sunnuntai 24. tammikuuta 2016

#682: Sneak peek valokuvausaamuun

Sunnuntaiaamu valkeni tänään melkoiseen lumimyräkkään. Istun omassa huoneessani työpöytäni ääressä ja tuijotan tietokoneen ruudun yli ylos ikkunasta: maahan leijailee tai pikemminkin putoaa valtavan kokoisia lumihiutaleita. Tuota valkoista ainetta on kertynyt yön aikana jo kaksikymmentä senttiä. Saas nähdä, miten hyvin saan autoni liikkeelle kohta alkavaa työvuoroa ajatellen.

Oli mulla jotain oikeaa asiaakin! Palasin siis tosiaan viime yönä pieneltä matkaltani, jossa autossa istumista tuli vajaan kahden päivän sisään suunnilleen 1500 kilometriä. Kroppa ei tykännyt yhtään hyvää, mutta eiköhän viimeistään illan talliosio saa ihmeitä aikaan. Vaikka monien tuntien ajomatka ei ole matkustajan kannalta sitä kaikista ihaninta aikaa, sain itselleni mieluista tekemistä varsinkinkin alkumatkan ajaksi. Annika Mäki saapui nimittäin tällä viikolla kuvaamaan Champia tallillemme ja pääsin näkemään muutamia sneak peekeja kuvausaamun antimista. En tietenkään malttanut olla esittelemättä niitä teille, joten tässä tulee!

Meillä oli muutamia erilaisia kuvausideoita, joista perinteisimmät käsittelivät puhtaasti yhteiskuvia. Yksi kuvausidea oli varsin hauska kokeilu, josta laitan tähän esiin vain yhden pienen kuvapalan. Näitä kaikkia kuvia tulette näkemään myöhemmin tänä vuonna blogin puolella varmasti vielä paljon, mutta tänään pääsette etuoikeutetusti kurkistamaan muutamien pariin. Kaikista kuvista ja ihanasta talliseurasta kiitos kuuluu Annikalle (Photoma // Hevoskuvauksen jäljillä).

Kertokaa ihmeessä, mitä pidätte :)








28 kommenttia

  1. Annikan kuvat ovat aina todella upeita, eikä nämä ole todellakaan mikään poikkeus! :)

    VastaaPoista
  2. se on sneak peek eikä peak (=huippu)

    VastaaPoista
  3. Sama virhe on kans 679 postauksessa.

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo missä aurinko tulee metsän läpi, niin kaunis valo!

    Ja malli(t) tietysti myös. Torstenista ei koskaan saa tuollaisia ylväitä juoksemiskuvia, joko se ei juokse ollenkaan tai näyttää sellaiselta, no lentävältä lihapullalta. Eikun lihaskimpulta, jos siltä kysytään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, ihana tunnelma niissä! Ja äläs nyt, Torsten on oikein vakavasti otettava malli ;D näkisit millasia kuvia tosta saatiin, tai siis miten se suurimmassa osassa edusti :D

      Poista
  5. Tosi nättejä kuvia :)

    VastaaPoista
  6. Nämä ovat kyllä ihania! Tuleehan näitä vielä lisää näytille? :)

    VastaaPoista
  7. Nää kuvat on ihania:)

    En yleensä kommentoi blogeihin joita luen, mutta nyt oli ihan pakko. Löysin tämän sun vasta pari päivää sitten ja olen totaalisen ihastunut, sun juttuja on niin kiva lukea ja noi videopostakset on aivan parhaita. Makaan itse sairaalassa joten kuolleeksi tylsistyminen on ollut vaarallisen lähellä, sun blogi on kuitenkin riemastuttanut mua paljon. Varsinkin kun Champ muistuttaa omaa hevostani, jonka seurasta mulla alkaa jo olemaan vieroitusoireita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että oot löytänyt täältä piristystä päiviisi! Kauheasti tsemppiä sulle, mikä ikinä onkaan sairaalassa olon syy - toivottavasti pääset pian oman hevosesi luokse :)

      Poista
  8. Tuo eka on tosi nätti! Saispa joskus tänne Kuopioonkin päin noin taitavia kuvaajia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun vaan kyselemään, josko sieltä suunnalta joku kuvaaja löytyisi :)

      Poista
  9. Aivan upeita kuvia olisi kiva jos olisin noin hyvä kuvaaja.😊

    VastaaPoista
  10. Wau! Täydellisiä kuvia! Minäkin haluan tälläisiä :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat