tiistai 10. tammikuuta 2012

021: Älä ikinä eksy markkinat-osioon..

Ensin kysäsen teiltä vielä tästä arvonnasta (uskokaa tai älkää, aion jankata niin pitkään että saan vastauksen!): haluatteko mieluumin palkinnoksi jotain hevoselle sopivaa vai ratsastajalle sopivaa? Suunnittelin, että arvonnan voisin julkaista vaikka ens maanantaina.

Mutta sitten otsikkoon. Se muuten kertoo paljon! Eksyin syystä tai toisesta hevostalli.netin markkinat -osastolle ja bongasin heti kaikkea kivaa. Lähettelin viestiä myyjille esimerkiksi Equilinen flättäreistä, ruskeista fleecepinteleistä, Vereduksen suojista sekä Prestigen ja Kiefferin estepenkeistä. Oli muuten vaikea hillitä itsensä ja olla lähettämättä sähköpostia henkilöille, jotka myi Bucaksen kullanruskeita toppaloimia tai jotain muuta yhtä ihanaa.. En enää ikinä eksy tuonne takaisin, vaikka hyvillä hinnoilla ovat myymässä tavaroitaan!

Alkuvuodesta otettiin, kun ei ollut vielä edes lunta :(
Amanda & Minttu + minä & Kapri
Avasin tänään postista tulleet tavarat ja kyllä olivat tilaamisen arvoisia. -50% alennuksissa on vaan sitä jotain: Showmasterin upea ruskea fleece, joka on puolelle kaulalle yltävä - istui täydellisesti ja oli niin ihanan näköinen, ettei kyllä toista. Samoin samalta merkiltä ruskea loimivyö ja yksi sitten kouluhuopa, sekin ruskea. Nyt neiti on kyllä niin hienona, kun sillä on lisäksi neljä riviä bling blingiä otsapannassa :) Pitää ottaa kuva joku päivä.

Kaprilla on edessä kevyempi viikko eilisen rokotuksen vuoksi. Eilen se siis lepäili ihan kokonaan ja menin itse Amandalla, eli ratsastuksenopettajani ponilla. Tänään köpöttelin menemään ihan kevyesti niin, että suurimmaksi osaksi vain kävelin ja vähän laukkasin + ravasin. Hyvää kyllä tekee tammalle, koska sille tuo käynti on ehkä vaikein askellaji: sitä ei ole treenattu sen kanssa ollenkaan, oikeestaan sillä ei ole ratsastajan kanssa varmaan kauheesti kävelty. Siksi tykkäisi heti lähteä ravaamaan ja jos hermostumispisteeseen pääsee, alkaa tarjota laukkaa ja vaikka mitä muuta erikoista. Tänään kumminkin oli yllättävän rento, käveli ihan tyytyväisenä (mitä nyt pari kertaa "pelästyi" jotakin, esim. vastaantulevaa hevosta...). Hauskaa on ollut myös huomata, että tämän kuukauden (se tosiaan on ollut mulla jo KUUKAUDEN!! outoa) aikana ratsastettavuus on parantunut ja muotoa on pystynyt alkaa säätelemään paremmin. Tullessaan mulle Kapri tykkäsi kulkea siinä samassa muodossa koko ajan, ei tykännyt jos kauheesti nosti, koska oli sille sen verran rankkaa. Ei myöskään venyttänyt eteen-alas, mutta tänäänkin tyytyväisenä köpötteli menemään ihan siellä matalana :)

Pari päivää vielä - ja sitten Tahkolle! Kuva viime Juhannuksen
estekisoista, jossa edustin tollain "ei-kisavaatteita"-tyylisesti :D
Ei toki ilmavaralla näille reilu 100-110cm oksereillekaan?
Apua, mulla ei ole tästä päivästä oikein mitään muuta kerrottavaa. Torstainen Jonna Aaltosen tunti jouduttiin perumaan johtuen Kaprin rokotuksesta, joten siitäkään ei tule olemaan jutunaihetta tälle viikolle.. Voisin huomenna/torstaina yrittää kertoilla jotain siitä Belgian matkasta, kun sitä on sähköpostissakin ihmiset pyydelleet! Jos joku haluaa etukäteen jotain siitä lukea, niin ratsastusurheilu pyysi mua tekemään siitä syksyllä jutun niiden sivuille: http://www.ratsastusurheilu.net/Liberty%20ja%20Lyktans%20Primus%20kantakirjan%20ensimm%C3%83%C6%92%C3%86%E2%80%99%C3%83%E2%80%A0%C3%A2%E2%82%AC%E2%84%A2%C3%83%C6%92%C3%A2%E2%82%AC%C2%A0%C3%83%C4%92%C3%A2%E2%80%9A%C5%BD%C3%A2%E2%80%9E%C4%92%C3%83%C6%92%C3%86%E2%80%99%C3%83%C4%92%C3%A2%E2%80%9A%C5%BD%C3%85%C4%84%C3%83%C6%92%C3%A2%E2%82%AC%C5%A1%C3%83%E2%80%9A%C3%82%C4%AAiseen%20luokkaan/uutiset.html?159. Kauheen pitkä linkki!!

1 kommentti

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat