikea koko! Hintaa ratsastusloimelle tulee Veljekset Wahlsténeilta 49,90 euroa.
 

 
 
 

10 kommenttia

 1. Mahtavia :) Meillä käytetään myös HC tuotteita todella paljon, osasyynä ehkä tietysti siksi että isäni on heidän jälleenmyyjä mutta myös siksi, että ne ovat käytössä hyväksi todettu!

  Samainen ratsastusloimi löytyy myös Beedalta, se on aivan mahtava =)

  VastaaPoista
 2. Huippu nättejä loimia ja super suloinen Champ! Pidän sun blogista tosi paljon, siinä on aina sopivan paljon tekstiä ja kuvat ovat todella laadukkaita! Onnea sulle ja Champille tulevalle kisakaudelle =)

  VastaaPoista
 3. Toi vika ratsastusloimi nii sen toi ""häntäremmi" hankas mun suokin perseeseen semmosen haavan:Dmuuten on ollu iha hyvä loimi

  VastaaPoista
 4. Voi että, en yleensä vieraisiin hevosiin varsinkaan netin välityksellä ihastu mutta Champ on kyllä todella symppis kaveri!

  VastaaPoista
 5. Hienoja loimia, ensimmäinen erityisesti miellytti silmään. Kaunis väritys :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivannäköisiä loimia!
  Hei, tulipa muuten mieleen näin blogisi uutena lukijana, että onko tuo Champ ihan sinun oma ratsusi vai ylläpidossa tai vuokralla? Olet varmasti kertonut tämän asian monesti muille esim. postauksissa, mutta ehkä vaivaan sua ja kysyn täällä. :) Kiva ulkoasu ja hieno banneri tällä blogilla, ilo olla lukijana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori aada kun vastaan mut se on sen oma kun se osti sen vasta!:)

   Poista
 7. on sulla kyllä niin mahottoman kaunis hevonen :)

  VastaaPoista
 8. hei miten oot saanu noin tarkkoja kuvia maneesissa?:) käytätkö mitään erikoisia asetuksia, olisi kiva tietää koska kun itse otan niin ei millään meinaa tulla tarkkoja:) kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat