keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

#527: 4 Your Horse

Nyt kun ollaan jo päästy pääsiäisen ohi ja herätty vihdoin siihen ajatukseen, että kesä voi todellakin joskus tulla (ulkona on yli 10 astetta lämmintä, jes!) on varmasti oikea aika suunnata katseet kohti ensi syksyä. Kukapa sitä kesää siinä välissä edes haluaisi miettiä ;) Mutta syksyllä tapahtuu aina niin paljon: ehdoton kohokohta taitaa olla Helsinki International Horse Show 22.-25.10., josta on muodostunut itselleni jokavuotinen perinne.
 
Oletteko te jo laskeneet päiviä HIHSin alkuun? Ehkä vähän korni ajatus, mutta itselleni ei mitenkään epätavallinen. Meillä on nimittäin kaveriporukan kesken laskuri, joka näyttää jäljellä olevat päivät tuohon odotettuun hetkeen. HIHS on varsinkin viimeisen kahden vuoden aikana muuttunut mulle yhdeksi vuoden tärkeimmistä hetkistä, sillä silloin saamme viettää kavereiden kanssa viikon irtioton normaalista arjesta ja olla mukana järjestämässä Suomen isoimpia hevoskisoja omalta osaltamme. Edellisen vuoden tapaan myös tänä vuonna tulette näkemään juttuja Horse Show'sta tämän blogin puolelta, sillä jatkamme yhteistyötä.
 
"Kansalaiskeskustelu hevosten koulutuksesta ja hyvinvoinnista on aktiivista, mikä ajankohtaisti 4YourHORSE -tilaisuuden järjestämisen. Kansainvälinen Helsinki Horse Show kerää suuren yleisön ja median huomion ja antaa samalla tälle tärkeälle asialle mainion näyttämön, tapahtumajohtaja Tom Gordin perustelee."
 
Itse neljäpäiväisten kisojen lisäksi tämä vuosi tuo mukanaan jotain uutta tapahtuman yhteyteen, kun Helsinki Horse Show ja Suomen ratsastajainliitto tekevät yhteistyötä 4 Your Horse -tilaisuuden merkeissä tiistaina 20.10. klo 14-23. Päivän sisältöön kuuluu asiantuntijaseminaareja luentoineen 14-18 välissä ja live-esityksiä Jäähallissa 19-23 ajan. Olette ehkä jo kuulleet tapahtumasta, sillä sen pressitilaisuus oli viime kuun loppupuolella ja se herätti heti kovasti mielenkiintoa hevosharrastajien keskuudessa.
 


Kilpaurheilun ja hevosten hyvinvoinnin yhdistäminen puhuttaa - näissä kuvissa on esimerkkejä hetkistä, jolloin kilpailija antaa arvostuksensa hevosystävälleen kilpaurheilun lomassa.
Tilaisuuden pääasiantuntijana tullaan näkemään australialainen filosofian tohtori ja kilparatsastaja Dr. Andrew McLean, joka tunnetaan myös yhtenä maailman arvostetuimmista hevoskouluttajista. Muita jo julkistettuja luennoitsijoita ovat kotimaiset Tuire Kaimio (kansainvälisesti ansioitunut hevoskouluttaja) sekä lännenratsastaja Kari Vepsä (tunnettu "hevoskuiskaaja" ja hevosten kouluttaja).
 
Tapahtuman lipunmyynti alkaa 5. toukokuuta ja lippuja voi ostaa Lippupalvelusta. Pienen lisämausteen lippujen ostoon tuo se, että jokaisesta ostetusta lipusta lahjoitetaan yksi euro myöhemmin valittavaan hevosten hyvinvointiprojektiin.  Lisää luennoitsijoista ja tapahtumasta voit lukea täältä.

Tänään alkoi myös huhtikuun megatarjous, jossa koko World Cup -sunnuntai Horse Show'ssa hintaan 69€ - normaalisti hinta olisi 140€! Kannattaa siis hankkia liput hyvissä ajoin, sillä tänä vuonna parhaat paikat menevät aikaisin. Sunnuntaina ohjelmassa on World Cup -luokan lisäksi muita kotimaisia ja kansainvälisiä luokkia sekä tarjolla maukas brunssi Pepe'sissä, joten päivästä saa tehtyä oikein hemmotteluntäyteisen.
 
Oletko sinä ajatellut osallistuvasi 4 Your Horse -tapahtumaan tai HIHSiin?
 

5 kommenttia

 1. Oon asunut Rovaniemellä viimeiset neljä vuotta ja nyt vihdoin muutan takaisin etelään ja totta hemmetissä aion nyt osallistua! Kaikkeen! :D Ollut niin ikävä HIHSiäkin. Mun mielestä tosi hienoa, että kisojen yhteyteen järkätään noita seminaareja yms. En malta odottaa! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla :) ja vitsi, Rovaniemellä oli varmaan hauskaa :D

   Poista
 2. Todellakin menen =)

  VastaaPoista
 3. Voiii, siellähän oli tuttu poni kuvassa. <3 Ikinä en oo Hihs:ssä ollut, olisko jo aika reipastua sen suhteen (KYLLÄ). :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat