perjantai 20. lokakuuta 2017

#913: Ihmisen parasta aikaa

Terkkuja jälleen jäähallin puolelta! Menossa on kolmas päivä Helsinki International Horse Show'ssa ja jäljellä on enää yksi kansainvälinen luokka ennen kotiin lähtemistä. Päivä on ollut varsin tapahtumarikas, sillä olemme ehtineet seuraamaan esteratsastusta katsomosta käsin useamman luokan verran, shoppailleet hieman keskustassa, tavanneet kavereita ja ennen kaikkea nauttineet täysillä jokaisesta hetkestä areenalla ja sen ulkopuolella. Joka vuosi on pakko todeta, että Horse Show on ihmisen parasta aikaa. 

Koska tapahtumaa on ollut ja tulee myös olemaan, eikä seuraavan luokan alkuun ole montakaan minuuttia, päätin julkaista teille tällaisen kuvapostauksen torstain vetcheckistä ja tältä perjantailta. Nauttikaa kuvista! Tämän päivän yksi kohokohta ainakin katsojille oli varmasti Sanna Backlundin voitto ensimmäisessä kansainvälisessä luokassa, minkä lisäksi tänään ratkottiin myös Amateur Tourin voitto. Sekä poni- että hevosratsukon voitto meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, noita ratoja oli kiva katsoa. Ja hienoa on, että taitoarvostelu on mukana Amateur Tourin finaalissa jo toistamiseen! 

Mikä kuvista on suosikkisi? :) 

20 kommenttia

 1. Tosi kiva kun kuvaat näitä!

  VastaaPoista
 2. Toinen ja 14 ovat todella hienoja kuvia, etkö tulekaan la ja su��

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia! En voi valita lemppari kuvaa, kun kaikki on niin hienoja!:D

  VastaaPoista
 4. aivan mahtavia kuvia! mun lemppareita ehkä nuo 2 ja 6 kuvat, vaikea oli miettiä lempparia. tälläiset kuvapostaukset ovat tosikivoja! :)

  VastaaPoista
 5. hmm..milloin uutta ulkkaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun puolesta vaikka heti, mutta musta johtumattomista syistä tämä ulkoasuremppa on venynyt :)

   Poista
 6. Vitsit miten ihania kuvia taas! Nuo "ylhäältä" kuvatut kuvat on hauskoja, mutta omaa lempi kuvaa on niin vaikea sanoa. <3 On kyllä mukava lueskella ja katsella toisten postauksia tapahtumasta, kun itse en tänäkään vuonna päässyt paikalle.

  Jos saan kysyä, niin minkälaista materiaalia on vielä tulossa Horse Showsta? Malttamattomana odotan nimittäin! ;)

  Mutta mukavaa Horse Showta sinulle sinne jäähallille, mä fiilistelen live lähetysten ja tv kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että nää on miellyttäneet! Ja iloksesi voin kertoa, että ainakin yksi postaus HIHSistä on vielä luvassa ja todennäköisesti jo huomenna ;) Videota ja kuvia, jes!

   Poista
 7. Vau miten upeita kuvia!! :o :o :D Oon samaa mieltä kuin anonyymi edellä, että nuo ylhäältä päin kuvatut on hienoja ja vähän erilaisia kuvia, niissä näkyy mm. hevosen letit kauniisti. Viime postuaksenkin kuvat oli tosi hienoja, en vaan ehtinyt silloin kommentoida :) Viimeksi olin tapahtumassa, tänä vuonna en ehtinyt mutta seuraavaksi olis taas tarkotus mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Ihanaa, siellä siis törmäillään ensi vuonna :)

   Poista
 8. Pitäisikö sinun päivitellä hieman noita "UKK" sivuja yms? Kun (mun mielestä ainakin) niiden tiedot on hieman vanhentuneita..? Toki ymmärrän jos on muitakin kiireitä tms, mutta olisi ehkä lukijoille selvempää jos ehtisit/jaksaisit päivittää ne! ;)

  Mutta siis upeita kuvia, vau! Voisitko joskus kertoa hevosten/ratsastuksen kuvaamiseen vinkkejä? Olisi kiva kuulla vaikka miten tehdä hevoselle (tai muulle eläimelle) kuvauksesta rauhallinen ja mukava tilanne.

  Mukavaa alkavaa viikkoa, onko jotain erityisempi suunnitelmia? Mitä Champille kuuluu nykyään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, pitäisi todellakin päivitellä! Tän blogin ulkoasuremppa on ollut meneillään noin 4kk, mutta musta johtumattomista syistä on venynyt.. Enkä valitettavasti osaa sanoa, kauanko tässä vielä menee. Mutta kyllä tosiaan on tekeillä koko uudistus kauttaaltaan :P

   Mä oon ehkä vähän huono antamaan vinkkejä kuvaustilanteesta millekään muulle eläimelle kuin hevoselle, koska muita en juuri kuvaile. Enkä varsinaisesti kyllä hevosiakaan, muuten kuin omaan tai kavereiden käyttöön! Mun onneksi omat hevoset ovat aina olleet tosi helppoja kuvata, eivät siis stressaa mistään, niin voi käyttää esimerkiksi sellaista "hevosenhirnunta"-videota huomion kiinnittäjänä. Joskus kuvasin yhtä hevosta, joka veti siitä ihan hirveät pultit. Se on niin yksilöllistä! Sen vinkin voin antaa, että kannattaa vaihtaa paikkaa suhteellisen useasti. Jos hevonen on kauhean menevää sorttia, ei se jaksa keskittyä kauhean kauaa paikallaan, mutta taas vastaavasti vähän lunkimpi hevonen saattaa olla hereillä helpommin, kun maisemat vaihtuvat tiheämpään.

   Champille kuuluu hyvää, seuraan sen kuulumisia somen kautta ja sehän asuu nykyään Hingunniemessä :) Kiitos, samoin sulle!

   Poista
 9. Kaikki oli kivoja kuvia eniten lemppareita nii estekuvat

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat