torstai 7. elokuuta 2014

#391: Kuvapostaus - ilman hevosia

Mulle on kertynyt muutamia kivoja kuvia menneiltä viikoilta kansioihin ja halusin julkaista niitä täällä bloginkin puolella. Tällä kertaa kuvat eivät ole hevosaiheisia, mutta kai vaihtelu virkistää? Tänä kesänä olen päässyt toden teolla tekemään kaikkea normaalista arjesta poikkeavaa eli kesä on ollut oikeastaan juuri sellainen kuin keväällä toivoinkin. Nyt vain toivotaan, että nämä viimeiset kuukaudetkin ovat lämpimiä ja kesäfiilistä parhaimmillaan!
 
Mikä kuvista on suosikkisi?
 
 

    

 
 
af

34 kommenttia

 1. Toinen kuva on paras! :)

  VastaaPoista
 2. neljänneks viimenen on aivan ihana !

  VastaaPoista
 3. Kaikki tosi ihania! Noi kun olet vedessä oli kyl mun lemppareita ihana kesätyttö! :)
  - Heidi

  VastaaPoista
 4. Tälläset postaukset on ihan turhia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 12.33, se että sä et tykkää näistä ei tarkoita se että nää on turhia ;)

   Poista
  2. Menettelee, jos ei usein näitä tule. Tai jos välttämättä pitää olla kuvapostauksii, niin mieluummin jotain tilannekuvii.

   Poista
  3. Eikös se niin ole, että omanlainen blogi vaatii omanlaisia postauksia ja tämä on valitettavasti mun tyyli :) Jos ei miellytä nämä, voi skipata välistä! Kaikkea ei varmasti kukaan kerkeä lukemaan :)

   Poista
 5. af vaan sullekin ;) kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Mikä toi af tossa lopussa on? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina laitan jonkun kirjaimen ennen kuvien lisäämistä loppuun, koska muuten kuvien jälkeen ei saa tekstiä niin helposti kirjoitettua, jos haluaakin. Oon vaan unohtanut kumittaa ne pois :)

   Poista
 7. Minun mielipiteeni: vähemmän kuvia ja kuvapostauksia, enemmän tekstiä- kuulumisia, mielipiteitä, mitä vain kunhan tekstiä on paljon! Kaikkia ei toki voi miellyttää, mutta uskoisin enemmistön lukijoista olevan kiinnostuneempia kirjoitetuistapostauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :)

   Poista
  2. Minäkin olen samaa mieltä. :)

   Poista
  3. Jep, toisaalta musta tuntui nyt, että on tullut niin paljon tekstipostauksia, että tällainen kuvapostaus tähän väliin oli paikallaan :) Mutta kiitos, pistetään korvan taa!

   Poista
  4. Mun mielestä nää kuvapostaukset on tosi kivoja! Oot niin nätti. :) Kuvapostaukset on siitä kivoja että aina ei jaksa lukee kauhean pitkiä kirjoituksia. Tykkään kyllä molemmista. :)

   Poista
 8. Milloin päivität kisakalenteriasi? Olisi kiva tietää suunnitelmistasi kun olen blogiasikin seurannut lähes alusta asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tulevaisuuden suunnihelmat kiinnostavat aina :)

   Poista
  2. Mun on vähän vaikea suunnitella etukäteen kisoja, kun en tiedä varmasti työpäiviäni ja saanko kuskia milloin trailerille :) Lisäksi opinnot alkavat syksyllä taas, eli niidenkin mukaan mennään. Mutta tarkoitus olisi nyt ainakin 10.8. mennä Lohjalle, sitten joku keskiviikko kisoihin Laaksolle ja 7.9. Keravalle joukkuealuemestaruuksiin :) Hlökohtaiset aluemestaruudet myös, jos ne järjestetään!

   Poista
 9. Kaikki on kivoja kuvia:)

  VastaaPoista
 10. kaikki on hienoja, mutta 2,3,8 oli mun mielestä parhaimmistoa :)

  VastaaPoista
 11. Kaikki oli tosi kivoja ja lemppari on ehdottomasti 10 kuva! :)

  VastaaPoista
 12. Kaikki olivat tosi hienoja kuvia, mutta ehkä parhaimmat oli 3. ja 4. alhaalta katsottuna.:) todella kiva että sun blogissa on monipuolisia postauksia. Ja kokonaisuudessaan sulla on kyllä upea blogi.:)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat