torstai 15. helmikuuta 2018

#949: Prinsessapäivän kuvia

Olin kirjoittanut tälle päivälle ihan toisen postauksen, mutta lykkäsin sen julkaisemisen viikonlopulle ajankohtaisempien aiheiden vuoksi. Tällä kertaa ei olla ollenkaan hevosaiheisissa jutuissa, mutta halusin silti jakaa teille nähtäväksi muutamia otoksia kuvauksista, jotka toteutimme Helsingin keskustassa sijaitsevalla Tuomiokirkolla. Torstaina ja perjantaina Suomen lukioihin kruunataan nimittäin uudet Wanhat, kun abit kurvaavat rekoillaan kohti muita maisemia.

Siskostani Paulasta tuli tänä vuonna uusi Wanha, joten hänellä nuo tanssit olivat edessään tänää - ja samalla tavalla ne jatkuvat huomennakin. Olin lupautunut kuvaamaan Paulan tanssit illalla, ja itse tansseja ennen kävimme kuvaamassa otoksia ulkona Helsingin Tuomiokirkon maisemissa. Päivälle sattui oikein otollinen kuvausilma, sillä aurinko ei paistanut kirkkaalta taivaalta, vaan valaisi ympäristöä juuri sopivasti pilvien lävitse. Valkoista taustaa vasten vaalea mekko olisi saattanut kulua kuvissa nopeasti puhki, joten tämä oli meille parempi kuin hyvä kuvaussää. Ulkona ei kyllä kovinkaan kauan viihtynyt, olihan siellä pakkasasteita. Ja se Helsingin jäätävä merituuli, joka tekee ilmasta tuplasti viileämmän!

Kyllähän noiden tanssien katsominen toi omat muistot mieleen. Kuiskuttelimme katsomon puolella äitini kanssa milloin minkäkin tanssin kohdalla, että hei, tämän muistan omasta kokemuksestani. Eipä nuo liikkeet enää muistin terävimmällä pinnalla ole, mutta ehkä ne tulisivat esiin pienellä harjoittelulla. Tiedä sitten! Oli aivan ihanaa seurata nuorten intoa ja käsinkosketeltavaa jännitystä, joka kuitenkin muuttui nopeasti vapautuneeksi hymyksi tanssien edetessä. Ja illan kohokohta oli tietysti oma tanssi, joka on joka vuosi mielenkiintoista katsottavaa. Tällä kertaa Norssilaiset pojat  esimerkiksi nostivat toisiaan ilmaan. Meillä ei aikoinaan ihan noin villeihin kuvioihin ryhdytty. Ja hei, tanssimekkojen tyyli on taas muuttunut! Siinä, missä omana aikanani jokaisella oli oikea tylli- tai prinsessamekkounelma vannehameineen, näkyy lukiolaiset suosivan nykyään varsin klassisen tyyppisiä mekkoja ilman prameuksia. Klassista ja tyylikästä, kaikki pisteet sinne.

Mutta sitten itse kuviin! Jos joku teistä on nyt tanssimassa vanhoja, toivotan sydämeni pohjasta iloa ja tsemppiä päivään. Ja abeille ylävitoset, sillä lukio on pian ohitse. Toivottavasti kaikki pääsevät nauttimaan mukavista keleistä, mikä ei ole itsestäänselvää täällä Suomessa elellessämme. Ja kaikki te muut, jotka ette pääse osallistumaan itse näihin ilotteluihin ikänne vuoksi (allekirjoittanut mukaanlukien) - vietetään me muuten vain ihana viikonloppu! Palataan heppajutuilla taas huomenna, siihen asti eletään vielä hetki prinsessapäivän kuplassa :)

Hymyn täytteistä perjantaita kaikille!


13 kommenttia

 1. Vau mitä kuvia!! :o Ja mallikin on tosi kaunis nuori nainen :) Vähän alkoi nyt jopa harmittaa etten tanssinut itse ollenkaan silloin kun olin wanha... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mua harmitti melkein se, ettei kukaan kuvannut mua kunnolla aikoinaan :D ei vaan, ihania muistoja!

   Poista
 2. Ihan älyttömän nättejä kuvia ja kaunis on kyllä mallikin :)!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia ja kaunis malli!

  VastaaPoista
 4. Hui miten nätti sisko sinulla ja aivan ihana pukukin hänellä! :) Saanko udella onko hän ihan "täyssisko" vaiko siskopuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa utelen minä, kun en löydä juurikaan yhdennäköisyyttä teistä :-) nätti tyttö kyllä, kuten sinäkin!

   Poista
  2. Voi kiitos! Paula on mun isäpuolen tytär, mutta mulle ihan yhtä lailla sisko kuin oma täysveljenikin on :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Saako kysellä, mistä mekko mahtaa olla? Jotain saman tyylistä etsin nimittäin omille vujuillenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula tilasi sen netistä, mutta voin kysäistä tätä häneltä! :)

   Poista
 6. Kaunis nuori nainen,todella ihana mekko ja kaikki kuvat on niin onnistuneita! :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat