sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

#378: Kuvapostaus - kesäkuvia 1/2

Lueskelin eilen työpäiväni tauolla hevostalli.netistä keskustelua, jossa pohdittiin blogien "lässähtämistä" eli sitä, miten jotkut blogit ovat menettäneet entistä otettaan tavalla tai toisella. Omasta blogistani esiin tuotiin se, että ratsastuspostaukset ovat vähentyneet (tai ainakin juuri perusvideot ja kuvat). Juuri tuota keskustelua ennen olin saanut blogiini kommentin, jossa kysyttiin, miksei täällä enää esiinny niin hienoja ja laadukkaita kuvia kuin aikaisemmin.
 
Haluan, että tämän blogi on teille lukijoille mahdollisimman mukavaa seurattavaa ja siksipä otan vastaan aina kaikki risut ja ruusut enemmän kuin mielelläni. Se, miksei "loistavia ja monipuolisia kuvia" ole esiintynyt vähään aikaan, johtuu pitkälti siitä, ettei mulla ole ollut aikaa järjestää kuvauksia tai esimerkiksi etten halua irtojuoksuttaa Champia enää. Kuvaajan saaminen paikalle ratsastuksien ajaksi on myös oma juttunsa, sillä vanhempani ovat yleensä töissä ja ratsastan muutenkin suurimmaksi osaksi aamupäivisin, jolloin kaverinikin ovat koulussa tai näin kesäisin töissä.
 
Myönnän toki, että kuvat ovat vähentyneet ja ratsastuspostaukset - ainakin ne kaikista analyyttisimmät - myös. Yritänkin nyt tulevina kuukausina panostaa niihin entistä enemmän, mutta kuitenkin niin, että homma säilyy myös itselleni mielekkäänä. Väkisin väännettyä tekstiä ei varmastikaan halua lukea kukaan :)
 
Tämä postaus on ensimmäinen osa kuvapostausta, johon panostin pitkästä aikaa enemmän. Letitin Champin nopeasti, kiillotin sen kaiken kuran alta siistiksi ja laitoin itselleni päälle vähän kesäisempää asua. Kaverini Janita kuvasikin kaikki kuvat, joissa itse esiinnyn. Tänään päivällä hyppäämme estevalmennuksessa ja olen saanut paikalle sekä videokuvaajan, että valokuvaajan, joten materiaalia siitä on tiedossa ensi viikon alkuun. Olen saanut myös tältä viikolta muitakin parempia ratsastuskuvia, joten yritän väsätä niistä postauksen kasaan pian.
 
Mitä pidätte näistä kuvista? Mitä mielestänne olisi hyvä muuttaa tässä blogissa?
 

 

23 kommenttia

 1. Miksi et enää halua irtojuoksuttaa Champia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ei ole oikeastaan mitään liikunnallista hyötyä, ja riskit suhteessa hyötyyn ovat liian suuret :) koskaan en ole irtojuoksuttanut ihan sitä itseään varten, vaan aina ottaakseni kuvia, ja kuvia saa muutenkin!

   Poista
 2. Ihania kuvia:) kivan kesäisiä!

  VastaaPoista
 3. Pidän tosi paljon blogistasi ja en oikein ymmärrä että miks jotkut sanoo että sulla on epälaadukkaita kuvia, päinvastoin. Ja mikä sun ig on jos sulla on ja voin alkaa seuraamaan?

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sun blogissa ei olisi mitään muutettavaa, ja hyvälaatuisia kuvia on! :) ihania kesäkuvia :3!

  VastaaPoista
 5. Oi,aivan älyttömän ihania ja kesäisiä kuvia!❤️ Champkin näyttää tosi tyytyväiseltä niin kuin hänen omistajansakkin! Jos ihmeessä haluat ja ehdit niin nämä kesäiset miksei muutkin kuvapostaukset ovat enemmän kuin tervetulleita,tykkään tosi paljon näistä!:)

  VastaaPoista
 6. Minäkin kaipaan ratsastuspostauksiasi, ne ovat hyviä! Nyt on ollut niin paljon kuvapostauksia :)

  VastaaPoista
 7. tosi kivoja kuvia ja varsinkin champin kuvat ovat tässä parhaimpia mitä olen nähnyt! kunnon komistus ::) ja en osaa toivoa mitään suurempia muutoksia mutta toki jos aikaa ja halua sinulla on niin valmennus postaukset ovat ainakin minulle kaikkein antoisimpia,
  olet ihanan positiivinen ja otat palauetta vastaan kypsästi!

  VastaaPoista
 8. Voi että kun tuli hyvälle mielelle noita kuvia katsellessa! Itsekkin kaipaan juurikin niitä perus valmennuspostauksia, mutta kyllä sen ymmärtää että aina ei ole saatavilla kuvaajaa:)

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti sinä (tai kukaan muukaan esim. tuossa keskustelussa mainittu bloggaaja) ei koe painetta miellyttää lukijoitaan niin paljon että lähtee muokkaamaan blogiaan suuntaan jota ei itse koe hyväksi. Tää blogi on kuitenkin edelleen sun blogi, ei kenenkään lukijan. Ketään ei pakoteta jatkamaan blogin lukemista, jos siitä ei enää pidä.

  Tuntuu muutenkin siltä, että monet lukijat eivät ymmärrä minkälainen työ bloggaamisen takana on. Ulkoasut, kuvat, tekstit yms. jutut vievät aikaa ja lisäksi pitäisi olla muutakin elämää. Eikä niitä kavereitakaan voi aina pyytää kentän laidalle kuvaamaan vain siksi että lukijat painostavat siihen että tulisi enemmän kuvia esim. itse ratsastuksesta.

  Saapa nähdä milloin joku suosittu bloggaaja lopettaa, koska ei jaksa enää jatkuvaa painostusta postaamaan enemmän, paremmin, pidemmin, lyhyemmin tms. Mikään ei ole koskaan hyvä.

  VastaaPoista
 10. Itse toivoisin enemmän ratsastuspostauksia. Sellaisia analyyttisia jossa kerrot mitä teit, mikä onnistu ja mikä ei, miten korjasit, valmentajan kommentit jne. Niitä on aina kiva lukea.

  VastaaPoista
 11. Älyttömän ihania kesäkuvia! :)

  VastaaPoista
 12. Wau mitä kuvia, Champ on niin hieno hevonen <3

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia! Muuten, nyt kun katselin tarkemmin noita Champin suitsia niin huomasin että niissä ei ole leukaremmiä niin ylhäällä kuin perussuitsissa. Pysyvätkö nuo silti hyvin päässä? :)

  VastaaPoista
 14. Mä tykkään "asiapostauksista", eli että on jotain kerrottavaa, oli se sitten valmennus, perusratsastamista tai vaikka aamupuuron syöntiä :D Pelkät kuvapostaukset ilman asiaa on mun mielestä vähän tylsiä.
  Mutta väkisellä väännettyä tekstiähän ei kukaan halua lukea, ja parhaimmat blogit on sellaisia joissa välittyy bloggaajan ilo tekemiseen! eli tee blogista juuri sellainen kuin itse haluat sen olevan ja varmasti lukijoita löytyy :)

  VastaaPoista
 15. Ratsastatko sinä Champin helteelläkin normaalisti?:)

  VastaaPoista
 16. Aivan ihania kuvia, te ootte niin ihania kumpiki, Champ ja sinä!!!!!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat