maanantai 9. tammikuuta 2012

020: Lumihankitreeniä ja arvontaa?

Tänne on nyt tullut niin paljon jo lunta (uu, huimat 15cm..) että päädyin sunnuntaina pakkasten takia pellolle kruisailemaan. Tarkoitushan oli lauantaiseen tapaan hypätä Kaprilla, mutta kun pakkanen kohosi maneesissa -17 asteeseen, ei ollut puhettakaan.. Mentiin sitten semmonen mukava sunnuntailenkki tallin viereisillä pelloilla ja ympäri tallialuetta. Ilmeisesti oli Kaprille suhteellisen rankkaa tommosesta pienestä lumimäärästä huolimatta, sillä hikos ihan huolella! Ja kun oli niin paljon pakkasta, sai se semmosen suloisen valkoisen kuorrutuksen - harmi ettei ollut just kameraa esillä!

Vähän kiihdytteli!
Päästin tamman sunnuntaipäivällä myös kentälle vähän juoksemaan, kun oli lauantai-iltana tarhassa otettaessa ihan villi: pomppi menee kun mikäkin kenguru, ylös ja sivulle ja semmosia loikkia, että mietin kaatuuko koko elukka. Tarhakaveri Amppa kipitti väistelee ettei jäänyt alle! :D
 
Joo ei meinannu kaatuu ei..


Lauantaina siis hypättiin. Ihan semmosta perusperusrataa, esteet oli ehkä 70-80cm eli iihan pikkusia. Kaprilla tulee nyt hyppytauko, koska ensviikon lauantaina ei hypätä: seuraavan kerran sitten siitä seuraavalla viikolla, vissiin. Mutta hyppyrutiinia pitäis tammalle saada, se oli kuulemma hypännyt ennen mulle tuloaan noin 60cm isoimmillaan ratsastajan kanssa. Irtona mennyt enemmän, oli kuulemma todella lupaava nuori estehevonen ennen kahta varsomistaan. Onhan se vieläkin, tosin hommaa on ;)

Innokkaasti pikkunen hyppeli menemään, sai kyllä jarrutella paljon. Loppuun rauhoittui, en tiiä onko väsymys vai mikä kun virtaa alkaa olemaan paljon. Tänään Kapri rokotettiin, joten se ei sitten liikkunut ollenkaan ja huomenna tosi kevyesti. Keskiviikkona olis tarkoitus mennä jo normaalimmin, jos kuumetta ei ole noussut tiistaina. Torstaina kouluvalmennusta ja perjantaina lähdenkin itse sitten Tahkolla käymään!

Mulla olis ollut videota tuosta kyseisestä päivästä, mutta kappas - unohdin ladata ne videokamerasta koneella ja kamera taas jossain ihan muualla kuin mulla. No, saan sen sitten joskus kolmen viikon päästä.. Että sitten saatte niitä nähdä :D Mutta tähän alle jotain kuvia lauantailta, toisella kameralla otettuja ja ei estekuvia kylläkään..

Tälleen joululomalla ei jaksanu kyllä yhtään panostaa siihen,
miltä näytti.. Tässä taas yks esimerkki, miltä näyttää kun ei
oo kolmeen viikkoon jaksanu ittelleen tehä mitään.. :D
Loppuun vielä: olisko teillä halukkuutta osallistua jonkinlaiseen arvontaan? Kun 40 lukijaa ylittyi, vois tällaisen pitää. Eli ideanahan olisi, että lukijoiden kesken arvottaisiin jonkinlainen tuote, varmastikin hevosaiheinen. Rekisteröityneet lukijat sais osallistua ja voittajalle lähetettäisiin tämä tuota sitten vaikka postitse. Lukijaksi ei sitten ryhdytä vain tämän vuoksi ja poisteta itseään lukijoista heti kilpailun loppumisen jälkeen...! Mutta kertokaa mielipiteenne (eli onko innostutsta tällaiseen) ja se, mikä voisi palkintona olla! Hintahaarukkana siihen parinkympin pintaan :)

Tänne (http://jaxenelamaa.blogspot.com/2012/01/vahan-kuulumisia-ja-arvonta.html) kannattaa myös mennä vierailemaan, mikäli haluaa toiseen lukijakilpailuun osallistua. Arvonnassa nimittäin horzen bling bling -kannukset!

3 kommenttia

 1. täällä olis ainakin yks halukas arvontaan (:

  VastaaPoista
 2. tee ihmeessä, olis just kiva (:

  horsebloggeer.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hyvä että innokkaita löytyy! Voisin tosiaan väsätä sen kasaan, vaikka ens viikolla heti maanantaina.. Mutta mikäs olis kiva palkinto? Jotain hevoselle vai ratsastajalle? :)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat