torstai 1. maaliskuuta 2012

039: Paranemaan päin

Koko viikko on vietetty nyt kotona sairastaen. Maanantaista lähtien aina eiliseen asti ääntä ei lähtenyt juuri ollenkaan, tänään sentään puheesta saa jo kutakuinkin vaivatta selvää. Lääkärissä käytiin tiistaina ja tänään pitäisi saada tulokset. Oli kyseessä mikä tauti tahansa, ajattelin kiivetä siitä huolimatta viimeistään huomenna Kaprin selkään viikonlopun valmennusten takia. Saa nähdä, jos tänään jo.

Pitkään oon luvannut laittaa teille esiin videoita kisoista Kaprin kanssa, mutta aikaisemmin en ole saanut tehtyä. Tässä kuitenkin nyt kaksi pätkää Peikin estekisoista ystävänpäivältä 14.2. Olen myös vinkunut vaikka kuinka pitkään videoita, joita muut ovat kuvanneet Tahkolta (kisoista ja harkoista), mutten ole niitä vieläkään saanut.. Niissä olisi ehkä enemmän katseltavaa teille, kun estekorkeudet ovat niissä sitä 100-130cm eivätkä tätä Kaprin 60cm tasoa :DYlempi videoista on kisaradalta 60cm. Luokka oli tyyliarvostelulla ja pisteitä tuli 8.6/10, voitto kotiin: okei, luokassa olikin vain jotain 7 lähtijää, että.. No kuitenkin, alempi video on sitten veryttelystä ekaan luokkaan. Älkää välittäkö selityksistä, joita Ronja laukoo tossa videon aikana!

Käväisin eilen harjaamassa Kapria, koska en vain jaksanut enää istua neljän seinän sisällä kotona. Koska tamma on alkanut saamaan lihaksia nyt varsinkin etuosaan ja hävittänyt ylimääräisen massan, näyttää se takaosastaan suhteessa ihan ruipelolta. Varsinkin kupeiden kohdalla on vielä lihakseton (ja nyt myös massaton alue), joten saisi vähän lihoa enemmän. Ongelmahan ei ole siinä, etteikö Kapri saisi ruokaa, vaan siinä, ettei se sitä syö.

Kännykällä otettu kuva - laatu.. Mutta noin paljon
Kaprin oikeesta kyljestä lähti karvaa, ei paha! :D
Kaikki ruoka joka tulee kuppiin menee vatsaan ongelmitta. Heinänsä Kapri talloo ympäri karsinaa tai vaihtoehtoisesti jättää ne vaan siististi syömättä. Ulkona ollessaan tamma syö paremmin, mutta karsinassa ei, vaikka paras kaveri Amandakin olisi sisällä ja syömässä myös. Kaprin ruokinta on ollut tähän asti seuraava: kauraa 1 litra aamulla, päivällä ja illalla; B-vitamiinia iltaisin 25ml; proteinia ½ litraa aamulla tai päivällä; "puuroa" (lesettä+pellavaa turvotettuna) 1 litra iltaisin; ADE-vitamiinia kerran viikkoon; porkkanoita/leipää päivittäin; heinää aamulla, päivällä ja illalla. Nyt ajateltiin lisätä proteiinin määrä 1 litraan / päivä ja käytiin ostamassa Kaprille vielä Greenlineakin, jota vois alkaa syöttämään, kun heinää ei kerta syö kunnolla. Kauran määrää nostetaan pikkuhiljaa ylemmäs, mutta tamma kun kerää helposti virtaa, ei sitä voi kohtuuttomasti nostaa.

Otsikkovaihtoehto 1
Otsikkovaihtoehto 2
Tänään ei ole muuta tapahtunutkaan.. Tein uuden bannerin, kommentoikaas kumpi on kivempi eli kumman laitan vakkariksi vai teenkö vielä uusia vaihtoehtoja? Kauheen pieninä näkyy nuo kuvat tossa yllä, mutta koittakaa saada selvää! :)

21 kommenttia

 1. Todella siistin ja helponnäköistä menoa tuolla radalla! :) Ja molemmat bannerit on kivoja mun silmään.

  VastaaPoista
 2. Toi eka on ehkä vähän kivempi. Tosin itse en olisi laittanut noin montaa kuvaa. Siistin näköistä menoa tuossa teidän radassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voisin väsätä jotain uutta vaihtoehtoa, joss aei olisi niin paljon kuvia :) Itte tykkään kauheesti kuvatäytteisistä, johtunee siitä..

   Poista
 3. Tykkään tuosta ekasta bannerista. Hyvältä näytti myös kisavideot =)!

  VastaaPoista
 4. Se on kiva jos välillä vaihtelet banneria, molemmat hienoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisin yrittää aina tasaisin väliajoin tehdä jonkin uuden! :)

   Poista
 5. Molemmat bannerit hyviä, mutta ehkä tämä kivempi. Mutta siis lupasit käydä kattomassa blogiani, niin oletko käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, kävin katsomassa ja kivalta näytti. Luin muutamia tekstejä tarkemmin ja seuraan varmaan ainakin aluksi näin "anonyyminä", katellaan jos liittyisin lukijaksikin!

   Poista
 6. Pidän molemmista bannereista. Pääsit Villivarsaan, olen kauan jo miettinyt blogisi osoitetta ja Villivarsassahan se viimein sitten esille tuli. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin pääsin, kun pyysivät :) Kiva että osoite löytyi!

   Poista
 7. Oikein kivantuntuinen blogi sulla. Itsekin kehittelin blogin, en tiedä miten se lähtee käyntiin, mutta sen näkee sitten. Mä tykkäsin tuosta kakkosbannerista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kannattaa vaan aloittaa jostain, mullakin tuntui aluksi, etten tiiä mitähän tästä tulee.. Vissiin ihan hyvin kuitenkin on käyntiin lähtenyt!

   Poista
 8. PS! Onkohan noissa kommenttien kellonajoissa jotain häikkää? Kello oli 16.24 kun tuon viestin pistin, ja tuo näyttää 06.24 AM :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, en oo säätänyt ollenkaan niitä :D Vois vaikka kattoo, en oo noihin asetuksiin perehtynyt ollenkaan..

   Poista
 9. pidän enemmän tästä nykyisestä :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Tuon uusimman tein Photoshop CS5:lla vissiin. En oo kauheesti bannereita tehnyt blogiin, mutta aikaisemmin vuosia sitten virtuaalitalleille jne, joten jotenkuten osaan käyttää. Vois harjoitella vähän enemmän ;)

   Poista
 11. Voitko auttaa minua tässä bannerinteossa, olen itse ihan uuno ja haluan samalla tavalla näin hyvän blogin kuin sinä!:)

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat