tiistai 30. toukokuuta 2017

#881: Lentokone vauhdissa

Mulla on nyt niin paljon suoraan sanottuna törkeän kivoja kuvia julkaistavana, etten kyllä tiedä edes, mihin kaikkiin postauksiin niitä lisäisin. Harmillisesti nämä nyt julkaistut kuvat eivät ehtineet vielä kisoista kertovaan postaukseen pari päivää sitten, joten julkaistaan näitä nyt erikseen jälkikäteen. Ei siis sitä tekstiä niin paljon tänään, vaan enemmänkin kuvia tiistai-illan iloksi. Ja moni lukee tätä varmaan vasta keskiviikkona, joten olkoon tämä jonkinlainen piristys mahdollisesti sateiseksi luvattuun päivään - näistä kuvista kun välittyy alkava kesä!

Välillä on niin kiva saada kuvia myös toisten kuvaajien napsimana, kuten Tiia omassa blogissaan tässä juuri kertoi. Tuttujen kuvaajien kuviin voi toki aina luottaa, mutta lopulta ne ovat kovin yllätyksettömiä. Kuluneiden päivien aikana olen saanut tallennettua koneelleni kasapäin muiden kuvaajien ottamia kuvia, jotka ovat paitsi sommittelultaan, myös värimaailmaltaan kovin paljon omista kuvistani poikkeavia. Jotenkin piristävää vaihtelua ja ennen kaikkea ajatuksia herättävää. Jospa sitä itsekin innostuisi muuttamaan välillä sitä omaa tapaansa toimia ja haastaisi samalla kuvaamaan eri tavoin. Laitoin tähän postaukseen esille myös sellaisia kuvia, joita en olisi ehkä itse muuten julkaissut: ei niin tarkkoja ja sellaisia, joissa mulla on tyhmä ilme. Hevonen onneksi näyttää niissä kuvissa sitten kivemmalta kuin kuski.. Kaikkien kuvien kädenjälki kuuluu Sara Bohadjumille, iso kiitos!

Huomenna onkin jälleen kisapäivä, kun menemme Hämpsin kanssa toiselle lähitallille hyppäämään samaiset luokat 90cm ja 100cm. Tuolla uudessa ratsastuskoulussa on juuri näinä päivinä käyttöön otettu upouusi kenttä, jonka valmistumista olen saanut seurata ihan vierestä ajaessani siitä ohitse porukoideni luokse melko tiuhaan tahtiin. Siellä kun on nyt tullut vietettyä aikaa paitsi ilmaisen ruoan perässä, myös ihan käytännön syistä hevostarvikkeita pesten ja myytäviä tai säilytettäviä tavaroita järjestellen. Olisi kätevää, jos täällä omassakin kodissa olisi hevostarvikkeille oma pesukone, mutta minkäs teet. Tuossa porukoiden luona käymisessä on toki sekin hyvä puoli, että se on niin lähellä meidän tallia, ettei matkaa tule lisää kuin muutama hassu kymmenminuuttinen. Tässä arjessa se ei lopulta tunnu enää missään. 

Mutta se siitä turhasta pölisemisestä! Päästän teidät kuvien kimpuun muistuttamalla samalla Equestrian Stockholmin kampanjasta, jossa koodilla aadaspring saa 20% alennuksen kyseisen verkkokaupan tuotteista tämän viikon perjantaihin asti. Näissä kuvissa Hämpsillä on päällään tummansininen huopa ja huppu, mulla osassa kuvissa tummansininen takki. Menemme varmaankin ihan samalla asuyhdistelmällä kohti torstaita, sillä kyllähän tuo tummansininen sopii värinä tummalle hevoselle kuin nenä päähän ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa just sulle!8 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Tummansininen kyllä sopii teille tosi hyvin!Ja onnea Champille uuden omistajan kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä se on myös hyvä väri meille :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja onko Champpi jo myyty?


  nompunheppaelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä vain, tästä tulee huomenna varmaankin oma postauksensa :)

   Poista
 3. Mä jo instagramissa tästä sanoinkin, mut pakko vielä, tää hevonen on kyllä niin upea! Ootte kyllä myös hyvä pari, ihana katsella tuollaista menoa :)

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä niin oikeassa törkeän hienoja kuvia.❤❤

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat