keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 17. luukku - Aikataulupostaus

 
Muutama teistä on toivonut MyDay-tyyppisiä videopostauksia joulukalenteriin, mutta voin jo etukäteen todeta, etten kerkeä valitettavasti tulevista päivistä sellaista tekemään. Pariisista luvassa on kuitenkin kolmen päivän koostevideo, joka on ainakin omasta mielestäni hyvin samantyyppinen toivomienne päivän koostevideoiden kanssa. Pieneksi lohdutukseksi tämä luukku pitää kuitenkin sisällään eilisen päivän ohjelmani aikataulupostauksena!
 
07:00 - Herätys soi. En millään jaksaisi nousta, sillä olen nukkunut edellisenä yönä vain viitisen tuntia kirjoitettuani esseetyön jälkeen postauksen seuraavan päivän kalenteriluukkuun. Kampean kuitenkin itseni lämpimien peittojen alta ylös ja yritän keksiä jotain positiivista ajateltavaa.
 
07:15 - Lähden ajamaan tallille, sillä mulla on valmennus aamulla. En syönyt mitään aamupalaa, koska en ollut nälkäinen näin aikaisin. Huono tapa, mutta yleensä syön kunnon aamupalan tullessani tallilta.
 

 
08:00 - Olen maneesissa Champin kanssa, sillä haluan verrytellä kunnolla ennen valmennustuntia. Kävelen aluksi pitkään alkukäyntejä ja lisään samalla Facebookiin kuvan, jonka kuvatekstistä löytyy auringon kuva. Toivoa kauniista säästä siis on!
 
08:30 - Jonna saapuu paikalle ja aloitamme tunnin. Tämä on ensimmäinen kouluvalmennus sen jälkeen, kun Champ oli Jonnan luona Pariisin matkani ajan. Teemme aluksi neliömäistä uraa ja lisäämme sitten mukaan voltit kulmiin sekä siirtymiset käyntiin suorille sivuille. Ravissa saan hyvän tunteen, mutta laukassa hevonen on aluksi ihan pohkeen takana, mitä korjaan väärin ratsastamalla eteen ilman, että hevonen on tasapainossa. Lopuksi laukkakin sujuu paremmin ja saan taas pieniä ahaa-elämyksiä siitä, miten noissa tilanteissa pitääkään ratsastaa.
 
09:20 - Vien Champin talliin loppukäyntien jälkeen ja laitan sille kylmäyssuojat sekä selänlämmittimen. Hevonen on ihan läpimärkä, sen päästä jopa valuu vettä, vaikka ulkona on pakkasta! Jouduimme kyllä molemmat töihin.. Putsaan varusteet, teen Champin iltapuuron valmiiksi ja puhdistan juoma- ja ruokakupit hevoseltani. Aikaa kuluu, mutta en ollut päässyt kahteen päivään tallille koulu- ja työkiireiden vuoksi, minkä takia haluan tehdä kaiken perusteellisesti. Champin ohjelmaan nuo kaksi tallivapaatani eivät vaikuttaneet, sillä toisena päivänä sillä oli viikon vapaapäivä ja toisena kaverini kävi ystävällisesti liikuttamassa sen.
 
Champ halusi nameja..
Päivän kuva!
10:45 - Pääsen takaisin kotiin ja menen ensitöikseni suihkuun. Päätän laittautua vähän normaalia enemmän, sillä olen menossa illaksi Helsinkiin ostoksille ja syömään äitini sekä serkkuni kanssa. Mulla on suunnitelmissa tehdä postauksia tässä välissä, mutta aika kuluu kuin siivillä ja huomaan pian, etten ole saanut mitään aikaiseksi huoneen siivoamista ja laittautumista lukuunottamatta.
 
12:30 - Vien veljeni koululle ja lähden kaverini kanssa syömään McDonaldsiin. Kunnon nimipäivälounas siis - ja vielä päivän ensimmäinen ateria.. Meidän kodin lähellä ei ole mitään kivoja ruokapaikkoja, joten lähimpään Mäkkäriinkin ajaa vajaan puolen tunnin verran.
 
14:20 - Heitän kaverini kotiinsa ja ajan takaisin omaan kotiini. En oikeastaan kerkeä edes heittää ulkovaatteita pois, kun lähden takaisin matkaan ja haen toisen kaverini kyytiini. Poikkeamme työpaikkamme kautta ja suuntamme kulkumme kohti Helsingin keskustaa, jossa shoppailen jouluostoksia perheelleni ja kavereilleni. Niin vaikeaa, koska ikinä en tiedä, mitä kenellekin hankkisin!
 
 
Ihanat joulukoristeet Forumissa!
17:30 - Kaverini lähti viiden maissa takaisin omien puuhiensa pariin ja tapaan äitini sekä serkkuni Forumissa. Menemme syömään Piknik-ravintolaan ja tilaan salaatin, unohtamatta maailman parasta minttusuklaakaakaota kermavaahdolla. Ruokailun jälkeen olo on ihan täysi ja istumme rauhassa vaihdellen kuulumisia.
 
18:15 - Lähdemme kohti Tuomaan joulutoria, jossa on vaikka mitä ihania pieniä kojuja täynnä ostettavia tavaroita tai ruokaa. Kiertelemme ympäriinsä ja juomme glögit. Ihanan jouluinen tunnelma, vaikka Helsingissä ei ole yhtään lunta! Jouluvalot ovat kyllä ihana piristys muuten niin mustaan katukuvaan.
 
19:00 - Käymme vielä Suomalaisessa kirjakaupassa, Stockmannilla sekä Marimekon liikkeessä kiertelemässä ennen kotiin paluuta. Äiti tulee kyydilläni kotiin ja käymme vielä tulomatkalla ruokakaupassa pikaostoksilla vain 15 minuuttia ennen kaupan sulkemisaikaa. Mukaan tarttuu kaikkea muuta kuin ruokaa ja kun äiti käy kiireellä hakemassa jotain syötävää, on tuloksena kaksi valmishampurilaista ja nakkipaketti. Haha :D
 

Joulutoria.. Pahoittelen tätä kännykälaadun tasoa :D
21:15 - Vihdoin kotona! Jalkoihin sattuu kaikki se käveleminen ja väsymys painaa silmiä enemmän kuin laki sallii. Makaan sängyllä ja mietin, mitä teen tähän postaukseen. Kyselen ehdotuksia kavereiltani ja saan yhdeltä keskusteluryhmämme jäseneltä vastaukseksi oikein kauniin runon itsestäni, mutta taidan jättää sen julkaisemisen kuitenkin myöhempään aikaan - kiitos kuitenkin Rene!
 
23:00 - Viimeistelen postauksen kuntoon ja mietin, josko lähtisin iltapuuhien kautta nukkumaan. Seuraavana päivänä herätys onkin taas vaille seitsemän, sillä autokoulun kolmas vaihe odottaa kävijäänsä ja hevonen klippaamista.. Nukkumaan pääsen joskus kahdentoista aikoihin.
 
Millainen teidän vapaapäivänne yleensä on?

11 kommenttia

  1. Missä olet töissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en ihan väärässä ole niin Citymarketissa. sori kun vastasin aadan puolesta :)

      Poista
    2. Joo, olen kaupassa töissä :)

      Poista
  2. Pesetkö Champin edellisenä päivänä ennen klippaamista? Tai pyydätkö klippaamasi hevosten omistajien pesemään hevosensa ennen klippausta ettei klipperin terät tylsy? Ja kuinka kovaääninen tuo Listerin Star on? :) T. Klippaamisesta kiinnostunut:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin talvella en pese, mutta kesällä riippuen siitä, onko hevonen hikoillut paljon treenissä edellisinä päivinä. Star ei mun mielestä ole kovin kovaääninen, mutta se on varmaan hyvin käyttäjästä riippuvaa :)

      Poista
  3. Toi Picnicin minttusuklaakaakao on niin hyvää!<3

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä tosi ahkera :D

    VastaaPoista
  5. Herään. Ei jaksas nousta. Koira hyppää mahan päälle ja toinen huutaa vieressä kun raukka ei päse parvisängylle. Juon kahvin. Lösähän sänkyyn taas koirat tulee. Ajattelen jotain vartin. Menen käyttää koirat pihalla. Meen koneelle. Syön katon telkkaria. Meen pihalle. Meen koneelle. Syön. Makaan sängyssä pelaan tabulla ja luen blogeja. Syön. Katon tvtä. Meen koneelle ja nukkuu.
    http://siirijaremu.blogspot.com
    Tota en varmaan ikinä julkase missään kun täällä

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat