lauantai 14. lokakuuta 2017

#910: Tunnelmia Aino Masterseista

Terveisiä Ratsastuskeskus Ainosta! Me ollaan oltu täällä tiimini kanssa keskiviikosta asti tekemässä hommia tallialueella, sillä toimin Aino Masters CSI2* -estekilpailuissa tallimestarina. Näiden kisojen ajan majoitun kisajärjestäjän hevosrekassa - paikalla kun on oltava kellon ympäri vastuutehtävän takia. On kyllä ollut hauskaa, vaikkakin välillä olen joutunut heräilemään yöllä milloin minkäkin hoidettavan asian selvittämiseksi. Toisaalta mulla on kasassa niin hieno porukka, että olen pystynyt luottamaan täysin kaikkiin heihin ja sen vuoksi olemaan myös oikein hyvillä mielin koko tapahtuman ajan. Iso kiitos siis kaikille heille jo tässä vaiheessa!

Vielä on yksi kokonainen ja tämä puolikas päivä jäljellä. Tälle päivälle oli siitä erikoinen ohjelma, että meillä oli aamusta kouluratsastusluokkia esimerkiksi Grand Prix Kürin muodossa. Valitettavasti en ehtinyt itse noita seurailemaan määräänsä enempää, mutta sivusilmällä vilkuilin kaksoisvoittoon ratsastaneen Stella Hagelstamin suoritusta. Ajattelin kuitenkin julkaista teille sen kummempia kertomatta näitä eilen napsimiani kuvia tunnelmasta, joka meillä kulissien takana on. Toivottavasti saatte näistä jotain irti!

Huomenna kisat loppuu alkuillasta, jonka jälkeen palailenkin normaalin elämän pariin kahdeksi päiväksi. Ja tallille, jee! 


Oletko seurannut Aino Masters -kisoja livestä tai paikan päältä? :)11 kommenttia

 1. Saako ratsastuskisoissa kuka vaan kuvata? Kiinnostaisi pitkästä aikaa kaivaa kamera esiin ja lähteä kuvaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmasti paikasta ja kisajärjestäjästä, mutta julkisella paikalla julkista tapahtumaa saa yleisesti ottaen kuvata ilman erillistä lupaa :)

   Poista
 2. Oho, mitä kuvia, tosi hienoja!! :o :D Ja oon seurannut kisoja livestä :)

  VastaaPoista
 3. Aika kärttysiä oli jälleen kerran ihmiset kun tallialueelle tullaan kuvailemaan.. :D Siellä pitäisi saada olla rauhassa ilman salakuvien ottoa. Monella on siellä hirveä kiire usean hevosen kanssa, niin ymmärrettävää on että työn saa tehdä rauhassa. Samaa on puitu esim viime vuoden HIHS jälkeen jossa julkaistiin kuvia ilman lupaa kun useat rakensivat vasta tallejaan. (kisa) Talli on groomien työpaikka jossa kokoajan on hoppu päällä ja silloin ei aina ole kaikkein fiineimmässä ja edustavimmassa kunnossa siihen, että joku tulee kuvaaamaan. Tietty tätä ei voi ymmärtää jos ei itse kierrä usean hevosen kanssa ympäri maata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtän hyvin, että talli on hoitajan työpaikka ja jokaisella on tietysti rauha tehdä työnsä hyvin. Mä itse kuvasin yhtenä päivänä noin 10 minuutin verran, eikä varmasti kenellekään kuvattavalle jäänyt epäselväksi, että kuvaa olen ottamassa, kun tästä kerroin ja toki jätin esim kasvot pois jos joku niin halusi. En mä väkisin tietenkään halua ihmisiä kuvata, se olisi ikävää! Tosi harmi, jos joku koki mun kuvauspätkän häiritsevänä - sitä en tarkoittanut :) muiden kuvailujen osalta en toki voi kantaa ottaa.

   Poista
 4. Tee joskus ääniraidallinen kouluvalmennusvideo :)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä tehdä kun saan kuvaajan :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat