perjantai 25. marraskuuta 2016

#819: Miniloma

Muutama viikko sitten repäisimme kaverini Millan kanssa oikein olan takaa ja ostimme puolen tunnin mietinnän jälkeen lennot seuraavaksi päiväksi Tanskan Kööpenhaminaan. Molemmat meistä kaipasivat pientä irtiottoa arjesta, eikä seuraavaksi kahdeksi päiväksi ollut suunnitteilla mitään kummallista ohjelmaa. Niinpä huomasin pian kyseleväni hevoselle liikuttajaa ja kohta seisoinkin jo lentokentän turvatarkastuksessa matkalla kohti tuntematonta.

Tai eihän Tanska mulle entuudestaan tuntematon maa ollut, olinhan käynyt siellä viitisen vuotta sitten isäni ja veljeni kanssa visiitillä. Ja tehnyt välilaskun samalla reissulla, jolla ostimme Champin. Mutta tällainen äkkilähtö kaverin kanssa oli mulle täysin uusi kokemus, joten siltä osin olimme hyvin tuntemattomilla vesillä. Aiemminhan olen matkustanut yksin, milloin töihin Hollantiin ja Belgiaan, milloin kaverini luokse Saksaan lomalle. Mutta onhan se eri asia istua alusta asti sen kaverin vieressä ja pohtia, selviämmekö majapaikkaamme asti yhtenä kappaleena!

Me olemme Millan kanssa varsinainen kaksikko. Molemmista löytyy luonnetta, joten osataan olla välillä todella raivostuttavia sekä muille, että toisillemme. Mutta ehkä se juuri tekee meistä loistavan tiimin, jolta ei huumoria puutu! Reissumme sisälsikin valtavasti naurua, väsyneitä juttuja ja hyvää mieltä. On onni, kun kaveri on hevosihminen - yhteistä juteltavaa löytyy aina. Mutta samalla osaamme myös sivuuttaa ne hevosaiheet pois ja keskittyä ihan muuhun osaan elämää, mikä on välillä oikeasti todella rentouttavaa ja tarpeellista. Vaikka hevosihmisiä ollaankin henkeen ja vereen, on täysin tervettä vaihtaa välillä vapaalle ja käyttäytyä kuin normaalit ihmiset konsanaan. Ettei ihan unohdu ;)

Kuvasin matkastamme pienen videokoosteen, eräänlaisen kahden päivän MyDayn. Toteutuin kokonaisuuden puhelimellani, joten laatu ei päätä huimaa. Kyselin kuitenkin instagramissa, josko joku haluaisi tällaista nähdä ja koska halukkaita oli suuri määrä, julkaisen videon myös tänne blogin puolelle. Välillä vähän tällaista ei-hevosaiheista materiaalia, hevosihmisten näkökulmasta. Osataan mekin olla välillä normaaleja ja sulattautua muiden kansalaisten joukkoon! 

Kertokaa ihmeessä, mitä piditte videosta ja haluaisitteko nähdä vastaavia jatkossa :)


14 kommenttia

 1. Kivalta vaikutti teidän matka :)

  VastaaPoista
 2. Sun postaustahti on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan superhyvä video, kuten sun kaikki my dayt!! :D Kiva kun tämä video oli vähän tällainen pidempi. Olis huippua päästä itsekin Tanskaan matkalle, tai sitten johonkin muuhun Pohjoismaahan... :) Nauroin tolle teidän arviolle, että matka sai arvosanan "joulukuusi kautta viis" :,,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Joo, kannattaa lähteä jos mahdollisuus on. Tuo joulukuusi/viisi on meidän yleinen sanonta, tai ainakin mun ;)

   Poista
 4. Ihana video, olen katsonut pariinkin otteeseen! Todella ihana tunnelma ja ihanat maisemat tosta majapaikkanne ikkunoista♥ Minä en ole ikinä käynyt ulkomailla, mutta toi video antoi jotenkin tosi hyvän kuvan Tanskasta! Paljonko siellä oli lämmintä reissunne aikana?

  VastaaPoista
 5. Hyvä video ja kiva tunnelma! Minä en ole koskaan käynyt ulkomailla, mutta videosi antoi todella hyvän kuvan Tanskasta! Paljonko siellä oli lämmintä reissunne aikana? Upeat maisemat tosta yöpymispaikkanne ikkunoista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ihan uskomattoman hienolla paikalla tuo kämppä! Tanska oli kokemisen arvoinen, suosittelen :) siellä oli sellainen +5 astetta lämmintä, aika hyvä reissusää siis!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva matka! Voisikko tehä tänävuonna joulupäivänä mydayn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluaattona teen varmasti, joulupäivänä en usko kun joudun olemaan töissä :(

   Poista
  2. Juu tarkotinkin jouluaattona:)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat