sunnuntai 26. tammikuuta 2014

#299: Kuulumisia, kuulumisia!

Viime aikoina arki on rullannut eteenpäin omalla painollaan, eikä mitään sen kummempaa ole oikeastaan tapahtunut. Olisin mielelläni kirjoittanut teille hieman meidän treeneistä, mutten ole pyytänyt ketään perheenjäsentäni tai kaveriani kuvaamaan, joten niin sanotusti kuvatonta tai videotonta valmennuspostausta en ole nähnyt tarpeelliseksi väsätä pystyyn. Mulla on monia ihania kavereita, jotka varmasti mielellään tulisivat kameran päähän notkumaan maneesin laidalle, mutta en viitsi joka kerta pyytää heitä erikseen, sillä tiedän, miten raivostuttavaa sellainen on välillä itsellenikin!
 
Tänään menen Champin kanssa pitkästä aikaa kouluvalmennukseen ja äitini tulee mahdollisesti videoimaan jotakin materiaalia tunnista. Kouluvalmentajani Jonnan piti ratsastaa Champ viime viikolla, mutta homma peruuntui, kuten myös tällä viikolla. Saimme kuitenkin sovittua tunninpitoa sunnuntain myöhäisillalle ja ensi viikolla Jonna kiipeääkin ruunan kyytiin päivittämään avut kohdilleen. Hevonen on muuten liikkunut nyt todella kivasti, tosin pakkasten vuoksi se on ollut ratsastaessa vähän "tahmea". Joidenkin hevoset varmasti keräävät hulluna virtaa kovien pakkasten vuoksi, mutta Champin kohdalla tilanne on vähän päinvastainen. Se ei oikeastaan ole mikään lahna, mutta selkeästi vähemmän herkkä pohkeille.
 
Sori Susanna, mutta pöllin nyt nämä kuvat sun blogista, kun en laiskana jaksa muokata samoja itse :P Eli siis kuvailin
Susannan ratsastusta hieman ja tässä muutamia kuvia, lisää löytyy Susannan blogista! Tein Nuutille myös tuollaiset letit!

 
Estevalmennukset ovat tämän viikon osalta menneet enemmän teknisten harjoitusten kanssa taiteillen: tiistaina teimme paljon puomi- ja kavalettitehtäviä ja torstaina hyppäsimme kolmikaarisella leveähköjä, mutta matalia oksereita sekä ratsastimme pituushalkaisijalla niiden välistä. Oli muuten oltava todella tarkkana, ettei omat polvet osuneet okserien tolppiin! Tiistain valmennuksesta jäi oikein hyvä fiilis, mutta torstaina en itse ollut aivan skarppina ja väsymyksen vuoksi oma vartalonhallinta ei ollut parasta mahdollista. No, joskus näinkin..
 
Olin torstaina ennen estevalmennusta Susannan kanssa hoitamassa hänen hevostaan Nuuttia, minkä jälkeen suuntasimme syömään terveellisesti roskaruokaa ja shoppailemaan Hööksiin sekä Isoon Omenaan. Ostin oikeastaan vain tarpeellisia juttuja, sillä rahaa ei ole kauheasti tuhlattavaksi näin opiskelijana, joka yrittää säästää edes vähän tulevaisuutta varten. Ostoskassiin päätyivät lopulta uudet tarhasuojat (Champ repi edellisenä päivänä vanhat riekaleiksi), cob-kokoiset kumiohjat (edelliset ohjat olivat estehyppelyyn vähän liian pitkän ja alkoivat vetelemään viimeisiään), tummansininen timanttiotsapanta (vanhasta oli irti jo liian monta blingiä ja hei, mun kisatakki ja kisahuopa ovat tummansinisiä!) sekä puoleen hintaan kuolainten kiillotusvahaa, kun halvalla sai.
 
Lauantaina innostuin ideasta laittautua itse vähän kuvauskuntoiseksi ja taapersimme juuri ennen hämärän tuloa tallille kaverini kanssa räpsimään muutamia otoksia. Näitä kuvia tuli todella paljon, toivottavasti jaksatte katsoa, vaikkeivat olekaan hevosaiheisia! Pakkanen oli laskenut juuri kymmenen pintaan, joten ulkona tarkeni värjötellä hieman vähemmissäkin vaatteissa siihen asti, kunnes istahdin hankeen. No, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis :)
 
Mukavaa viikonalkua kaikille lukijoille!
 

 






 

33 kommenttia

  1. Kiva postaus, ja oot niiiin nätti! :3

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia :) osaatko neuvoa mua että miten saat blogissasi tuon bannerin tuolleen "irti" blogisivusta, tai siis ettei se ole kiinni tässä sivussa eikä siinä ole muuta taustaa kuin tummanruskea taustakuvasi. sorry jos en oikein osannu selittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. banneri pitää tehdä alunalkaen läpinäkyvälle pohjalle, jolloin sen saa irti tuosta yläosasta, vaikka oikeasti ulottuukin siihen asti. Eli siis banneria tehdessäsi laitat pohjavärin läpinäkyväksi ja tallennat kuvan png-muodossa :) Varmaan jollain koodeillakin saa nostettua ylemmäksi, mutta niistä en tiedä mitään.

      Poista
  3. kerranki ostelit ihan tarpeellista tavaraa ;----)

    upeita kuvia ja oot hirmu nätti !

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Ja oot kaunis noissa kuvissa :)

    VastaaPoista
  5. Oi että, noi letit on niin ihanat! Jos itse yritän tehdä lettejä, niistä tulee vain jonkunlaisia epämuodostuneita möykkyjä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuutin tukkaan oli suht helppo tehdä tollaset 10minuutin pikaletit, kun sillä on sen verran ohut ja pitkä tukka :) en mäkään osaa paksuun ja lyhyeen harjaan tehdä mitään hienoa rivistöä..

      Poista
  6. Toi ensimmäinen kuva susta. <3 Oot niin nätti!! :))

    VastaaPoista
  7. näytät ihan Champilta tossa kuudennessa naamakuvassa :3

    VastaaPoista
  8. wow mitä kuvia! aaivan ihania :) ja aada oot kyl niin kaunis!

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus!:) Ja olet kyllä super kaunis!

    VastaaPoista
  10. upeita kuvia ja olet todella kaunis !:)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Moikkelis kiva postaus hepat on niin söpöjä. Mä oon susku mäki harrastan ratsastusta musta voi lukea manteliiknu.blogspot .com. mun kuulumisia. :)

    VastaaPoista
  12. sori kirjotin ton osotteen vähän väärin se on manteliinu.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Kiva postaus. Oot ihan tosi nätti:)

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus :) Oot tosi nätti ;)

    VastaaPoista
  15. Kiva:)) Ja oot tosi nätti ;)

    VastaaPoista
  16. Minne menit opiskelemaan peruskoulun jälkeen? :)

    VastaaPoista
  17. Mitkä suojat ostit hööksistä tarhasuojiks? etin meinaan just mun hepalle hyviä tarhasuojia. :)

    VastaaPoista
  18. Mistä nuo ihanat kuolainsuitset ovat? :) Törmäsin niihin myös Puoliverinen Prinssi-blogissa, mutta hän ei enää muistanut mistä ne oli. Olen nähnyt ne jossain liikkessä joskus aikaisemmin mutten ollenkaan muista mitä merkkiä ne olivat :/

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat