keskiviikko 1. helmikuuta 2012

030: Arvonnan tulokset

Heissulivei, oon ollut tänään todella ahkera ja Stephex-kesän lisäksi arvoin teille myös voittajan 50-lukijan arvontaan! Osallistujia kertyi yhteensä noin 120 kappaletta, kiitokset kaikille tästä :) Mutta pitemmittä puheitta haluatte varmaankin tietää voittajan: Kiki - http://myworldwithhorses.blogspot.com/. Onneksi olkoon hänelle, ilmoitan voitosta vielä henkilökohtaisesti ja kysyn sukkien koon, koska sattumalta unohdin pyytää teitä sen kertomaan..

Mutta mikä olisi teidän mielestä seuraava häppeninki? 200 lukijaa menee ihan kohta rikki, joten jotain voisi kehitellä. Arvonta oli juuri, joten sellaista ei ehkä toista heti perään. Mutta mikä teitä kiinnostaisi? Kaikkia ehdotuksia otetaan vastaan! Erikoispostaus voisi olla yksi, mutta kaikkea muutakin saa ehdotella :)

Kaprikin onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia!!
Muistakaa olla aktiivisena jatkossakin :)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Okei, voisin jotain sen tyyppistä tässä väännellä sitten kunhan keksin sopivan aiheen :)

   Poista
 2. En oo kovin kauvaa blogias lukenu, joten en tiiä millon viimeks sulla on ollut, vai onko ollut ollenkaan, mutta miten ois kysymys postaus: )?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut aiemmin ja ajattelin itseasiassa tänään sen toteuttaa. Eli eikun kysymyksiä tulemaan!

   Poista
 3. Kivan näköinen blogi, hauska löytää kuvia lähes joka postauksesta ja ulkoasukin miellytti silmää :)

  Käythän jättämässä jälkesi myös minun blogiini?

  http://elsanblogitus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Käyn katselemassa myös sun blogias!

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat