lauantai 2. toukokuuta 2015

#539: Bloggaajatapaaminen Horse&Riderilla

Tasan viikko sitten lauantaina pääsin jälleen tapaamaan bloggaajakolleekoitani Keravalla, kun Siiri järjesti meille tapaamisen Keravan Horse & Riderilla. Luvassa oli varsin monipuolinen ilta, sillä ohjelmaan kuului muiden bloggaajien kanssa jutustelun lisäksi Horse & Riderin yrittäjän Maria Niskasen kertomukset yrityksensä historiasta ja toimintaperiaatteista, muun muassa Kingslandiakin edustavan Sari Viljakaisen puheenvuoro ja monelle entuudestaan tutun Chia de Gracian yrittäjän Mirva Kettusen tietoisku yrityksestään. Paikalla oli myös hevosvalokuvaaja Emmi Kähkönen, jolta pystyimme kyselemään vinkkejä valokuvaamiseen. Kaikkea siis laidasta laitaan!
 
Meille oli katettu esille salaattibuffet, josta jokainen sai valita mieleisensä annoksen. Itse yhdistelin hienosti samalle lautaselle niin karkit kuin salaatinlehdetkin ja jouduinkin tämän takia naurunalaiseksi. No, vatsassahan ne viimeistään sekoittuvat! Alkumaljojen ja muun hälinän jälkeen asetuimme aloillemme kuuntelemaan Marian puhetta hänen yrityksestään. Hän kertoi meille vähän omia taustojaan ennen yrityksen ostoa, nykyistä tilannetta ja tulevaisuuden suunnitelmia. Jos jokin yksittäinen asia pitäisi mainita, niin ehdottoman ihanaa oli kuulla se hyvä fiilis ja asenne, jolla Maria liikettään vetää! Nämä ajan vaativat todellista yrittäjähenkisyyttä ja jokainen, joka havittelee suurempaa profiilia markkinoilla, ansaitsee hatunnoston.
 Tämän paidan ostin, eikö olekin ihana!

Keravan Horse & Rider on itselleni tuttu liike jo todella monen vuoden takaa, sillä isäni asuu Keravalla ja olen käynyt liikkeessä jo silloin, kun se oli edellisessä liiketilassa. Nykyisen omistajan aikaan vierailut eivät ole enää olleet niin säännöllisiä, mutta olin vieraillut uusissa liiketiloissa kerran aiemmin. Maria kertoi hieman periaatteista, joilla hän valitsee tuotteita myytäväksi: toki hinta-laatusuhteen, ulkonäön, materiaalin ja kestävyyden tulee olla hyvä, mutta lisäksi hän pyrkii valitsemaan mukaan myös hieman erikoisempia värejä ja malleja. Sellaisia, jotka eivät välttämättä mene "kuumille kiville", mutta herättävät mielenkiinnon. Yhtenä tällaisena oli liikkeestä löytyvät ratsastushousut erikoisella printtikuviolla. Räväkämmälle persoonalle oikeat kultakimpaleet!
 
Merkkejä liikkeestä löytyy laidasta laitaan: kalliimpia, keskihintaisia ja vähän halvempia. Mukana oli monia omia suosikkejani, kuten Animo, Kingsland ja Esperado. Tuollaiseen kauppaan on aina petollista mennä, sillä sieltä haluaisi kantaa kotiinsa ison kasan mitä ihanampia tuotteita. Harmillisesti rahapussin nyörit olivat tiukasti kiinni, joten omat ostokseni jäivät melko pieniksi. Horse & Rider on myös rehujen maahantuoja, joten liikkeestä löytyy todella kattava valikoima erilaisia rehuja ja lisäravinteita hevosille.
  
Ostin itselleni kesäksi aivan älyttömän ihanan Euro-Starin hihattoman paidan. Se on teknistä materiaalia, ei siis perinteistä puuvillaa, joten sen pitäisi olla vähän normaalia t-paitaa viileämpi. Rakastuin sen väriin, sillä tummansiniseen tuo ihanaa eloa pienet vaaleanvihreät ja vaaleanpunaiset yksityiskohdat. Tuo paita on päässyt käyttöön valmennuksissa lämpiminä päivinä ja odottelen jo innokkaasti uuden lämpöaallon saapumista, jotta voisin kaivaa paidan kaapista päälleni.
 
Ja koska ostin sinisen paidan, päätyi hankintaan myös samaan sävyyn sopiva lippis. Merkki oli HV Polo, joka näkyy selkeästi lippistä koristavista merkeistä. Muita ostoksiani oli Stubbenin satulasaippua, sillä tällaisena varusteiden suursiivoajana olen kuluttanut entisen loppuun puolessa vuodessa.. Pitäisiköhän hillitä tahtia :D
 
Laitettiin Kaktun kanssa kypärät päähän: mä etsin pienimmän mahdollisen ja Kaktu isoimman :D

Tässä sekä ostokseni, että saamamme tuliaiset :)
Horse & Rider tarjoaa teille lukijoille mahdollisuuden tehdä hankintoja Keravan Horse & Riderin myymälästä tai nettikaupasta -15% alennuksella seitsemän päivän ajan tämän postauksen julkaisemisesta! Tarjous koskee kertaostoksia ja sen saa esittämällä alekoodin AadaHR15  kassalla. Jos jotain akuuttia hankintaa on tiedossa, kannattaa tämä tarjous ehdottomasti hyödyntää!
 
Onko Keravan Horse & Rider teille ennestään tuttu ratsastustarvikeliike?

7 kommenttia

 1. Pystyykö alennusta hyödyntämään nettikaupassa?

  VastaaPoista
 2. Tuossahan lukee että myymälästä tai nettikaupasta. Joten eiköhän sitä sitten pysty. :)

  VastaaPoista
 3. miten eilen meni kisoissa ?? :) En kerenny kattoo loppuu asti.. t.Se joka halusi sun kaa kuvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee paremmin postausta huomenna, mutta lyhyesti: 110cm ratsastin tosi huonosti ja 120cm paljon paremmin :D

   Poista
 4. Oisko sulta apua, kun en mistään netistä meinaa löytää..

  Paljonko on normi hevosen laukkavälit innareissa, yhdellä, kahdella, kolmella, neljällä, viidellä ja kuudella laukka-askeleella?

  Kiitos jo, jos viittit vastata! (:

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat