sunnuntai 10. toukokuuta 2015

#544: Pitsiä ratsastusvaatteissa?

Kerroin Tampereen hevosmessuista kertovan postauksen yhteydessä kisapaidasta, jonka sain mukaani Top Equestrianin pisteeltä. Huhtikuun lopulla päätimme toteuttaa pienen kuvaustuokion: hevonen laitettiin oikein hienoksi ja meidät molemmat puettiin kisatamineisiin! Pakkohan se on fiilistellä kisakauden alkua, vaikkei meitä hetkeen kisapaikoilla hyppäämässä nähdäkään ;)
 
Kyseessä on siis Cavallieran kisapaita, jossa yhdistyy paitsi urheilulliset ominaisuudet, myös nykyajan kuumimmat trendit. Jokainen on varmasti huomannut, miten normaalien vaatekauppojen hyllyt ovat pursunneet viimeisen vuoden aikana mitä ihanimpia pitsiunelmia: paitoja, hameita, mekkoja, jopa housuja pienin tai vähän isommin pitsikoristein. Nyt myös ratsastustarvikemerkit ovat tarttuneet tähän muotivillitykseen ja julkaisseet uusissa mallistoissaan varusteita, joissa on pitsiä mukana. Ainakin itse olen ihan rakastunut!

Nyt on paljon kuvia, ja paljon samanlaisia kuvia! En osannut valita :D




 
Cavalliera valmistaa vähän erikoisempia ratsastusvaatteita ja Top Equestrian on ottanut valikoimiinsa muutamia heidän tuotteitaan. Hypistelin messuilla tämän kyseisen kisapaidan lisäksi myös saman merkin kisatakkia, jossa oli todella kivat kaulukset yksityiskohtineen. En ole aiemmin törmännyt kyseiseen valmistajaan, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan, löytyykö näitä samoja tuotteita muistakin ratsastustarvikeliikkeistä.
 
Saamassani kisapaidassa on yläosa tummansinistä kukkakuvioin koristeltua pitsiä, mutta sen alla on hihoja lukuun ottamatta ihonväristä kangasta, mikä estää läpinäkyvyyden. Alaosa on tummansinistä ja hyvin joustavaa kangasta, hihansuut ja kaulus valkoista kangasta. Kauluksen yksityiskohtana on vähän blingblingiä, ei kuitenkaan liikaa - juuri sopivasti tuomaan oman lisämausteensa paitaan. Päälle pukeminen on helppoa, sillä takana on noin 15cm pitkä vetoketju. Ei siis tarvitse napittaa!






 
Mulla on kaapissa kisaamista varten tällä hetkellä Pikeurin ja Animon blingblingillä varustetut kisapaidat sekä Spooksin pienellä röyhelöllä koristeltu versio. Nyt mukaan liittyi tämä pitsiunelma Top Equestrianilta. Mulla tulee oikein vaikeuksia valita, mitä puen päälle kesän kisoihin. Ja ennen kaikkea toivon tietysti, että kisoissa on niin lämmin, ettei takkia tarvitse pukea nättien paitojen päälle ;)
 
Mulla on paita koossa L, sillä M kokoa ei messuilla enää ollut jäljellä. Tuo L on kuitenkin ihan sopiva, mutta varmasti myös koon pienempi versio olisi mahtunut päälleni kankaan venyvyyden ansiosta. Tämä on sitten sellainen mukava kisapaita, sillä muut paitani ovat melkoisen tiukkoja ja niiden kanssa olo saattaa tuntua välillä jopa hivenen ahdistavalta. Top Equestrian myy näitä paitoja erilaisissa väreissä ja malleissa, mukana on esimerkiksi pitkähihaisia.

Tässä ovistoppari. Kuvassa se on liian alhaalla ja kiinni vain ylhäältä, sillä tuossa karsinassa
oli yksi lenkki valmiina tuolla korkeudella, eikä viitsitty yhden kuvan takia virittää koko komeutta uudelleen.
Mutta kyllä tästä varmaan idean tajuaa? :)



Loppuun vielä söpö kuva Champista. Riders Innissa eräs suomalainen ammattiesteratsastaja totesi pojasta, että se on "suloisen pyöreä" kun totesin sen olevan läski :D
Haaveilin ikuisuuden verran Anna Scarpatin karsinaverhosta ja ovistopparista, mutta hankin Helsingin messuilta oviverhon muusta liikkeestä - Tampereelta mukaan tarttui vihdoin tuo oma unelmaostokseni eli ovistoppari. Kaikille tämä kyseinen tuote ei varmaankaan ole tuttu? Kyseessä on siis pieni verho/pala kangasta, joka laitetaan karsinan oven eteen oven ollessa auki. Hevonen ei pääse karsinasta ulos, mutta voi katsella avoimesta ovesta käytävän tapahtumia paremmin kuin suljetun oven takaa. Valvomatta hevosta ei tietenkään kannata jättää, ettei vahinkoa pääse käymään.
Oletteko te nähneet pitsikuosia ratsastusvarusteissa?
Mitä olette tykänneet?

Ps. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

34 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiva paita! Itselläni on pitsipaikkaiset kisahousut :D

    VastaaPoista
  3. Millä putsaat kypäräsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostais tietää miten putsaat kypäräsi :)

      Poista
    2. Hmm mä en osaa nyt vastata tähän mitään kun en putsaa sitä kunnolla koskaan itse, äiti hoitaa sen puolen onneksi ;) mutta mä kysyn häneltä vaikka huomenna!

      Poista
  4. Hieno paita ja upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
  5. Meillä on tallilla noita Christina Sportin satulahuopia muutama, ja en voi kuin kehua. Ihan mielettömän hyvän tuntuisia, tukevia ja paksuja huopia jotka ei mene pesussakaan huonoksi, pysyy hyvin paikallaan ilman kiinnitysremmejä -> nopeampi satuloida. Jos mulla olisi oma hevonen, ehdottomasti ainakin pyrkisin noita huopia sille hankkimaan. Ok, kalliihko hintahan niissä on mutta se tulee kyllä taatusti takaisin huovan käyttöiässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun sori, puhuitkin Anna Scarpatista. Mutta siis jumahdin tuohon Christina Sportiin kun se tuolla Top Equestrianin sivuilla oli ekana :D

      Poista
    2. Joo mä haluaisin niin paljon niitä, mutta hinnan takia vielä toistaiseksi jäänyt hankkimatta. Vaikka varmasti kestävät paremmin kuin perushuovat :)

      Poista
  6. Mä en kyllä lämpee yhtään tolle pitsipaidalle :o vois olla ihan kiva baaripaitana (ilman noita valkoisia osia) mutta ei mielestäni EI sovi ratsastusmaailmaan ollenkaan. Jotenkin liian hutsahtava jollain tapaa? Onhan se kiva että tuodaan oikeasti erilaisia vaatteita mutta mä näen tuossa korsetin jonka päälle on heitetty ah niin muodikas pitsitoppi. Tarkoituksena ei ole loukata sinua eikä vaatteen suunnittelijaa, ei vaan miellytä mua :) itse pysyttelen "hurjan räväkässä" sinimustavalkoisessa KLn kisapaidassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no, mä tykkään itse hirveästi kaikista pitsijutuista ihan normivaatteissakin ja käytän sellaisiakin vaatteita ihan arjessa mitä jotkut saattaisivat käyttää vain baarissa, tietysti hyvän maun rajoissa :) tämä paita ja "muotivillitys" muutenkin jakaa varmasti paljon mielipiteitä! Eikä siinä mitään väärää ole jos ei tykkää, tylsäähän se olisi jos kaikilla samanlaiset vaatteet päällä. Tuo mainitsemasi KLn paita on kanssa tosi kiva ;)

      Poista
  7. Ihana hymy sulla! Aivan ihanan aurinkoinen! Ootte Champin kanssa niin pirteän näköisiä ja tuo kisa-asu mätsää täydellisesti Champin satulahuopaan. Oi että! :) on pakko olla kateellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kamalasti tästä kommentista, tuli ihan hymy huulille :) mutta kateellinen ei kande olla, hehe ;)

      Poista
  8. Tosi amhtava blogi sulla ja liityinkin lukijaksesi. Ihania kuvia! Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Käyn katsomassa blogiasi :)

      Poista
  9. Apua haluun tollasen kisapaidan!! Oon nyt ihan rakastunut :D

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä kisavaatteitten pitäisi olla vähemmän baarivaatteen näköisiä, tämähän on tietenkin vain mun mielipide, mutta ei ole mielstäni hirveän kaunista tai siistiä. Mutta kaunis olet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olen samaa mieltä, että kisavaatteiden tulee olla siistejä. Se siisteys on ehkä se joka jakaa paljon mielipiteitä: mikä on siistiä kenenkin mielestä. :) kiitos!

      Poista
  11. On kyllä ihan super ihana tuo kisapaita, me like! :)

    VastaaPoista
  12. Tuo paita kyllä tulee tosissaan jakamaan mielipiteitä, itse en siitä pidä. Tai ajatus on hyvä mutta toteutus voisi olla parempi, esim. vaan hihat vois olla pitsiä tai tuossa nuden osan alla olisi ihan vaan samanvärinen kangas. Silloin nuo timantitkin toisi sitä hienostunutta, pientä yksityiskohtaa :) Jotenkin tästä tulee nyt mieleen vaan sellainen halpa ginan toppi :/ ei siis täysiätyrmäys ainakaan mun osalta, eri toteutuksella voisi ollakin hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun heitit tuon ajatuksen samanvärisestä kankaasta nuden tilalla, niin se voisi myös toimia tosi hyvin! Mä olen itse sellaisten ginan vaatteiden "suurkuluttaja", joten en pysty tuomitsemaan :D mutta kiva, ettei täystyrmäystä tullut!

      Poista
  13. Ihana toi paita :)! pitää katella olisko jotain kivaa paitaa pinkkinä, sillä vihdoin uskaltauduin ottamaan kisaväreihin myös omaa lempiväriä ruuna-otuksesta huolimatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että uskaltauduit, kyllä saa vähän olla väriä vaatteissa ;) mullakin perus tummansinisen lisäksi vaaleanpunainen ja fuksian värinen paita! Kivaa väriä :)

      Poista
  14. :D IHANA! Oisipas pikkuisen ihana paita

    Itse tosin en ottaisi,sillä jäisi varmaan tuo pitsikuvio rusketuksen muodossa harteilleni...:D

    VastaaPoista
  15. Mä voisin kuvitella käyttäväni tota paitaa muuten mutta ei kyllä mielestäni sovi kisoihin tai ratsastukseen yleensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä taas en käyttäisi tuollaisenaan muutakuin juuri ratsastuksessa :) tästä näkee hyvin mielipide-erot!

      Poista
  16. Heippa, minkä kokoisia vaatteita yleensä käytät, eli ovatko Cavallieran vaatteet erityisen pientä mitoitusta tms.? Suunnittelin tilaavani Horzelta Cavallieran t-paidan ja kokotaulukko on vähän ihmeellinen, koska siinä on uskoakseni ilmoitettu vaatteen mitat, ei käyttäjän... Mutta en ole asiasta ihan varma.

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat