keskiviikko 19. lokakuuta 2016

#804: Terveisiä HIHSistä!

Näin on polkaistu Helsinki International Porsche Horse Show käyntiin meidän työntekijöiden osalta! Nyt vietetään tosiaan keskiviikkoiltaa, takana on ensimmäinen kansiapäivä. Tai oikeastaan se on paraikaa käynnissä, sillä kanslia sulkeutuu tänään virallisesti yhdeksältä. Ajattelin kuitenkin jakaa hieman tunnelmia paikan päältä, sillä uskon, että se saattaisi kiinnostaa monia. 

Ei liene tarpeellista sanoa, että olen itse ihan fiiliksissä. Horse Show'n aika on aina syksyn parasta aikaa, sillä täällä tapahtuu niin hirveästi: näen kaikki hevosia harrastavat ystäväni ja tutut yhtä aikaa, verkostoidun uusien ihmisten kanssa ja pääsen seuraamaan äärimmäisen taitavaa ratsastusta lähietäisyydeltä. Oman ekstransa hommaan tekee se, että pääsen tuomaan oman osani tapahtuman järjestämiseen. Näen alusta asti sen, mitä kaikkea tämä vaatii. Se, mitä yleisö näkee, on oikeasti vain pieni murto-osa kaikesta siitä, mitä kulissien takana tapahtuu. Meno on välillä melkoisen hektistä, mutta toisaalta siihen on tottunut. Meillä kansliassa hommat menevät jollain tapaa aalloissa, sillä luokkien väleissä ratsastajia ravaa hoitamassa sitä ja tätä, mutta itse luokkien aikana meno on melko kuollutta. 


Kuvakooste Westerback-illasta :)
Vielä iltapäivällä kaikki oli osittain kesken, mutta jokaisella oli suunta siitä, mitä kohden olemme menemässä. Expossa esillelaittajat kokosivat kojujaan, täällä alatasoilla jokainen ryhmä järjesti omia asioitaan ja kilpakentällä rarsastajat verryttelivät hevosiaan seuraavien päivien koitoksia varten. Verryttelymaneesissa järjestettiin illalla eläinlääkärintarkastus, jokunen hoitaja juoksutti hevosia ennen ja jälkeen. Kansainvälisten ratsastajien talleissa vilisi porukkaa, mutta tunnelma oli rento ja ystävällinen. Nämä ihmiset näkevät toisiaan niin usein, että he tuntevat toisensa paremmin kuin hyvin.

Tässä postauksessa ei ole sen enempää asiaa, sillä halusin vain jakaa hieman kuvia ja tunnelmia ensimmäiseltä päivältä Jäähallilla. Eilen meillä oli Horse Show'n etkotilaisuus Westerbackilla, jossa nautimme kuplivaa hyvässä seurassa hienojen kellojen keskellä. Tapahtumassa järjestettiin myös arvonta, jossa pääpalkintona oli kaksi VIP-lippua sunnuntain world cup -näytökseen. En voita koskaan mitään, mutta nyt kävi melkoinen mäihä ja nuo liput päätyivät laukkuuni. Mulla on ennestään rannekkeet ja lippuja riittämiin, joten päätin lahjoittaa nuo kouluvalmentajalleni. Enhän mä edes ole enää sunnuntaina Suomessa, kun suuntaan lomailemaan etelän lämpöön. Lomaa lomasta, etten sanoisi ;)

Oletko sä tulossa Horse Show'hun tänä vuonna?

16 kommenttia

 1. Tosi hyvä postaus ja hienot kuvat!! :) :) Itse en valitettavasti pääse tänä vuonna tonne, kun on työvelvollisuuksia :/ Mutta olen ollut pari kertaa aiemmin ja oli huippua :) Toivottavasti ensi kerralla pääsisin taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ensi kerralla työvelvollisuudet eivät paina päälle :)

   Poista
 2. Kommentoin jo äsken, mutta pakko jatkaa, koska unohtui sanoa tärkeä asia. Nimittäin se, että luin vasta äsken tuon "Matka kohti esteratsastuksen huippua" -postauksen, ja se oli ihan SUPERHYVÄ!! Todella hyvin kirjoitettu ja mielenkiintoinen, plus hienot kuvat siinäkin :) Kiitos näistä laadukkaista postauksista, Aada!

  VastaaPoista
 3. Mukava kun kerrot asioita hieman kulissien takaakin. Ne asiat ovat aina kiinnostavia. Upeita kuvia myös jälleen kerran. Itse olen tulossa huomenna ja perjantai-iltana Horse Showhun.

  VastaaPoista
 4. Hevostapahtumien "kuulumispostaukset" on aina aivan huippuja - niiden myötä on jotenkin ihanaa fiilistellä tapahtumaa kotisohvalta käsin. :D Oma HIHS'iin lähteminen on vielä vähän kysymysmerkki - houkuttais, mutta matkaa on satoja kilometrejä, joten saa nähdä lähdenkö loppujen lopuksi paikalle vai en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sulla on kieltämättä hieman matkaa! Mutta kiva, kun pidät näistä :)

   Poista
 5. Itse olen tulossa HIHS'iin lauantaina ja mietin että voiko sua nähdä jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lauantaina meillä on meet&greet 10.30 Putiikki Ainon ständillä ja illalla 17.30 jossain päin ladies nightia :)

   Poista
 6. Tosi kiva postaus, tällaset on mielenkiintosia! Itse oon jo monena vuonna haikaillut että pääsisi ihan paikanpäälle katsomaan tapahtumaa, mutta aina on tullut joku este - ja samoin tänä vuonna. Mutta ehkä ens vuonna sitten viimein! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ensi vuodelle parempaa onnea osallistumisen suhteen :)

   Poista
 7. Ois ollu kiva päästä, 2014 oon ollut ensimmäisen ja ainoan kerran ja nyt olisi kaverikin ollut hyppäämässä.. Mutta ei voi mitään, onneksi näistä postauksista ja hihsin snäpistä saa vähän tunnelmaa :D Joko sinä hyppäät Champin kanssa tuolla ensi vuonna? Sit ois pakko päästä kattomaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä, aika iso panostus tahallisesti lähteä hyppäämään. Musta on kiva vain olla kulisseissa ja ottaa siltä osin rennosti ;)

   Poista
 8. Tänä vuonna pyrein tulemaan, sillä en vielä koskaan ennen ole päässyt.. No ehkä ensivuonna.

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat