lauantai 27. huhtikuuta 2019

#1057: Ihana kisaviikonloppu

Keväällä on aivan ihanaa viettää aikaa tallilla pidemmän kaavan mukaan. Kun luonto herää vähitellen eloon ja aurinko valaisee maailmaa pidempään kuin muutaman hetken, kuluvat tunnit ihan hujauksessa hevosten ja hyvien ystävien seurassa. Vaikka talleilu on mukavaa vuodenajasta riippumatta, on tämä vähitellen maahamme hiipinyt lämpö paljon parempi vaihtoehto kuin ne loskasäät tai mutaralli. Nyt jos koskaan onkin aika iloita siitä, että harrastaminen on mukavaa! 

Meidän tallillamme Stable Novassa on jälleen tänä viikonloppuna kolmipäiväiset estekilpailut, jossa luokkia on paitsi seuratasolla, myös kansallisten luokkien merkeissä. Jouduin skippaamaan ensimmäisen päivän perjantaina työmatkani vuoksi, mutta tänään lauantaina olen paikalla koko päivän sunnuntain tapaan. Ulkokausi avataan toden teolla heti kolmen päivän rykäisyllä, eikä tässä voi valittaa mistään muusta kuin siitä, etten vielä kehdannut osallistua kilvanajoihin itse. Elättelen toki toiveita, että olisin hyppäämässä kilpaa Macon kanssa mahdollisesti jo parin viikon kuluttua jossain pikkukisoissa ykköstasolla tai "pay and jumpeissa", mutta tilanteen näkee lähempänä sen mukaan, miten hyvin olen itse kartalla ratsastukseni kanssa - eli onko kisoihin mitään järkeä lähteä ihmettelemään. Ensin se perusratsastus olisi syytä saada kuntoon ihan kotona treeneissä, ja siksi tuo vaihtoehto ratatreenistä pay and jumpin merkeissä houkuttelee aavistuksen enemmän. Onhan tässä ihan koko kesä aikaa kilpailla.
Ajattelin julkaista näin viikonlopun kunniaksi myös tänne blogin puolelle pari eri videota, jotka ovat jääneet julkaisematta muutoin kuin YouTuben puolelle. Kyseessä on kaksi huhtikuun puolella kuvattua tallivideopostausta, jotka ovat sisällöiltään hieman erilaiset, mutta keskittyvät pääosin pelkästään tallilla touhuamiseen sen muun elämän kuvaamisen sijaan. Toivottavasti nämä ovat mieleenne! Nyt tuntuu siltä, että viime aikona on tullut kuvattua videopostauksia paljon aiempaa ahkerammin, mikä ei liene ollenkaan huono juttu. Ääniraidallisia videoita valmennuksista on yhtä lailla luvassa, mutta tätä varten tarvitsen toista konettani ääniraitojen tekemiseen, enkä ole vielä rehellisesti sanottuna saanut aikaiseksi avata tuota ikuisuuden vanhaa läppäriäni. Ehkäpä senkin aika koittaa nyt, kun huomisen jälkeen olen virallisesti saanut pakettiin kaikki opintoni yliopistolla.

Pidemmittä puheitta päästän teidät videoiden pariin ja suuntaan itse kulkuni kohti kisakenttää! Tehtävänäni taitaa myös tänään olla viettää aikaa kentällä radanrakennuksen ja puomien nostamisen merkeissä, mutta yhtä lailla mun pitäisi opiskella kansliahommia ihanan Marjon johdolla tulevia kisoja varten. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea tähän viikonloppuun lopulta mahtuu! Sen ainakin aion toteuttaa, että lähden Macon kanssa pitkälle maastolenkille nauttimaan hyvästä säästä. Mikään ei voita hymyä, joka kasvoille iskostuu rennon maastoilun jälkeen.

Seuraatko Novan kisoja paikan päällä tai livestä? :)
4 kommenttia

  1. Onko maastoesteiltä tulossa videota tai kuvia? ��

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja huippuja noi videot!! :D Seurasin kisoja livestä, en päässyt paikan päälle.

    VastaaPoista
  3. Taas kiva postaus ja video! Olis kiva jos tekisit lisää myday-videoita! Ne on ihan parhaita :)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat