lauantai 22. lokakuuta 2016

#806: Lauantain huumaa

Jännitys tiivistyy, sillä aivan pian Helsingin jäähallilla alkaa esteratsastuksen Grand Prix -luokan uusinta 160cm korkeudella. En malttanut odottaa luokan loppumiseen asti, vaan tulin kirjoittamaan postausta jo tässä vaiheessa koneelleni, joka on lojunut kansliassa keskiviikosta asti. Uusinnassa meillä on yksi suomalainen, saksassa asuva Niclas Aromaa, jonka valmennuksissa olen useasti käynyt. Nyt kaikki peukut pystyyn, että saadaan Suomelle viiden tähden GP-luokasta sijoitus!

Aika hallilla on mennyt nopeammin kuin uskalsin koskaan ajatella. Eilen en ehtinyt tehdä ollenkaan postausta, mutta kuvasin kyllä muutamia luokkia aina sieltä täältä. Varsinainen työpäiväni alkoi seitsemän jälkeen ja loppui kolmelta - sinä aikana tein hommia kansliassa ja valitsin tiimini kanssa expo excellence -voittajan kaikkien näytteilleasettajien joukosta. Ensimmäiseksi valikoitui Putiikki Aino, kunniamaininta meni irlantilaiselle Dubarrylle. Valinta ei ollut ihan itsestäänselvyys, mutta lopulta varsin yksimielinen. Tämä taisi olla toinen kerta, kun sain olla mukana tiimissä, joka valitsi voittajan tässä kategoriassa. 


Sanna voitti ensimmäisen kv-luokan perjantaina!
Groomit kuvaavat ratsastajiensa radat. Tässä Steve Guerdatin groomi Emma :)

Meidän paras kansliaporukka <3


Kun työvuoroni päättyi, lähdimme kavereideni kanssa katsomaan luokkia ja syömään lähellä olevaan mäkkäriin. Samalla etsimme käsiini pari muuta kaveriani, kävimme kahdesti kaupassa ja vielä uudelleen mäkkärissä.. Aikamoista edestakaisin kävelyä siis! Aamulla kävin ostamassa Just Dressagelta uudet italialaiset estesaappaat, joita odotan innolla saapuvaksi. Tulevat kyllä tarpeeseen, edelliset saappaani ovat melko kehnossa kunnossa. Loppuilta meni seuratessa esteluokkia ja nauttiessa kavereiden seurasta. Ihan huippukivaa, kotiin ei olisi millään meinannut lähteä, mutta lopulta oma sänky tuntui baarireissua järkevämmältä vaihtoehdolta. Nukkumaan pääsin loppujen lopuksi vasta kahden jälkeen, mutta minkäs sille mahtaa. Ensi viikolla ehtii nukkua auringon alla!

Lauantaina mun päivä alkoi yhdeksän jälkeen, kun esiinnyin lasten matineassa hiihtokisassa. Mun joukkueessa oli kahden ponin lisäksi Johanna Talvio, toisessa joukkueessa ponien lisäksi Erika Hanhisuanto ja Miisa Pulkkanen. Meillä oli hauskaa, vaikka oltiinkin hitaampia ja näin ollen hävittiin skaba. Ei se mitään, lapsia varmaan nauratti meidän toilailumme areenalla! Tuon tapahtuman jälkeen lähdimme porukalla expoon, jossa jututimme Equestrian Stockholmin edustajaa ja kiersimme kojuja läpi. Mun työvuoro alkoi vasta kolmelta iltapäivällä, joten ehdin hyvin syömään ja katsomaan este- ja koululuokkia katsomosta käsin. Oikeastaan mua pyydettiin saapumaan ratsastuskeskus Ainon ringsidetableen eli kentän reunassa olevaan pöytään, josta seurasimme Erikan ja Okon kanssa kouluratsuksen Grand Prix -luokkaa. Hieno mahdollisuus, iso kiitos Ainon suuntaan :)Näkymä tuomaritornista GP-radalle.
Lauantai tulee jatkumaan kansainvälisillä esteluokilla, joihin kuuluu esimerkiksi six bar -korkeushyppykilpailu. Se on aina huisin jännittävää ja hauskaa seurattavaa, yleisö on poikkeuksetta mukana ja kannustaa jokaista kilpailijaa sydämensä kyllyydestä. Mun työvuoro kestää aina yöhön asti, josta lähden samantien hotellille illanviettoon. Sieltä matka jatkuukin suoraan lentokentälle eli samoilla silmillä tullaan painamaan aina Maltalle asti. Huominen päivä jää siis tältä erää välistä, mutta aion seurata maailmancupin tiiviisti netin välityksellä. Illalla luvassa on varmasti ihan huippuhauskaa, paikalla kun sattuu olemaan valtavasti tuttuja ja kavereita aina ihan mun parhaista ystävistäni lähtien. Jos haluatte seurata mun päiviä HIHSissä ja noin muutenkin onlineaikaisena, kannattaa lisätä mun käyttäjä snapchatissa (aadalatti). Olen päivitellyt sinne aika ahkerasti yhtä jos toista koko tämän viikon ajan.

Ketä sä veikkaat voittajaksi World Cupissa? :)

6 kommenttia

 1. Vau, mita kuvia sekä tässä että edellisissä postauksissa! :o :) Todella hienoja ja laadukkaita!! Kiva nähdä upeita hevosia sekä iloisia ja taitavia ratsastajia kuvissa, ja tietysti muutakin :) Harmi, etten itse päässyt tuonne tänä vuonna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos :) toivottavasti pääset ensi vuonna paikalle!

   Poista
 2. Olin eilen paikalla ja näin tämän teidän hiihtokisan. Oli hauskaa kun haastattelija kysyi sinulta jotain ja kamera näytti kuvaa samalla niin moni siinä rivilläni hihkui 'se on Aada!!' :)

  VastaaPoista
 3. Äh, olisi niin siistiä olla sisällä tossa esteratsastajien sisäpiirissä! Teillä näyttää olevan niin kivaa ja pääset hienoihin tapahtumiin.

  VastaaPoista
 4. Estetyypit on kylla ihan supermukavaa porukkaa! :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat