sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

#868: Ulkokausi avattu!

Ihanaa pääsiäistä kaikille teille! Luvassa on maailman pikaisin postaus, sillä mun pitäisi olla tunnin päästä bussissa matkalla kohti Turkua, enkä ole vielä pakannut tavaroitani. Halusin kuitenkin päivittää teille kuulumisia ja toivotella ihanat pyhät, sillä edellisestä postauksesta on vierähtänyt hetkisen verran. Aika tuntuu olevan melko kortilla ihan näin vapaapäivinäkin, sillä olen pitänyt itseni kiireisenä ratsastuksien ja kavereiden kanssa hengailun saralla. Joskus on kiva viettää rentoa elämää, joskin koulukirjat kulkevat mukavasti siinä sivussa esimerkiksi bussimatkoilla.

Mun piti julkaista teille jo eilen yksi kiva arvontapostaus, mutta valitettavasti sen tekeminen viivästyi ja siirtyy täten ensi viikolle. Arvonnan sijaan saatte nähtäväksenne näitä kuvia, jotka on otettu kuluneen viikon aikana Kallen, Vilhon ja Acsun kanssa: meidän tallilla tosiaan alkoi ulkokausi! Mä olen tästä itse ihan suunnattoman onnellinen, sillä neljän seinän sisällä ei olisi enää halunnut ratsastaa hetkeäkään. Tänään tosin jouduin nielemään tappioni ja siirtymään maneesiin aamulla ratsastaessani, sillä kun kapusin hevosen selkään vähän seitsemän jälkeen, oli kenttä vielä jäässä yön kovien pakkasten takia. Mutta eilen lauantaina mä hyppäsin Vilhon kanssa ulkona ja voi että, miten hienoja hyppyjä ruuna teki! Tuosta mä laitan videota instagramin puolelle, joten kiinnostuneet voivat käydä vilkaisemassa sieltä. Muutenkin mun elämää voi seurata ajankohtaisemmin juurikin instagramin ja varsinkin snapchatin puolelta käyttäjänimellä aadalatti, koska päivitän sinne melkolailla jatkuvasti juttujani arjesta.

Mutta tässä kaikki tältä erää! Seuraavaksi suuntana on siis Turku, jossa tapaan pitkästä aikaa muutamaa hyvää ystävääni. Tarkoituksena oli nauttia hyvää ruokaa, käydä Robinin keikalla ja ratsastaa - koska mihin ne hevoset voisi unohtaa ;) Tiistaina palaan taas arkeen ja työviikkoon, joten viimeistään silloin palaan myös tänne blogin puolelle parempien kuulumisten kera. Nyt kuitenkin pakkaamaan! 

Aurinkoista loppulomaa teille 

14 kommenttia

 1. Ihania kuvia♥ Voi että ku itekkin pääsis jo ulos ridaa! D:

  VastaaPoista
 2. Meillä on ulkokausi ympäri vuoden, kun ei maneesia ole :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Täällä Oulun suunnalla kentät on vielä tiukasti lumen peitossa, ja ensimmäiset ulkokisat pitäisi olla kolmen viikon päästä :D Saas nähdä hypätäänkö ne kuitenkin hallissa.. Itsellänikin on ollut haaveissa tuo Charles Owenin aurinkolipallinen malli, otitko tuosta mallista "normikoon" mikä sinulla on ollut aikaisemminkin? Vai pitikö ottaa pienempi? :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, siellä tosiaan on vielä ihan talvi :D mulla on tuosta kypärästä ihan normaali oma koko, mutta pidän hiukset kypärän sisällä. Muuten olisin ottanut koon pienemmän :)

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Itse lopetin ratsastuksen kaks vuotta sitten, niin kyllähän tässä vähän alkaa jo veri vetämään kohti tallia... :D täytyy varmaa ainakin yhdellä ratsastustunnilla käydä jossain kohtaa, pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tunnille ;D ei tästä lajista oööse eroon!

   Poista
 5. Vilho näyttää tosi pieneltä, ku Acsu ja Kalle on niin suuria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Vilho on myös sen verran sirompi niihin verraten :D

   Poista
 6. Tosi nättejä kuvia! :) Mä olen kans nauttinut kun on päässyt ulkonakin jo ratsastamaan eikä aina vain maneesissa, mutta vähän on kyllä taas uudestaan ilmat viilenneet :/ Toivottavasti kevät nyt etenisi kunnolla! Se on ainakin ollut ihanaa ettei maastossa ole enää liukasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää säiden viileneminen oli kyllä ikävä juttu. Mutta minkäs teet! Toivotaan lämmintä kesää ja aurinkoisia päiviä :)

   Poista
 7. Hyvä postaus ja super hienoja kuvia!!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat