tiistai 29. heinäkuuta 2014

#386: Tiia ja Champ -videopostaus

Moni teistä onkin varmaan tietoinen, että Voitto Kotiin -blogin kirjoittaja Tiia kävi täällä luonani vierailulla viime viikon loppupuolella. Vaikka olettekin saattaneet lukea tästä jo Tiian blogista, kirjoitan silti oman postauksen myös tämän blogin puolelle. Olimme suunnitelleet tätä käyntiä jo varmaan vuoden verran, mutta koskaan emme saaneet aikatauluja sopimaan tai muuten hommaa etenemään. Käväisin itse viime kesänä Tiian luona ratsastamassa Voitolla, josta voi lukea lisää täältä. Nyt siis vihdoin vuorossa oli vastavuoroinen vierailu!
 
Tiia saapui junalla Tikkurilaan perjantai-iltapäivällä, josta hain hänet autolla ja suuntasimme Espooseen käymään yhdessä hevostarvikeliikkeessä. Päivä oli älyttömän lämmin ja elohopea kohosi melkein kolmeenkymmeneen asteeseen, joten meille saavuttuamme emme pitäneet mitään kiirettä tallille lähtemisen kanssa. Tiia joutuikin istumaan autossa vaikka kuinka paljon, kun kävimme noutamassa yhden automme korjauksesta ja suhasimme tallin ja kotini väliä useampaan otteeseen. Kerkesimme jopa käydä rannalla ottamassa aurinkoa reippaan tunnin verran ja söimme tietysti ratsastajille epäterveellisen tyypillisesti pitsaa ja herkkuja..
 

 
Illan vähän viiletessä päätimme sitten lähteä tallille, jossa hoidimme Champin normaalisti ja Tiia pääsi kokeilemaan sitä selästä käsin. Ratsastin itse ensin muutaman kierroksen ravia ja laukkaa, sillä edellisenä päivänä olimme olleet Hangon kisoissa hyppäämässä. En halunnut rasittaa hevosta liikaa, koska tarkoituksena oli pitää palautteleva päivä, joten ratsastus oli kokonaisuudessaan melko lyhytkestoinen. Tiia pääsi kuitenkin kokeilemaan ruunan kaikki askellajit ja ottamaan pari hyppyä. Hienosti meni kaikki ensimmäiseksi kerraksi! Tarkemmin kaikesta näättekin tuolta videolta :)
 
Tallilta kotiuduttuamme menimme melko pikaisesti nukkumaan, sillä aamulla oli luvassa aikainen herätys. Tai ainakin yritimme, sillä Susanna ja Oona lähettelivät whatsappissa häiriköiviä viestejä, jolloin nukkumisen aloittaminen oli hieman haastavaa.. Siispä seuraavana aamuna heräilimme (tai ainakin minä) melkoisessa koomassa - mutta eikun ylös, ulos ja Helsinkiin!
 
 
Meillä oli Helsingissä yhdeksältä sovittu kokous Hippolan tiimin kanssa. Olimme loisteliaasti vähän myöhässä, kun kävimme tekemässä Champin ruoat valmiiksi ennen lähtöä ja siinä kuluikin sitten oma aikansa. Kun kokous oli ohitse, käväisimme Susannan ja Tiian kanssa Starbuckissa ostamassa herkkuja lähtien sitten Tiian kanssa ajamaan kohti Kuopiota. Matka sujui oikein leppoisasti, tosin kiersimme Jyväskylän keskustan kautta mäkkärissä, koska kyllähän sitä pitää kerrankin läskeillä kunnolla..! Söin muuten tuolloin aamupalaksikin pitsaa. Hups!
 
Olimme vähän suunnitelleet, että olisin voinut ratsastaa Voitolla perille päästyämme. Lämpötila oli kuitenkin edelleen reippaasti yli 30 astetta, joten hautasimme ajatuksen ja lähdin ajelemaan kohti Polvijärveä ja mummolaani. Seuraavana päivänä ajoinkin sitten takaisin kotiin, joten kilometrejä ja tunteja tuli kyllä vietettyä tuona viikonloppuna autossa enemmän kuin laki sallii. Viimeinen lomaviikko tuli siis käytettyä matkustamiseen, mutta se ei haitannut yhtään.
 
Kokonaisuudessaan meillä oli mukavat kaksi päivää, toivottavasti saadaan jatkossakin järjestettyä jotakin tämän kaltaista toimintaa suuntaan tai toiseen :)
 

 

16 kommenttia

  1. Oi vähä noi muutki kuvat oli kivoja!

    VastaaPoista
  2. Löysin sun blogisi pariin Tiian blogista ja oon kyllä kiitollinen Tiialle, tää blogi on meinaa hyvä :) Tykkäsin tosi paljon tosta videosta! Champ on tosi upee hevonen ;)

    VastaaPoista
  3. häiriköiviä viestejä.... aadaa XD mut hei tosi hyvin tiia meni! varsinki ekaks kerraks hyvin näytti handlaavan ;) toi eka hyppy jotenki tuttua mulle...mulle käy varmaa joka kerta tollee, hehe! okei ei ihan mut melkee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nii mäki! Eii sillä et se ois pahankuulonen nyttekkään:D

      Poista
  4. En tiiä ootko tehny ennen videopostausta vai enkö oo vaan kattonu, mutta kuulin äänes ekan kerran niin jotenkin olin kuvitellu sen toisenlaiseks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, joku muukin sanoi tästä joskus :D

      Poista
  5. Ensinnäkin: Sulla on tosi kiva blogi, jatka samaan malliin! ;) Ja sitten ehdotus, josta ainakin itse tukkäisin. Laittaisit ratsastuspostausten loppuun aina plussat ja miinukset, että mikä meni hyvin/huonosti ja paremmin/huonommin kuin viimeksi. Jos ymmärsit :D

    VastaaPoista
  6. Hauskaa, asun itsekin Polvijärvellä! :D Oletko miten pitkään täälläpäin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "..lähdin ajelemaan kohti Polvijärveä ja mummolaani. Seuraavana päivänä ajoinkin sitten takaisin kotiin, joten kilometrejä ja tunteja tuli kyllä vietettyä tuona viikonloppuna autossa enemmän kuin laki sallii."

      Luitko postausta ollenkaan : DDD

      Poista
    2. Jep sieltähän se vastaus löytyi :)

      Poista
    3. Kappas xD Pahoitteluni, luin postauksen hutaisten :)

      Poista
  7. Onko tolle tytölle [joka ratsastaa] tulossa vauva? :O Onko sillä blogia?

    VastaaPoista
  8. Voisitko tehdä Champin varustepostauksen? Se olis tosi kiva! =) ps. sun blogi on parhain ja ootte Champin kanssa tosi hyvä pari ja sulosia. ja sä oot niin hyvä ratsastaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt joskus reilu vuosi sitten jo yhden, seuraavaksi tulee omista kamoistani. Ja kiitos todella paljon, tää oli kiva kuulla :) !

      Poista
  9. Nä on aina niin kivoja nä videopostaukset! Tosi onnistunut postaus jälleen kerran, kiitos!
    - Heidi

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat