keskiviikko 31. toukokuuta 2017

#881: Viiden kuukauden odotus

Blogissani ei ole tainnut pitkiin aikoihin tulla näin usein postauksia, mutta nyt tuntuu olevan sitä aikaa ja toisaalta myös valtavasi innostusta kirjoittaa. Kevään tulo tarkoittaa nimittäin paitsi uusien kuvien helpompaa saamista ulkokauden avautumisen myötä, myös valtavasti enemmän inspiraatiota viettää aikaa kameran kanssa ihan itsekin kuvaten. Toki blogityö vaatii paljon myös sitä sisällä istumista, mutta silloin tällöin sillekin on uhrattava aikaa. Ensi viikolla mulla alkaa taas ihan kokoaikainen työ maanantaista perjantaihin, joten silloin aikaa jäänee enää viikonlopuille - jos sinnekään. Nauttikaa siis nyt tästä runsaammasta postaustulvasta ja lukekaa kaikki viime päivinä julkaisunsa saaneet postaukset, sillä näitä joka päivälle julkaistavia postauksia tulee tuskin näkymään kovin pitkään!

Tämän päivän postaus on pientä esimakua tulevasta syksystä, mikä saattaa kuulostaa hieman masentavalta. Eihän kesä ole vielä edes ehtinyt alkaa kunnolla, kun katseet pitäisi jo kääntää kohti lokakuuta. Ei hätää, sillä kuten moni saattoi jo alustuksesta ymmärtää, on vuorossa juttua Suomen vuoden isoimmasta hevostapahtumasta eli Helsinki International Horse Show'sta. Jo erittäin tutuksi tulleeseen tapaan myös tänä vuonna Aadan hevoselämää -blogissa tullaan näkemään juttuja Horse Show'hun liittyen läpi kesän ja varsinkin itse tapahtuman aikaan, kun tulen viettämään Helsingin jäähallilla aikaa käytännössä kellon ympäri. On suuri kunnia saada olla osana tuota porukkaa, joka vetää tapahtuman läpi vuodesta toiseen, joten kannan mielelläni oman korteni kekoon paitsi kulissien takana toimimisesta, myös itse tapahtuman annin infoamisesta.
Tämä vuosi tulee olemaan erilainen kuin aiemmat viisi vuotta, jotka olen kansliassa töitä tehden viettänyt. Olen tänäkin vuonna paikalla ihan koko viikon, mutta tällä kertaa irtaannun hieman kansliahommista ja tulen viettämään aikaa paikalla enemmänkin juuri bloggaajana. Lupasin kuitenkin auttaa vanhaa kunnon kansliatiimiämme ensimmäisten päivien aikana ja tarvittaessa myös myöhemminkin viikolla, mutta tuo vapaus olla ja mennä on paljon suurempaa, mikä mahdollistaa paremmin myös itse bloggaamisen ja sisällöntuotannon sosiaalisen median puolelle. Voinkin siis luvata, että tänä vuonna saatte paikan päältä paljon enemmän reaaliaikaista materiaalia niin kuvien kuin videoidenkin muodossa: ihan katsojan kuin sitten työntekijänkin näkökulmasta.

Tässä vaiheessa vuotta teillä lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kaikkea kivaa haluatte blogista tai Youtube-kanavaltani tulevien kuukausien aikana nähdä ja lukea. Suunnitelmia on toki paljon, mutta haluan toki tarjota teille mahdollisuuden antaa omia ideoita ja tuoda sitä kautta teitäkin lähemmäs koko homman ydintä. Omana ajatuksenani on paitsi seurata jotain suomalaista ja ulkomaista ratsastajaa ja heidän matkaansa kohti Helsingin jäähallia, myös tutustua tarkemmin uudistuneeseen ohjelmaan ja päivittää tapahtumaan liittyvien ratsastajien kuulumisia jollain tavalla sosiaalisessa mediassa. Yksi ehdoton suosikki-ideani on esitellä myöhemmin syksyllä esimerkiksi jonkun kilpailijan hevosrekan sisältö ajatellen juuri Horse Show'hun lähtemistä. Mitä kaikkea tuollaiselle kisamatkalle pakataan mukaan ja miksi? 

Ennen varsinaisiin teemapostauksiin siirtymistä haluan tuoda esiin yhden merkittävän seikan, joka valkeni itsellenikin vasta muutama kuukausi sitten. Tänä vuonna Helsinki International Horse Show tullaan nimittäin kilpailemaan vanhan nelipäiväisen mallin sijaan viisipäiväisenä eli keskiviikosta sunnuntaihin. Ohjelmaan on lisätty vaikka mitä mielenkiintoista, sillä esimerkiksi torstaina luvassa on kansainvälisiä luokkia hyppäävien ratsastajien verryttely pääareenalla haastatteluiden kera. Jo muutaman vuoden ajan verryttelyä on toki päässyt seuraamaan niin halutessaan alatasolle varsinaiseen verryttelyyn, mutta tänä vuonna siitä on tehty osa ohjelmanumeroa. Mielenkiintoista nähdä, miten tuo kaikki tulee toteutumaan!

Nyt edessä on noin viiden kuukauden odotus, joka huipentuu Helsingin jäähallilla 18.-22. lokakuuta kilpailtavaan kansainväliseen huippu-urheilutapahtumaan. Tässä välissä kannattaa pysyä kuulolla, sillä ihan tavallisten videoiden ja postausten lisäksi tulen arpomaan entistä enemmän lippupaketteja eri päiville paitsi täällä, myös esimerkiksi Instagramin puolella. Kannattaa siis jäädä odottelemaan ;)

Oletko sä ehtinyt tutustua HIHSin uuteen ohjelmaan?

4 kommenttia

  1. Oi ihania suunnitelmia! Odotan innolla etenkin noista kilpailijoista postauksia, ja ihan lemppari-idea on ehdottomasti tää "mitä pakataan mukaan?"! Parasta olisi vielä, jos tämän saisi videolla, sillä kaikenlaiset varusteiden, autojen, tallien ja erilaisten juttujen esittelyvideot on todellakin mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kun tänäkin vuonna tulee hihs juttuja! Oon käynyt siellä itsekin niin aina mukava lukea niitä :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat