torstai 22. syyskuuta 2016

#790: Johan oli yllätys

Maanantai oli viimeinen päiväni 21-vuotiaana, joten ystäväni Milla oli päättänyt järjestää mulle pienen yllätyksen synttärilahjana. Sain etukäteen tiedon saapua hänen luokseen iltapäivällä kamera mukanani, joten olin autuaan tietämätön päivän varsinaisesta sisällöstä. Jännityksessä odotin, mitä mun pään menoksi olikaan keksitty: ideat lentelivät aina ties mistä veteen liittyvästä niin pitkälle kuin mielikuvitus riitti. 

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun mulle tehtiin oikeasti kunnollinen synttäriyllätys. Ja johan laitettiin pohjat, sillä Milla vei mut pienlentokonelennolle, jossa pääsin myös itse lentämään konetta hetkellisesti. Hurjaa! Olin aivan älyttömän innoissani tästä mahdollisuudesta, sillä tunnetusti olen tyyppi, joka tykkää kokeilla kaikkea uutta ja vähän ehkä extremeäkin.. Takana kun on benji-hypyt ja kuumailmapallolennot, seuraavaksi voisin hypätä laskuvarjolla jostain :D Pienlentokonematka oli uskomattoman hieno kokemus, sillä Milla oli suunnitellut reittimme niin, että kävimme moikkaamassa ilmasta käsin sekä hänen varsaansa, että Champia. Lisäksi pääsimme kiertelemään esimerkiksi Ratsastuskeskus Ainon yllä, Suomenlinnaa ja muuta pääkaupunkiseutua unohtamatta.

Kuvasimme tuosta reissusta videopostauksen. Siinä näkyy hyvin omat reaktioni, kun en oikeasti ollut videon alkupuolella vielä tietoinen matkamme määränpäästä. Vaikkei sisältö ole hevosaiheista, halusin kuitenkin jakaa videon tänne bloginkin puolelle, sillä olette toivoneet paljon myös ihan tavallisia videopostauksia mun arjesta. Ja siihen liittyen voinkin luvata, että tänään torstaina kuvaan ihan tavallisen MyDayn mun normaalista arkipäivästä tallijuttuineen päivineen. Videoita on siis luvassa myös jatkossa, niiden normaalien valmennus- ja kuulumispostauksien lisäksi.

Hevoskuulumisia vielä tähän samaan postaukseen! Champilla oli kevyempi alkuviikko noiden Ypäjän kisojen jälkeen, sillä maanantaina juoksutin sitä kävelytyskonepäivän lisäksi ja tiistaina sillä oli aamun maastoilun jälkeen raspaus. Suusta löytyi joitakin piikkejä ja aaltopurentaa, sitä samaa siis, mitä aina ennenkin. Keskiviikkona ratsastin pitkästä aikaa sileällä tai siltä se ainakin tuntui - edellisen kerran olen tainnut ratsastaa sileällä tasan viikko sitten keskiviikkona, sillä välissä oli kisat ja nuo kevyet päivät. Eikä tuostakaan ratsastuksesta meinannut tulla juuta tai jaata, kun innostuimme laukkailemaan Champin kanssa pitkin ohjin vesimaton yli. No, ainakin meillä oli hauskaa! Kyllä niitä hommiakin tuli tehtyä, ruuna hikosi vaahtoon asti iltapäivän kuuman auringon alla. Ja suu oli taas hyvä, raspaus tuli todellakin tarpeeseen.

Oletko sä koskaan ollut pienlentokoneen kyydissä? :)sc: aadalatti

17 kommenttia

 1. En voisi ikinä mennä koska ahtaan- ja korkeanpaikankammo! Ja tietty lentopelko :)

  VastaaPoista
 2. Hihii, niin söpöä kun olit noin innoissaan! Katoin tän heti suuuuurella mielenkiinnolla,kun harvemmin oman hevosen kotia pääsee yläilmoista näkemään ;D Mä tykkään muuten kamalasti olla lentokoneessa ja haluaisin myös lentää kuumailmapallolla ja hypätä laskuvarjolla, mutta mulle on paineen tasaaminen jotenkin tosi vaikeaa ja korvat menee välillä lukkoon tosi pahasti, eli se kyllä harmittaa ja laskee fiilistä aina lentäessä. Maisemia jaksaisin yläilmoista katsella vaikka kuinka! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olin melko innoissani, vähän huvitti itseäkin katsoa tuota videota :D mutta parempi noin päin! Ja vitsi, yritä päästä joskus - Toi oli hauskaa!

   Poista
 3. Sun blogis on ihan huippu! Teet niin monipuolista sisältöä, että ei voi kun tykätä:D

  VastaaPoista
 4. Ihana synttäriyllätys :) itse olen lentänyt satoja tunteja isän mukana, joka lensi pienkoneita joten tämä on tuttua näkymää minulle ja onhan se kivaa :D nyttemmin ei enää ole mahdollisuuksia samalla tavalla tähän ja tulihan tästä nostalgiset tunnelmat mieleen, kiva kun videoit tämän reissun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, ihana kun sulla on ollut tuollainen mahdollisuus! Mikään ei liene siistimpää kuin isä, joka osaa lentää ;D

   Poista
 5. Vautsi oli kyllä hieno yllätys! Itse en ole koskaan ollut kyydissä, mutta olisi kyllä huippua kokeilla. :)

  VastaaPoista
 6. Vau mikä synttäriyllätys! Itse sain myös kesällä helikopterilennon synttärilahjaksi, joten voin samaistua sun fiilikseen ja innostuneisuuteen, koska itekki olin iha fiiliksissä ja innoissani! :D ja oli kyl super siistiä lennellä Lapin yllä ja maisemat oli niin kauniit ja upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, helikopterilento olisi varmasti myös ihan supercool! <3 Ja Lappi on muutenkin tosi kaunista aluetta :)

   Poista
 7. Huippu video, kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva video! :-)

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva video! :-)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva video! :-)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat