sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

#958: Pitkästä aikaa tallivideopostausta

Myönnettävähän se on, että taas viikko sujahti nopeasti ohi ja aikeet postauksien tekemisestä valuivat läpi sormien. En kuitenkaan ole pahoillani, sillä kerrankin sain tehtyä töitä opiskelujen suhteen - varsin tuottoisa viikonloppu ja oikeastaan koko viikko siis! Näin sunnuntain ratoksi olen pähkäillyt useamman tunnin ajan koneella ties mitä tehtäviä hommia, mutta aivotyöskentely on minimaalisella tasolla univajeesta johtuen. Aionkin siis hypätä sänkyyn heti, kun tämä postaus on valmis. Todennäköisesti siis jo ennen yhdeksää. Ai että!

Juuri edellä mainitusta syystä johtuen tässä postauksessa ei tule olemaan tekstiä kovinkaan paljon, vaan saatte katsella tätä kuluneella viikolla kuvaamaani videpostausta keskiviikon talleilusta. Videolla on mukana lyhyehkö uuden asuntoni esittely, joka tosin tullaan toteuttamaan paremmalla ajalla uudelleen sitten, kun kaikki kalusteet ovat paikoillaan. Mutta ei siitä sen enempää, sillä palataan siihen paremmin keväällä. Videossa on muuten esillä hevosaiheisia juttuja, vaikka itse en Macon selkään tällä kertaa kiivennytkään valmentajani ollessa ratsastusvuorossa. Vaikka ratsastus on aina kivaa, on se silti välillä oikeinkin opettavaista seurata oman hevosen työskentelyä maasta käsin ja pohtia, mitä siitä voisi ottaa opiksi omaan ratsastukseensa. Yleensä paljon, mikä on tietysti hyvä juttu. Siitähän niille valmentajille maksetaan ;)

Tähän viikonloppuun mahtui yhtä jos toista, koska hyppäsimme Juulia Jyläksen valmennuksissa kaksi päivää. Taas on niin yltiömotivoitunut olo, että eihän sitä edes tiedä, miten päin tässä tulisi olla ja asioita tehdä. Valmennuksista on tulossa juttua kahden erillisen postauksen avulla ensi viikolla, sillä paikalla oli apukäsiä sen verran runsaasti, että meidän menoa tallentui videolle ja kuviin. Instagramin puolella näitä on jo nähtävillä etukäteen, joten kiireisimmät voivat kurkkia sieltä valmennusten antia. Iso plussa taas Juulialle, tykkään hänen tyylistään ihan valtavasti!

Onko teidän hevosilla päiviä, jolloin valmentaja ratsastaa kokonaan tai osittain?

Linkki videoon (tallivideopostaus)

9 kommenttia

 1. Voisitko joskus tehdä videon varusteiden puhdistuksesta niin, että näytät mitä aineita käytät yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minustakin olisi tosi kiva!

   Poista
  2. Joo voin! Se on kyllä helppo ja nopea postaus, kun käytän Sporre-nimistä saippuaa ja that's it :D

   Poista
 2. Tosi kiva video! Ja kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Videot on parhaita! Jes!

  VastaaPoista
 4. Jeppp videot on parhaita :) Tee nopee video loimien viikkauksesta eli et kuin saat ne noin siististi :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat