lauantai 18. helmikuuta 2012

035: Voittajaponi & wanhat!

Viimepäivät on olleet suoraan sanottuna kauheaa hullunmyllyä, nimittäin tiistaina oli vuorossa Peikillä estekisat ja keskiviikkona harjoittelimme tämänpäiväisiä (perjantai) wanhoja varten. Nyt on sitten wanhat tanssittu, ei kyllä oo yhtään sen vanhempi olo :D Eilen tanssittiin yhdet ja tänään neljät tanssit, kun kaikki koulumme reilu 50 paria matkasivat ensin Klaukkalan ala-asteelle, sitten takaisin omaan lukioomme tanssimaan ykkösille, siitä Isoniittuun ja lopuksi Mäntysaloon. Ja äsken olin jatkoilla Palojoella, mutta tulinkin kotiin jo näin aikaisin huomisen matkan takia - Itävaltaan mars!

Tiistaisista kisoista: mentiin luokat 40 ja 60cm, eli taas haettiin hevoselle kokemuksia kilpailutilanteista ja rutiinia. Valmentajani sanoin korkeus ei tässä vaiheessa ole tärkeää, vaan onnistuneet radat ja hevoselle tarjottavien haasteiden mukavana pysyminen. Näitä onnistuneita ratoja tulikin kaksi. Peikin kisoissa pienissä luokissa on aina tyyliarvostelu, ja saimme luokista pisteitä 8.8 ja 8.6 tuoden molemmista sinivalkoisen ruusukkeen ja ykkössijat. Näistä mulla on videot ja aion ladata heti kunhan pääsen reilun viikon päästä takaisin koneelle Suomeen Itävallasta.. :)

Kapri ruusukkeet päässä Peikillä! Hieno tamma :)
Laatu: videosta leikattu.. Toinen menee ihan korvat höröllä!
Tosiaan tänään oli myös wanhojen tanssit (4kpl, eri kouluissa) ja lisäksi jatkot illalla. Sen verran voin tansseista paljastaa, että laitan teille esille näistä videota (meidän mahtavan hienon oman tanssin! kannattaa kattoo, ihan super!) kunhan taas selviän Suomeen ensi viikolla. Tähän alle pari kuvaa vielä mekosta :)

Vasemmalta oikeelle: Janita, mä ja Sanni - prinsessapäivä ♥

Tämmönen kampaus oli :)

Mekko oli tummanruskee.. Ja vähän blingiä!

Iskä ja minä tanssien jälkeen :)

Kampausta tästä suunnasta..

Ja sitten lopuksi itse tansseja. Oli kyllä hauskaa! :D
Mutta nyt nukkumaan, koska huomenna on aikainen herätys ja matka siitä taksilla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja Itävaltaa sekä rinteitä! Yritän päivitellä teille postauksia jo ennen paluutani, mutta voi olla, että menee vasta ensi sunnuntaihin. Kaprilla on maanantaina rokotusaika, joten silläkin tulee olemaan ensi viikko todella kevyellä liikunnalla. Näkyillään! :)

20 kommenttia

  1. Ihana mekko, ja voi kuinka kaunis oletkaan! :) Onnea "wanhentumisesta" ja hyvin menneistä kisoista! Hyvää matkaa.
    Täällä yksi juuri kotiutui Tahkolta, pääsin jopa rinteisiin ja ratsastamaankin vaikka lääkäri oli kyllä kieltänyt... En voinut vastustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hyvä että oot Tahkolla käynyt, tosi kiva paikka!

      Poista
  2. tosi kaunis mekko! ja onnea sijoituksista :)

    VastaaPoista
  3. ihana mekko ja kampaus! ja onnee sijotuksista (:
    mistä ostit tuon mekkosi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mekko on ostettu yhdeltä yksityiseltä henkilöltä, joka tilaa mekkoja Kiinasta. Toi samainen mekko on myynnissä vissiin myös jossakin tavallisessa mekkoliikkeessä hintaan 400€?

      Poista
  4. Onnea voitoista! Voii kun hieno mekko ja sinäkin niin kauniina :)

    VastaaPoista
  5. Onnea voitoista! Tosi ihana mekko ja oot tooosi kaunis. Itelläki tekee mieli tanssimaan, mutta muuten lukioon - ei kiitos. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitoksia :D Ei se lukio oo niin paha kuin mitä porukat sanoo, kannattaa harkita edes mennä sinne. Voin vannoo, että läpi pääsee semmosella puolvillasella otteella heittämällä ;)

      Poista
  6. Oi, hienosti meni kisat! Ja supernätti mekko :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana mekko! Sopii sulle hyvin! Missä kävit laitattaa hiukset vai laitoikko ite? Nii ja onnee kisoista! Ps:Tää on aivan mahtava blogi!!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon :D Kiva kuulla että blogista tykätään!Laitatin hiukset meidän kylän kampaamossa Cut Cutissa, en todellakaan laittanut itte, ikinä en osais semmosta :D

      Poista
    2. Okei! ;) Mut toi kampaus sopi sulle hyvin! Ja tää blogi on oikeesti aivan mahtava! <3 Ja tykkään sun tavasta kirjottaa ja vielä siihen päälle kuvat ni johan on toooooooosi hyvän blogin ainekset! :D

      Ps: Käy kurkkaan munki blogia vaikkei se näin hyvä ookkaan!! :D http://hiekkapisara-marskuliini.blogspot.com/

      Poista
  8. Miten paljon teitä pareja oli tanssimassa? Meillä ei ollu ku 14 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä oli oikeesti ihan sairas määrä, ei nyt mitenkään liikaa mutta kumminkin 52 paria :D Ja jatkoilla oli porukkaa aika paljon, kun jokainen tanssija sai tuoda avecin ja muutkin kakkoset pääs sisään...

      Poista
  9. Liitykkö munki blogin lukijaks ja kommaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin käydä kattelee blogias kun palaan Suomeen ja jos on kiva, liityn varmasti :)

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat