tiistai 8. huhtikuuta 2014

#329: Tampereen hevosmessut 2014

Takaisin normaalissa arjessa! Viime viikonloppuna olin siis Tampereella Suomen suurimmilla hevosmessuilla koko viikonlopun ajan. Pakko tähän alkuun sanoa, että vaikka viikonloppu sujui oikein kivasti ja oli ihanaa nähdä kaikkia kavereita, tuttuja ja uusiakin ihmisiä, painoi väsymys urakalla päälle sunnuntaina.
 
Viikonloppuni alkoi lauantaina aamuviideltä, kun herätyskello kutsui takaisin unien maailmasta. Pakkailin nopeasti tavaroita kasaan ja kiirehdin sitten tallille laittamaan Champin ruoat valmiiksi iltaa varten. Hevosella oli lauantaina vapaapäivä ja sunnuntaina kaverini ratsasti sen, mutta lupasin itse hoitaa ruokintapuolen. Tampereelle pääsimme lähtemään kavereideni kyydissä noin kahdeksan pintaan. Matkalla jännitimme, kuka oli mahtanut voittaa EuroJackpotissa - eipä tullut kohdalle, hah!
 
Olimme perillä Tampereen messukeskuksella hyvin ennen kymmentä. Kävin hakemassa itselleni kulkuluvan, sillä olin töissä Team Eurohorsesille ja sain näin ollen ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopuksi. Aloitin hommani pällistelemällä jonkin aikaa TeHon ständillä, jossa houkuttelimme ihmisiä osallistumaan Horse Show'n sarjalippujen arvontaan.
 
Tällä kertaa nämä kuvat siis Instagramista, kun ei omaa kameraa tarttunut mukaan. Tässä siis Hippolan
yhteiskuvaa sunnuntailta, Tiia, minä ja Erika.
Cian (TopEquestrian) ja Tiian kanssa suunniteltiin erilaisia yhdistelmiä huopiin!
Olin päätynyt kameran näytöllekin! Vähänkö nauroin mun ilmeille :D c. Nea Salo
Lauantaina kerkesin kierrellä myyntikojujakin jonkin verran ja moikkailla teitä lukijoita Hippolan järjestämässä tapaamisessa Hevoset & Ratsastus -lehden ständillä. Oli oikein kiva nähdä! Tärkein juttu päivän aikana oli kuitenkin estekisojen vetäminen läpi: radan rakentaminen, purkaminen ja portilla toimiminen. En itse pitänyt mukana kameraa, joten ette valitettavasti saa nähdä ns. tapahtumasta otettuja varsinaisia kuvia, vaan tällaisia muiden ottamia kuvia, joiden kohteeksi olen päätynyt.
 
Lauantai-iltana messujen loputtua suuntasimme Scandic-hotelliin ja nukkumaan. Ravintolaillallisen jälkeen muut jäivät vielä viettämään iltaa, mutta itse olin nukkumassa jo kymmeneltä, sillä silmät punoittivat ja jalkoihin särki. Sunnuntaina heräsinkin sitten virkeänä ja olin valmis uuteen päivään - aikalailla samalla sisällöllä!
 
Lähdimme messukeskukselta takaisin kotiin heti, kun TeHon esteluokat olivat loppuneet ja saimme tavarat kasaan. Sunnuntaina en kerennyt syödä päivän aikana hotelliaamiaisen lisäksi muuta kuin jäätelöä, joten kotiin päästyämme olin äärettömän nälkäinen. Olimme kotona vähän seitsemän jälkeen, mutta lähdin samoilla vauhdeilla tallille hoitamaan Champin ruoat ja moikkaamaan sitä. On se jännä, että vaikka hevosen on nähnyt viimeksi edellisenä päivänä, tuntuu tällaisen viikonlopun jälkeen, että aikaa on ollut välissä viikko..
 
Laura Paukola lähetti tämän lauantain otoksen :)
Roosa Keljo lähetti mulle tällaisen kuvan, mikä oli napattu lauantaina :)
Tässä vielä lauantain bloggaajien yhteiskuva: vasemmalta oikealle Pinja, Senni, minä ja Tiia.
Lähdin messuille aikalailla nollabudjetilla kaikkien ostoksien suhteen, sillä käyttörahaa ei juuri ollut. Ostoslistalla oli kuitenkin kisapaita, sillä mulla oli vain yksi kisapaita - huonompi homma pidempiä kisoja ajatellen. Lopulta mukaan tarttui aivan ihana Animon blingbling-kisapaita, jonka normaali hinta oli 130€, mutta se myytiin puoleen hintaan pois! Muita ostoksia olivat Eskadronin fleecepintelit 20€:lla (juu, ehkä niitä joskus tulee käytettyä..), Spooksin saapassukat 10€:lla ja kolme kiloa heppanameja 10€:lla. Olin erittäin tyytyväinen löytöihini ja ennen kaikkea siihen, ettei mitään muuta tullut ostettua, vaikka näpläsinkin ehkä noin miljoonaa erilaista huopaa, otsapantaa ja housua.
 
Oikein kivat messut siis kokonaisuudessaan! Innolla odottelen jo seuraavaa vuotta, mitähän silloin on ohjelmassa. Tänä vuonna en kerennyt seurata ohjelmia juuri ollenkaan, mutta ehkä sitten tulevaisuudessa. Linkittäkää kommenttiboksiin postauksia messuilta, lukisin mielelläni myös teidän kokemuksianne!
 
Mikä oli teidän suosikkinne messuilta? Mitä tarttui mukaan? :)

22 kommenttia

  1. Etkö tilannut Top Equestrianilta huopaa? Vai miksi suunnittelit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tilannut, cia on mun tuttu ja näytin tiialle noi tuotteet :) haluaisin kyllä, mutta huopia on tarpeeksi ja tällä hetkellä muuhun tarttee rahaa!

      Poista
  2. Oliko messuilla yhtään hauskaa tai mieleen jäänyttä tapaamista, yhteiskuvaa tmv.? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli toki, muutaman kanssa keskusteltiin pidempäänkin :) en kuitenkaan nosta ketään tässä sen kummemmin esiin, oli kiva nähdä teitä kaikkia!

      Poista
  3. Mulle tarttui mukaan sunnuntailta lila riimu toiselle vuokrikselle, toiselle piti ostaa turkoosi riimu, mutta ajattelin, että omistajansa varmaan hoitaa varustehankinnat, enkä mene sitten ostamaan mitään. Omistaja olikin ostanut turkoosin riimun hepalle :D

    VastaaPoista
  4. Mukaan tarttui Eskan kouluhuopa ja Horse Guardin bootsit! Ihan kivat messut oli, mutta ei niin hyvät kuin viime vuonna. Hevosen omatoiminen lihashuolto oli paras ohjelmanumero, monet muut "isommat" ohjelmanumerot jättivät vähän kylmäksi.

    http://kilpaponi.blogspot.fi/2014/04/hevoset-2014.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä olisin myös mielelläni nähnyt sen, mutten valitettavasti päässyt paikalle :(

      Poista
  5. Itse en kerennyt messuille, mutta tunnelma näytti olevan hyvä! Erittäin kiva postaus! (:

    VastaaPoista
  6. Mä ostin mountain horsen valkoset kisahousut 15e vaikka ovh oli n100e! Niissä oli sisäpuolella jonkun lapun vieressä haalea vaal.ruskea pesussa lähtevä tahra. Ostin myös kahdet mountain horsen sukat 10e. Himoitsin spooksin toppaliiviä, mutta se ei tällä kertaa lähtenyt matkaan :)

    VastaaPoista
  7. Halusin alun perin löytää valkoiset kisahousut, mutta kaikki koot olivat jo valitettavasti menneet ennen kuin pääsin paikalle. Mukaan tarttui kuitenkin Kingslandin fleecetakki, johon ihastuin heti (varsinkin väriin!). Linkkaan alle oman pikapostaukseni messuista:)

    http://onelife-manymoments.blogspot.fi/2014/04/hevoset-messut-2014.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käyn katsomassa :) kiva että löytyi kuitenkin jotain korvaavaa!

      Poista
  8. Olin ite tollon lauantaina ja olin yks niistä tytöistä jokka kyseli sun hoitoponeista ja campista:)

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus! Kuka tuo Senni on ja saisinko hänen blogin linkattuna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senni on yksi Hippolan bloggaajista ja osoite on http://kisamatkalla.blogspot.fi :)

      Poista
  10. Oli kyllä todella mukava nähdä messuilla, olin hyvin iloisesti yllättynyt kuinka hyvällä mielellä ja hymyssä suin moikkailit ihmisiä ja olit mukana yhteiskuvissa! Itsellenikin tuli hyvä mieli, kiitos siitä :). Vasta vähän aika sitten aloin sun blogia lukemaan ja nyt se on jo pompannut kärkilistoille. Seuraavia postauksia odotellessa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan älyttömän paljon kivasta kommentista! Tosi kiva, että ulospäin myös välittyi se, että musta oli mukavaa tavata lukijoita. Tilanne oli mulle ihan täysin uusi, joten en tiennyt yhtään mitä odottaa :)

      Poista
  11. Mulla lähti messuilta mukaan toppaliivi, satulahuopa, hanskat ja harja. Kivat messut oli taas kerran!
    Messupostaus blogissa: http://world-with-horses.blogspot.fi/2014/04/tampereen-hevosmessut-2014.html

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat