sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

#578: Kolme kertaa maaliin asti

Jännitystä, onnellisia hetkiä, iloa, helpotusta ja hauskuutta - muiden muassa niistä koostui tämän viikonlopun Salon kansalliset estekisat omalta osaltani. Hevonen nukkuu vihdoin omassa karsinassaan kotitallillaan, itse yritän kuitata viimeisen viikon aikana kertyneet univelat kellahtamalla peiton alle jo heti tämän postauksen julkaisun jälkeen. Pakko silti hieman hehkuttaa etukäteen, ennen varsinaisia kisapostauksia: tein sen, voitin itseni.
 
Voitontahtoa on kahdenlaista, negatiivisempaa ja positiivisempaa. Negatiivisen voitontahdon myötä haluat olla parempia kuin muut, kun taas positiivisen voitontahdon lähtökohtana on se, että haluat voittaa itsesi. Ymmärsin tuon pienen, häilyvän eron viikonlopun aikana ja onnistuin pääsemään fiilikseen, joka mahdollisti oman onnistumiseni. Kaikki viikonlopun kolme starttia maaliin, tuloksetkaan eivät katastrofaalisia: metrin luokasta ruusuke puhtaalla radalla, 110cm luokassa yksi ratsastajasta johtuva kielto ja 120cm luokassa viimeisen esteen puomi harmittavasti alas. Nousujohteisesti, sillä isoin luokka oli ratsastuksellisesti parhain.
 
Eihän nuokaan suoritukset tyylipuhtaita olleet, ei sinne päinkään. Säätämistä, jännittämistä, vääriä ratkaisuja. Mutta niistähän me opimme! Ja jottei ihan epätoivoon vaivuttaisi, mahtui mukaan myös oikeita valintoja, yrittämistä ja tsemppausta. Tästä enemmän sitten tulevalla viikolla :)
 
Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu, kiitos!
 
 

14 kommenttia

 1. Potkiiko champ muita hevosia? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei potki, mutta välillä mun jalkaa, jos se on pohkeen takana. Laitan siis varmuuden vuoksi rusetin, ettei monota vahingossa samalla muiden hevosia :)

   Poista
 2. Hieno homma, onnea onnistuneista radoista! Mikään ei ole tärkeämpää kuin juuri positiivinen kokemus itsellesi ja Champille, virheethän ovat oppimista varten :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestystä! :) Upea ratsukko niin paikanpäältä kuin ruudun takaakin. ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea menestyksestä! Mitä tykkäsit kisapaikasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva paikka, hyvät kisat ja rento fiilis :)

   Poista
 5. Sulla näyttää olevan Parlantin varret? Minkä malliset ovat ja mista mahdoit ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Ostin ne Saksasta jostain kaupasta vuonna 2012 muistaakseni, en muista mallia, mutta koko on S+ :) nyt olisi hankinnassa Parlantin saappaat, koska tykkään niin kovasti.

   Poista
 6. Voi miten hienoa, mä jännitin teidän tuloksia equipesta, onnea!:)

  VastaaPoista
 7. Sekä onnistumisen että oivaltamisen tunteita siis, tosi hieno homma!;)
  Champilla muuten ihana ilme tuossa tokavikassa kuvassa;D

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat