maanantai 4. kesäkuuta 2018

#980: Vieraita ulkomailta asti

Pari viikkoa sitten pääsimme toteuttamaan pitkään suunnitelmissa olleen tempauksen, kun Ride Love Laugh -blogista tuttu Rosita saapui Suomeen pitkäksi viikonlopuksi. Varasimme jo hyvissä ajoin lopputalvesta päivän yhteistä tekemistä varten, ja lopulta mukaan liittyi kolmanneksi sankariksi Kultahippuja -blogin Daniela. Melkoinen rytmiryhmä kasassa siis, hauskuutta ei ainakaan puuttunut!

Varoittelin jo aiemmin siitä, että aion julkaista myöhemmässä vaiheessa tallivideopostauksen ja jonkinlaisen MyDayn yhdistelmän, jonka kuvasimme Rositan ja Danielan kanssa menneeltä sunnuntailta. Sain vihdoin editoitua videon valmiiksi, joten lopputulos on nyt kaikkien katsottavissa täällä blogissa. Videolle on koottu kaikkea tekemistämme, eikä se rajoitu pelkästään tallille. Ajattelin, että jotakuta teistä voi kiinnostaa seurata meidän juttuja myös muualta. Toivottavasti video miellyttää :) Oli ihana nähdä pitkästä aikaa Rositaa ja hengailla pidempi pätkä myös aina niin iloisen Danielan kanssa, meillä kolmella kun tuntuu juttua riittävän ja ajatusmaailmat kohtaavan. Harmi, ettei normaalissa arjessa tunnu olevan tarpeeksi tunteja ihan kaikkien kavereiden tapaamiseen. Onneksi nyt on kesä ja valoa iltaan asti!

Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, että videolla näkyy muutama pätkä Keisarinmäen estevalmennuksesta, jossa hyppäsimme muuria ja pitkää vettä. Tuosta on tulossa myöhemmin oma valmennuspostauksensa, enkä siksi viitsinut laittaa videolle enempää ratsastusmateriaalia. Näin jälkikäteen omaa ratsastusta katsoessa päällimmäisenä oleva fiilis oli myötähäpeä, koska eihän tuo valmennus kauhean hyvin mun osalta mennyt: hevonen liikkui niin poissa avuilta ja etupainoisena. Heh, ehkä tähän vaikutti se kolmen viikon treenitauko.. Torstain kisat onneksi korjasivat tuota fiilistä paljon paremmaksi.

Pidemmittä puheitta päästän teidän videon pariin. Jos lauantaina julkaistu Helsinki Horse Show -lippujen arvontapostaus on mennyt ohitsesi, klikkaa itsesi postaus taaksepäin ja jätä kommenttisi osallistumista varten. Kaikilla on yhtä isot mahdollisuudet voittaa lippupaketti! 

Ihanaa alkanutta viikkoa :)


Linkki videoon (tallivideopostaus)

8 kommenttia

 1. Tosi hyvä video ja hienoja kuvia! :) Tallivideopostaukset on aina kivoja. Se aiempi video (Vuosi yhdssä) oli kans hyvä. Kauhee kun aika kuluu nopeasti, tuntuu et just Maco vast tuli sulle :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että pidät sisällöstä :) aika menee kyllä nopeasti!

   Poista
 2. Toi kolmas kuva Macosta, ai luoja.. xD

  VastaaPoista
 3. Hey mistä voi ostaa tollasen NOW paidan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mikä NOW-paita? :D

   Poista
  2. Toi mikä Danielalla(?) on päällä Yesterday NOW tomorrow :D

   Poista
  3. Suosittelen kysymään Danielalta suoraan, mä en valitettavasti tiedä :)

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat