tiistai 30. kesäkuuta 2015

#570: Kuvapostaus - Juhlia juhlien perään

 
Alkukesä on tyypillisesti aikaa, jolloin juhlia tulee kierrettyä koko vuoden edestä. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna kiersin muutamien kavereideni ylioppilasjuhlia vieraan ja kuvaajan roolissa, kun taas menneenä viikonloppuna pääsimme juhlistamaan omassa kodissamme Paulan eli isäpuoleni tyttären rippijuhlia. Tulevana viikonloppuna suuntaan matkani Joensuuhun, tällä kertaa vuorossa on ihanan serkkuni häät. Aurinkoiset säät ovat onneksi hellineet jokaista juhlapäivää, joten toivotaan saman kaavan jatkuvan vastaisuudessakin.
 
Hevosrintamalla kaikki rullaa entiseen malliinsa ja mulla on tekeillä kasa postauksia mitä erilaisimmista aiheista: normaaleista treeneistämme, Riders Innin estevalmennuksesta viime viikolta, Champin nykyisestä ruokinnasta ja vaikka mistä muusta. Vuorokaudessa kuitenkin loppuvat tunnit kesken, sillä työviikko venyy parhaimmillaan reilun 40 tunnin mittaiseksi ja siihen päälle pitäisi keretä ratsastamaan hevonen ja hoitaa kotitöitä, lähettää kuvia niitä kaipaaville ja joskus nähdä ystäviäkin. Loppuviikon ohjelma onkin yksi iso sekametelisoppa, sillä keskiviikkona lähden suoraan töistä Turkuun ja palaan sieltä torstaina iltamyöhään keretäkseni töihin perjantaina aamukuudeksi, jotta voin taas iltapäivällä lähteä Joensuuhun koko loppuviikoksi. Onneksi Champilla on ihana ja tunnollinen liikuttaja, joten sillä ei ole mitään hätää.
 
Pientä kesäreissua siis tiedossa! Ajattelin, että haluan julkaista tähän väliin muutamia kuvia näistä menneistä juhlista. Hevoskuviahan nämä eivät ole, mutta ehkä tämä tuo pientä vaihtelua blogin aiheeseen. Viikonloppuna Champ pääsi ihailtavaksi, kun muutama juhlavieraista kävi katsomassa ruunaa kanssani tallilla. Eräs nuori kuusivuotias, hevosista kovin innostuneena, totesi mulle suunnilleen näin: "Sun poni on aika iso. Se on vähän jännittävää, kun se on niin korkea". Onneksi Champ osaa huomioida näitä pikkuisempia vähän hellemmin - se lähinnä puhisee pehmeällä turvallaan lapsen poskea vasten ja miettii, josko tuosta joskus isompana kasvaisi kunnon hevoshullu.
 
Ihanaa, aurinkoista ja helteistä alkanutta viikkoa jokaiselle :)
 
Ensin muutama ottamani kuva Paulasta. Tajusin tässä, että meidän pihalla on ihan kivoja kuvauspaikkoja!





Parina iltana olemme käyneet eri porukoilla kuvaamassa läheisellä rannalla tunnelmakuvia.





 
Vaikea ehkä uskoa, mutta tätä kuvaa ei ole muokattu juuri ollenkaan. Otin sen meidän ikkunasta, kun toissaviikolla oli uskomattoman hieno auringonlasku!
 

24 kommenttia

  1. Ootko menossa ruisrockkiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en pääse, kun serkkuni häät ovat samaan aikaan toisella puolella Suomea :( harmittaa kyllä, mutta onneksi weekendit vedetään tänäkin vuonna tuttuun tapaan!

      Poista
  2. Oot kyllä tosi kaunis! Niin iloinen joka videopostauksessa ja kuvassa :)

    VastaaPoista
  3. Hienoja ja tunnelmallisia kuvia! Oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! ♥ Sä oot tooooooosi kaunis!

    VastaaPoista
  5. Aada olet todella taitava ratsastaja, huippu valokuvaaja ja maailman kaunein! <33

    VastaaPoista
  6. Todella hienoja kuvia, wau! :)

    VastaaPoista
  7. Oletko sama Aada joka on kaktun ja Emmin yhteisessä videopostauksessa? Siinä missä kerrotaan hassuja asioita toisistaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko kulisseissa videoita? :D

      Poista
    2. En ole, vaikka moni niin on ainakin joskus luullut :D

      Poista
    3. Sitä niitten yhteistä videopostausta :D sitä missä ne on siinä penkin päällä ja sit se penkki rysähtää kun ne nousee :D

      Poista
  8. Kuka Champia liikuttaa? :) Olisi kiva joskus jos tekisit postauksen tästä Champin hoitajasta; mitä hän tekee, miten hänestä tuli liikuttaja/hoitaja ja mitä mieltä hän on Champista. Ois kiva myös nähdä videolla kun hän ratsastaa! Onko Champilla paljonkin ihmisiä, jotka tulevat liikuttamaan hevosesi tarpeen tullen vai vaan tietyt ja harkitut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä tästä aiheesta jossain välissä oman postauksen :)

      Poista
  9. Aada,

    Paulasta on kasvanut kaunis nuori neito - todella hienoja kuvia hänestä. Ja hienoja upeita kuvia sinusta, olet kaunis nuori nainen :)

    Onneksi olkoon vielä kerran siitä asiasta, jonka muut saanevat kuulla lähiaikoina ;)

    t. iskä

    VastaaPoista
  10. moikka! tämä ei tähän postaukseen kuulu, mutta luulisin että huomaat kommentin näin helpommin mitä edellisen postauksen alla :) kysyisin oisko sun kuvaajalla kuvia dumin kisoista, olin sun kanssa samassa luokassa eli 110 cm, sellanen kimo heppa mulla! ajattelin vaan että jos kuvaajasi sattui kuvaamaan myös muita! :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat