maanantai 5. tammikuuta 2015

#478: Kuvapostaus - Talven riemuja

Pitkään aikaan en ole lähtenyt tallilla sillä ajatuksella, että haluaisin ottaa kuvia Champista ihan kuvaamisen riemusta. Tänään pääsin töistä jo aamupäivällä ja auringon paistaessa sain sellaisen fiiliksen, että nyt jos koskaan on aika tarttua kameraan. Taivas oli aivan pilvetön, ilmassa kimalteli lumihiukkasia ja pakkasta oli kymmenisen astetta. Ihanteellinen ilma, mutta kovin haastava kuvaussää!
 
En panostanut kuvaukseen sen kummemmin: hain hevosen tarhasta, harjasin sen nopeasti ja laitoin suojat jokaiseen jalkaan. Sitten vain riimun kanssa kohden maneesin takana olevaa laidunta ja hevonen vapaaksi. Ja millä vauhdissa Champ lähtikään! Se selkeästi nautti siitä, että sai juosta vapaana isolla alueella. Maneesissa se ei koskaan riehu, mikäli sen päästää vapaaksi - tuloksena on aina vain juoksentelua ympyrällä, kuten liinassa ollessa. Jo taluttaessani Champia kohti peltoa se vinkui ja steppaili innoissaan.
 
Kuvaaminen oli siis hetken mielijohde, enkä viihtynyt kylmässä kameran kanssa viittä minuuttia pidempään. Kuvien rajaus ja muokkaus onkin vähän puolitiessä, mutta toivottavasti tunnelma välittyy ruudun toiselle puolelle! Hetken juoksenneltuaan Champ rauhoittui syömään jäisiä heinänkorsia ja suuntasimme takaisin talliin. Päivän ohjelmaan kuuluikin lopulta pitkä maastokävely hevoskaverin kera ja meillä oli oikein ihana tallipäivä.
 
Mikä kuvista on suosikkisi? :)
(Klikkaa kuvat isommiksi, jotta ne näkyvät parempilaatuisina)
 
















 

56 kommenttia

  1. Niin ihania jokainen. Suosikiksi valitsen kaikki ne, joissa on kaikki 4 jalkaa ilmassa! Ne on jotenkin niin sävähdyttäviä, ja antaa tänne sohvallekin tunteen siitä, mitä vauhtia herra on oikeasti päästellyt!
    Oikein hyvää vuoden jatkoa ja uutta kisakautta teille. Minä jatkan tuntsarituupparina, mutta tyytyväisenä sellaisena :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos paljon! :) Oikein ihanaa vuodenjatkoa sullekin!

      Poista
  2. Ihania kuvia! Champ näyttää siltä, että on tyytyväinen elämäänsä ja blogin perusteella pidätkin siitä todella hyvää huolta! :) Voisitko vastata tähän; kuinka iso alue tuo Champin selän karvainen kohta on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Mä en osaa arvioida alueen kokoa, mutta olen klipannut sen vähän tyhmästi liian taakse - voisi alkaa heti sään kohdalta ja loppua 5cm aiemmin..

      Poista
  3. 3, 4, 7 ja 14
    Kaikki oli kyllä todella kivoja!

    VastaaPoista
  4. 4,6 ja 12 oli parhaimmat vaikka kaikki oli kyllä tosi upeita! :)

    VastaaPoista
  5. 9. kuva oli lemppari!

    VastaaPoista
  6. 2, 8 tai 12 :-) Ihania

    VastaaPoista
  7. 5. ja 8. olivat minun lempparit, vaikka kaikki oli kyllä kivoja!

    VastaaPoista
  8. Sulla on kyllä niin UPEA hevonen, voi että <3 ja kuvat ovat jotain NIIN hienoa!

    VastaaPoista
  9. Aivan älyttömän upeita kuvia! Champ on kyllä niin hieno hevonen, miks meijän hevosii ei koskaan kiinnosta poseerata tolleen ku Champ? :D Niitä ei kyllä juokseminen kiinnosta samalla tavalla ku sun heppaas! :D

    VastaaPoista
  10. Voi että Champ näyttää nauttivan elämästään näissä kuvissa! :) Mutta mun silmään pisti toi pää-klippaus, miks oot tehny sen? Huomasin sen viime postauksessaki, en tiiä onks se ollu jo aiemmissakin postauksissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut sillä koko sen ajan kun se on ollut Suomessa ja mun klippaamana :) Champin korvia ei pysty klippaamaan ilman rauhoitusta, eikä mulla itselläni ole rauhoittavaa. Jätän siksi puolet päästä klippaamatta :)

      Poista
    2. Mun mielestä näyttää myös tosi typerältä. Mikset jätä koko päätä ajamatta?

      Poista
  11. 12 :) Champin ilme on ihan semmonen että "Hei kaikki mä oon NAKU!!!"

    VastaaPoista
  12. 12. Kaikki muutkin hienoja

    VastaaPoista
  13. Huippua että uskalsit päästää sen juoksentelemaan, muistaakseni jossakin vaiheessa pohdit sitä turhana riskinä :) Mutta hevoset nauttivat kyllä tuollaisesta, Champ näyttää perin onnelliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ilman suojia en uskalla päästää, mutta nyt pohja oli muuten ihan ok ja suojat jalassa, niin hetkeksi uskalsin sitten päästää :)

      Poista
  14. Ehottomasti 5.!! ❤ Champin ilme on sellai et "hetkonen mite nää jalat nyt oikee asetellaa?" :D okei kaikki on hyvii! ;)

    VastaaPoista
  15. Kaikki kuvat on todella kivoja! Ihana postaus.

    VastaaPoista
  16. Vautsi! ihania kuvia ❤ Vitonen on kyllä ainakin hauskin :D

    VastaaPoista
  17. Ihania! ♥ Mun lemppareita oli 5, 6 ja toka vika! :D

    VastaaPoista
  18. Miksi Champin pää on "puoliksi" klipattu? Ja sulla oli joulukalenterissa arvonta, mutta en ole missään postauksessa huomannut että olisit ilmoittanut voittajaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mussukka ei anna klipata korvia, ni on tollai siistimpi :))

      Poista
    2. Champin korvia ei pysty klippaamaan ilman rauhoitusta, eikä mulla itselläni ole rauhoittavaa. Jätän siksi puolet päästä klippaamatta :) Ja joulukalenterin arvonnan voittaja on ilmoitettu tälle henkilökohtaisesti sähköpostilla, Wahlsteneiden puolelta palkinto on toimitettu eteenpäin!

      Toiselle anonyymille: Yrititkö olla hauska? Harmi, ettet onnistunut :)

      Poista
    3. En yrittäny? Eikö toi pitäny iha paikkaansa mitä sanoin? :/ Ei ollu siis mikää kettuilu kommentti! :D Tai siis et kun champ ei anna niitä korvia klipata ni näyttäis hullulta jos vaan korvissa ois karvat? Mäki jättäisin kyl ehkä koko pään klippaamatta..

      Poista
    4. Joo on ihan totta, mutta kommenttisi vaikutti vain hiukan ilkeämieliseltä :)

      Poista
  19. Ihania, näyttää ihan kuin Champilla olis herat :3

    VastaaPoista
  20. Nää on kaikki niin upeita kuvia, ihana Champ! :3

    VastaaPoista
  21. Onko Champin toinen silmä sininen? :D Näisä kuvissa kiinnitin huomiota asiaan, kun ovat niin ihanan kirkkaita ja upeita kuvia muutenkin! c: Kaikki lemppareita, etenkin ne kun on 4 jalkaa ilmassa :D

    VastaaPoista
  22. Huh mitä menoa, makeita kuvia! :D

    VastaaPoista
  23. Ootko koskaan tippunut Champilta pahasti? Ja mahtavia kuvia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan tippunut siltä (kopkop).. kiitos! :)

      Poista
  24. Hienoja kuvia kaikki, mutta mun suosikit on 2. ja 5. kuva. Eteenkin viidennessä kuvassa on kunnon "maantiekiitäjä" meininki hevosen silmissäkin :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat