torstai 14. tammikuuta 2016

#677: Kuvapostaus - Freezing cold

Jos olisitte olleet viikko sitten kärpäsenä katossa tallireissullani, olisitte saattaneet naurahtaa muutaman kerran. Tiedättekö, miltä näyttää toppavarusteisiin sulloutunut ihminen, joka makaa vatsallaan lumihangessa ja zoomailee jäätyneitä risuja kameransa kanssa? Varsinkin yksi hetki on ylitse muiden: kun niillä toppavarusteilla pitää kammeta itsensä ylös siitä makuuasennosta. Parasta viihdettä kaikille muille paitsi tekijälle itselleen.

Viime viikon torstaina oli sellainen päivä. Pakkasta oli tosiaan lähemmäs kolmekymmentä astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Olihan mun aivan pakko kaivaa kamera tallille mukaan ja napsia niitä omasta-mielestäni-todella-taiteellisia-kuvia yhdestä jos toisestakin kohteesta. Hevoset ainakin toljottivat kummastuneena, kun pyllistelin mitä erilaisemmissa asennoissa yrittäen saada haluaamaani lopputulosta aikaiseksi. Huvittavin tilanne taisi olla silloin, kun pyllähdin istualteni Champin tarhassa. Ruunan piti tulla luokseni varmistamaan, onhan mammalla varmasti kaikki ihan kunnossa. Yritin sieltä maasta huitoa, että joo joo, äläkä nyt vaan tule lähemmäs, kun just pääsin tähän istumaan. Eihän siitä mitään tullut.

Paitsi muutama hassu kuva muistoksi näistä talvikeleistä. En muuten vieläkään kyllästy ihmettelemään, miten saimme kuin saimmekin tänä vuonna valkoisen talven! Joudutte ehkä lukemaan tästä aiheesta kyllästymiseen asti tämän blogin puolelta. Pahoittelut jo etukäteen ;)

Mikä kuvista on suosikkisi? 
Oletko sinä kuvannut talvisia kuvia?






Champ sai pinkkiä tarhasuojiinsa :D Näitä se ei ole vielä rikkonut, mutta kolmet bootsit ja yhdet suojat kylläkin - tämän talven aikana siis. Pinkki kelpaa aina! Ruuna suostuu kuulemma juomaan myös vain pinkistä ämpäristä ;)

Ja nämä ovat Champin leikkivälineet tarhassa. Se on itse asetellut ne noin, ehkä se on hakenut tällä jotain sisustustyyliä tarhaansa?



26 kommenttia

  1. Lempi kuvani on ehkä 9:)Mutta kaikki on hienoja!

    VastaaPoista
  2. Ää :D kaikki ovat niin upeita kuvia :)!en osaa valita :).

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Ja voi Champ-sisustajaa :D Meillä on myös jäänyt muiden käytöstä joku ikivanha hevosten leikkipallo poikien tarhaan lojumaan. En ole nähnyt kummankaan siihen koskevankaan, mutta omituisesti välillä osuu silmiin, kuinka pallo on siirtynyt paikasta toiseen! Kukaan ihminen ei ole tunnustanut sitä siirtäneensä, joten pakko uskoa, että kai nuo hevoset siihen joskus menevät koskemaan - kunhan kukaan ei vaan huomaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä kanssa olen joskus huomannut miten Champ leikkii pallolla tarhassaan. Se potkii sitä mahansa alle ja peruuttaa aina uudelleen niin, että saa potkittua uusiksi. Eikä koskaan tee jos näkee ihmisen katsovan :D on ne fiksuja!

      Poista
  4. Minkälaisia noi teidän tallin heinähäkit on? :)
    Lempparikuva oli kolmanneksi alin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa sanoa, mutta hyvin siihen mahtuu päiväheinät :)

      Poista
  5. Miksi champilla on suojat ja putsit tarhassakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska ainakin joistain kuvista ja jo noiden renkaiden asettelua voi päätellä, että se riehuu siellä välillä kiitettävästi:) Varsinkin hokkiaikaan ainakin oma hevoseni teloo itsensä herkemmin tarhassa kuin ratsastaessa...

      Poista
    2. Koska ainakin joistain kuvista ja jo noiden renkaiden asettelua voi päätellä, että se riehuu siellä välillä kiitettävästi:) Varsinkin hokkiaikaan ainakin oma hevoseni teloo itsensä herkemmin tarhassa kuin ratsastaessa...

      Poista
    3. Juu, hokkiaikaan pidän suojat ja bootsit etusissa ihan haavojen ehkäisyn takia :)

      Poista
  6. Hienoja kuvia! Mun suosikkeja on 1, 6 ja 10 :) Itsekin olen innostunut ottamaan talvikuvia varsinkin nyt, kun on satanut paljon lunta. Tosin en ihan niillä -35 asteen pakkasilla, mitä meillä täällä oli, lähtenyt ulos jäädyttämään sormiani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, noilla pakkasilla ei kyllä tee mieli tehdä yhtään mitään :D kiitos!

      Poista
  7. Ihania kuvia! Hei pakko nyt kysyä sattuisitko tietämään mitään.mut mitä kameraa suosittelisit eläinkuvaukseet? Koiria ja hevosia lähinnä plus niitä aina niin taiteellisia maisemakuvia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin suositella aikalailla vaan tuota Canonin 7D, koska se on itselläni ja sitä tykkään käyttää. Tosin se uudempi malli 7D Mark II kannattaa hankkia jos siihen on mahdollisuus :)

      Poista
    2. Ok kiitos paljon! Kuvaatko yhtään normi kittiputkella vai kannattaako panostaa parempaan vaikka vain harrastukseksi kuvaa?

      Poista
    3. Kannattaa tsekata joulukalenterista löytyvä valokuvauspostaus, siellä kerron millä kuvaan! Ja se, mihin kannattaa panostaa, riippuu ihan omasta rahatilanteestasi. Kyllä mä mieluumin säästäisin hetken ja ostaisin vähän parempaa kuin ottaisin sen "huonomman" :)

      Poista
  8. Voisitko tehdä video/kuvapostauksen miten huollat varusteet ratsastuksen jälkeen? Mitä champ syö? Ja postaus kuvien kera miten loimitat sen ympärivuoden erilaisissa säissä? Todella hienoja ja ammattilaisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan korvan taakse, josko joskus tekisin :) kiitos!

      Poista
  9. Tosi hienoja kuvia! Champ on kyllä suotavan söpö ♡ Saat olla onnellinen:) Kaikilla tuon ikäisillä ei hevosta oo eikä varsinkaan noin ihanaa ja söpöä kuin Champ. Oot mun suosikki bloggaaja

    VastaaPoista
  10. En kyllä osaa päättää mikä noista on hienoin, ehkä neljäs, kuudes tai toiseksi viimeisin :D

    VastaaPoista
  11. Vautsi, mitä kuvia!! Nuo heinäkuvat on kyllä lemppareita, vaikka ei kyllä tossa sun höpössäkään mitään vikaa ole ;). Champillr vois suunnitella kyllä oman sisustusohjelman, kun noin potentiaalinen tyyppi löytyy :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat